Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.209
Hrabra podguzna Putinova muva, Kadirović, visokopreciznim oružjem ubija šine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Život ruskog vojnika je oduvijek bio u bescjenje. Baš gledam kako su krajem WW2, brzinskim osvajanjem Berlina izgubili vojnika u dva tjedna koliko su Ameri izgubili u 9 godina u VijetnamuTočno, nitko im ne može parirati u naoružanju, u suprotnom bi im državu već iskomadali.
. A iz kojeg razloga? Samo zato da im slučajno Ameri ne bi uletjeli prvi. A nisu jer je život Američkog vojnika skup, okružili bi Berlin, iskopčali struju i vodu i čekali da se predaju. Ali ne i Rus, njemu život vlastitog vojnika ne znači ništa on uleti pa koliko da zagine, koga briga.
Život vojnika je zapečaćen pozivom.Život ruskog vojnika je oduvijek bio u bescjenje. Baš gledam kako su krajem WW2, brzinskim osvajanjem Berlina izgubili vojnika u dva tjedna koliko su Ameri izgubili u 9 godina u Vijetnamu. A iz kojeg razloga? Samo zato da im slučajno Ameri ne bi uletjeli prvi. A nisu jer je život Američkog vojnika skup, okružili bi Berlin, iskopčali struju i vodu i čekali da se predaju. Ali ne i Rus, njemu život vlastitog vojnika ne znači ništa on uleti pa koliko da zagine, koga briga.

Suka bljat, nece biti iskomadani u Lisicansku! To i jest za slavlje ako cemo pravo.Svečani doček ukrajinskih kolona u povlačenju prema Slavjansku
Trenutno je život ruskih plaćenika u Ukrajini zapečaćen rastaljenim metalom u tenku.Život vojnika je zapečaćen pozivom.
Ako je to tebi super, tko sam ja da ti kvarim sreću.Kme, kme... evo lažam sebe i ostale susjede da Rusi nisu ništa uradili, kme, kme...
Apsolutno nema žurbe.KIJEVU PRERANO ZA ZMIJSKO OSTRVO: Ukrajinska vojska neće još jedan katastrofalni desant
P. Z. S. / ria.ru
30. 06. 2022. u 20:01
ZA Kijev je „prerano“ da stvori ispostavu na ostrvu Zmejni (Zmijsko ostrvo), izjavila je u četvrtak šef pres centra snaga bezbednosti i odbrane operativne komande „Jug“ Ministarstva odbrane Ukrajine Natalija Gumenjuk.
Bi oni, nego je rano još... Možda sutra popodne kad zahladi malo...čemu žurba?
![]()
KIJEVU PRERANO ZA ZMIJSKO OSTRVO: Ukrajinska vojska neće još jedan katastrofalni desant
P. Z. S. / ria.ru
30. 06. 2022. u 20:01
ZA Kijev je „prerano“ da stvori ispostavu na ostrvu Zmejni (Zmijsko ostrvo), izjavila je u četvrtak šef pres centra snaga bezbednosti i odbrane operativne komande „Jug“ Ministarstva odbrane Ukrajine Natalija Gumenjuk.
Bi oni, nego je rano još... Možda sutra popodne kad zahladi malo...čemu žurba?
![]()
Pa kontam valjda nisi baš toliko prolupao.Svašta se stavlja, veliki procenat je fejk zato izbjegavam postavljati očigledne fejk vijesti.Daj ne zezaj, specijalni efekti? A još sam stavio smajlija da bude vjerodostojnije.
Tako je![]()
Jesu, naravno da jesu, uz stravičnu cijenu.Kme, kme... evo lažam sebe i ostale susjede da Rusi nisu ništa uradili, kme, kme...
Pa sta si ocekivao covece da ce reci? Pa svi znaju te govore unapred...Evo ja cu da ti ispricam sta ce da prica u buducnosti.Svaki govor bice umirujus, siguran, trezven i stabilan...Njihovu mediji su sad kao nas rts devedesetih, a i narod je totalno u svom zatvorenom svetu i ne mogu da vide realnost...Svakako ce da proglase pobedu koliku god teritoriju da prisvoje, jer poraz bi znacio i pad vlasti...Tako to ide...Управо је на ТВ-у говорио Путин поводом ситуације у Украјини. Дословце је рекао, све иде по плану, нема потребе да се журбом војници излажу опасности.
Такође, говорио је и Пушилин поводом размене заробљеника. Три четвртине су обични војници а једна четвртина азовци и сви су са тешким инвалидитетом или у у лошем стању.
Naravno, kao što je bilo super kad su ušli u Berlin, tako i sad kad opet uništavaju nacističko gnezdo.Ako je to tebi super, tko sam ja da ti kvarim sreću.
Lokator? 2022 godina?Rusi posejali lokatore i ima samo da seva po ostrvu...
...

što je to tako nerazumljivo. svi rade na tome da ukrajinski nacionalisti što više stradaju. a najviše je za to zaslužan zelenski.Ponovo mi Rusi idu na živce.
Prvo razmijenili zarobljene Azovce iako su govorili da ce svima da im sude. Sada kada razvaljuju Ukrope u Donbasu povlace se sa Zmijskog ostrva i dozvoljavaju Kijevu da pravi PR pobjedu. Daju vjestacko disanje ukrofašistima.
Stvarno ne mogu da razumijem ovakav debilizam ruskog rukovodstva. A jos kada procitas retardirana saopstenja ("gest dobre volje"), dodje ti da povratiš.
Nije ni tvojima bilo dobroNaravno, kao što je bilo super kad su ušli u Berlin, tako i sad kad opet uništavaju nacističko gnezdo.
Ali razumem ja tebe, ni tada tvojima nije bilo dobro, kao ni tebi sada.
Netko u tenku, netko u polju, netko u Azovstalu, a netko u Kupi. That's life.Trenutno je život ruskih plaćenika u Ukrajini zapečaćen rastaljenim metalom u tenku.
Netko kao okupator u tuđoj državi, netko kao branitelj kućnog pragaNetko u tenku, netko u polju, netko u Azovstalu, a netko u Kupi. That's life.
Da, situacija iz tog snimka se morala dogoditi koliko su Ukrajinci zarobili ruskih tenkova. Opustili se, mislili još jedan zarobljeni.Pa kontam valjda nisi baš toliko prolupao.Svašta se stavlja, veliki procenat je fejk zato izbjegavam postavljati očigledne fejk vijesti.
Meni je i dalje najludja scena ili snimak ovog rata momenat kada ruski tenkista opali sa nekih 50 metara na grupu od cc15 ukrajinskih vojnika i od njih načini mljeveno meso.Posle se uspostavi da je jedan od tih 15 uživo snimao, plus drugi snimak sa strane sniman.U principu taj snimak slučajno sniman pokazuje koliko se ovdje masovno slupano gine.
britanskih brodova , nema ih u crnom moruAko Rusija doista poluči ozbiljne pobjede na bojištu u Ukrajini, pogotovo ako ukrajinsko žito i dalje bude zablokirano u lukama a Rusi efektivno kontrolirali Crno more, da će se u rat aktivnije uključiti NATO koji se sve više okuražuje. Nadalje, i dalje ostaje pitanje što ako Bjelorusija napadne Ukrajinu. Nije velika vjerojatnost, ali ipak. U tom slučaju možemo doista zamisliti da će NATO poslati brigadu ili dvije u Ukrajinu. Mislim da nam u svakom slučaju slijedi eskalacija sukoba, i Putin je toga svjestan, ali također kupuje vrijeme dok Rusija ne proizvede veći broj interkontinentalnih Sarmat raketa. Moje predviđanje da bi Rusima eskalacija odgovarala na jesen, ono što je nepoznanica u čitavoj priči jesu britanski brodovi u Crnom moru koji ma je zadatak da isprovociraju pravi rat između Rusije i NATO-a. Oni više doživljavaju rusku crnomorsku flotu kao plijen nego kao prijetnju.
Meni se čini da Briti u ovom slučaju, za razliku od Amera jesu prikriveni solo igrači i da će učiniti sve da dođe do eskalacije između Rusije i NATO-a. Biden nešto kalkulira tu i tamo, bi i ne bi, ali Engleze ne treba potcijenjivati jer oni igraju pokvareno, podlo ali efikasno, i u nekom skorom nuklearnom ratu Rusija doista treba izbrisati čitavo britansko otočje s karte svijeta, jednom za sva vremena.
Isto tako, ako Rusija zbriše čitavu Ameriku, NATO bi se raspao kao kula od karata, a Europljani bi odmah položili oružje. Osim Engleza.