Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
О дешавањима у Украјини говорио је и Ранко Кривокапић, познатији као „Пинокио”.

Какав је олош бесплатно учио и школовао се у Србији о трошку српских пореских обвезника за време бивше СФРЈ...
Једном речју – страшно. Или шта би рекли Црногорци за овакву љигу "сплачина од нечовјека".

Složio bih se, nema pomirenja.

ozbiljne američke sankcije kinu bi vratile u doba mao ce tunga, ali i prepolovile američki IT sektor i sektor elektronike i mnogo toga još...
što bi bilo jako dobro za ostatak sveta
Normalno, najbolje je živjeti u špilji u skladu s prirodom

Tačnije o NATO agresiji na Ukrajinu još 2014. godine.
NATO tenkovi su gazili Ukrajinu 2014?
Prestavao sam to

naravno ortodoksna laž, opravdanje za bogaćenje i ovako prebogatih pojedinaca
to šta ide ukrajini je kap u moru onoga što ima zapad a naročito ceo svet
Послали су Украјини 40 милијарди долара за оружје, али се Зеленски пожали који дан након тога како су остали без оружја.
Ди су наши новци?!

Медији од фебруара до маја:
ПУТИН РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ. ОДМАХ ИДЕ У ХАГ. АХАХХАХАХАХАХА ИЗГУБИЋЕТЕ РАТ

Медији крајем маја до прве недеље јуна:
АХАХХАХА ПЛАНОВЕ ИМАМО ДА РАСКОМАДАМО РУСИЈУ, ИДЕМО, ПАЛИТЕ СВЕ ТВИТЕР НАЛОГЕ, КАЧИТЕ КАРТЕ, РАДИТЕ РЕВИЗИЈУ ИСТОРИЈЕ

Медији сада (YOU ARE HERE):
Па... добро... ипак морамо преговарати... много смо убили Руса али ипак их има превише...

Медији ускоро:
Не можемо заувек помагати Украјинцима, време је за преговоре... ******... шта радити...

Медији за годину дана:
Лвов је пао. Морамо прихватити пораз и суочити се са реалности.

Медији ускоро:
Не можемо заувек помагати Украјинцима, време је за преговоре... ******... шта радити...
Па већ сада Столтенберг прича да се Украјина мора помирити с губитком територија и да је то цена мира, а сви желимо мир кај не?

Па већ сада Столтенберг прича да се Украјина мора помирити с губитком територија и да је то цена мира, а сви желимо мир кај не?
Ala ce Zelenski da ga napusi. :lol:

Nego, Jens se ne poziva na Medjunarodno pravo, celovitost, suverenost itd Ukrajine?

Prelistavamo jutarnju štampu:

Britanska privreda na nizbrdici​

Generalštab UA: Proterani smo​

Rusi zaplenili naoružanje​

Katastrofa može da počne; Nemcima rečeno šta da rade: Spremite i 500 evra; Austrijanci mogu da jedu bube​

"Šamarčina" NATO-a Ukrajini: Na kraju ćete morati​

Hrvati zbog krize prodaju zlato​

Super ide, Rusima su dani odbrojani :mrgreen:

Џои и даље бриљира:

Biden Says He Has ‘Not Yet’ Decided on Visiting Saudi Arabia – Then Says He Is Going

1655113375479.png
1655114104732.png

Да л' сам пош'о ил' сам дош'о...

https://twitter.com/RNCResearch/status/1536143322854694915

Амерички председник поново не зна шта говори

Бајден је новинарима казао да није одлучио да ли ће посетити Саудијску Арабиј како би молио за још нафте пре него што је неколико секунди касније рекао да заиста планира путовање тамо.

"Да ли сте одлучили да идете у Саудијску Арабију или не", питао је Бајдена новинар.

"Не, не још", одговорио је.

Али неколико тренутака касније, док је Бајден говорио на писти у Лос Анђелесу у подножју Ер Фор Уан, председник је рекао да он заправо иде.

"Шта би отежало одлуку у овом тренутку? Да ли очекујете нешто од Саудијаца?", упитао је новинар.

"Дешава се да је то већи састанак који се одржава у Саудијској Арабији. То је разлог зашто идем", рекао је.

"То има везе са националном безбедношћу код Израелаца. То има везе са много већим проблемима од енергије", додао је.

Очекује се да ће Бела кућа ове недеље објавити пут у Саудијску Арабију и Израел, рекао је у недељу извор упознат са планирањем.

Бајденово путовање, за које се очекује да ће се одржати средином јула, могло би да укључи састанак са саудијским престолонаследником принцом Мухамедом бин Салманом, додао је извор.

ozbiljne američke sankcije kinu bi vratile u doba mao ce tunga, ali i prepolovile američki IT sektor i sektor elektronike i mnogo toga još...
što bi bilo jako dobro za ostatak sveta
Пази запалила се нека фабрика чипова у Кини и мени касни испорука самсунг телефона готово 3 мјесеца.
Не смијем ни помислити какав би се земљотрес десио да се прекину односи запад-Кина.
Фора код Кинеза је што су они већ развили-читај копирали западну технологију и већ праве добре чак и одличне колије.
Зато ја не мислим да би се Кина вратила који вијек уназад само би остала без западног капитала,технологије и западних фабрика.
Био би удар али би преживјела јер би се пребацила на производњу само својих производа.(које су неријетко заправо добре-одличне копије западних производа).
То више не би била та џин економија Кине али нико не би више био економски џин и сви би осјетили.Зато мислим да запад није још спреман за коначни сукоб са Кином али да ће се он десити у будућности само је питање времена.

Столтенберг се нада ако прихвате да дају Русији део Украјине да ће Русија одустати од другог захтева, повратак НАТО-а на стање из 1997?

• Podržavam
Reactions: iig
Вежба прихватање реалности, скапирао да ће му брзо затребати
Ако неко користи те исфуцане ријечи "прихватити стање на терену", онда то ради САД на случају КИМ рецимо.
Зато ме и чуди одакле им оволики отпор, крање је вријеме да се уважи руска артиљерија. :mrgreen:

...
Ako Putin pobijedi, tada će se 500 tisuća Ukrajinaca boriti za Rusiju i nitko ne može zaustaviti ovu silu

Glasnogovornik Zelenskog objasnio je zašto bi Zapad trebao isporučiti više oružja i spriječiti Putina da pobijedi.

“...ako Putin pobijedi još 500.000 ukrajinske vojske pridružit će se 2 milijuna ruskoj vojsci. Svi su vidjeli kako se možemo boriti. I gdje će onda EU i NATO trupe moći zaustaviti ove ujedinjene snage i plus Bjelorusiju?
Kakve su to budale, majko mila. Na stranu što je ova izjava u službi zastrašivanja Zapada (a Zapad sam po sebi sotona lično, Boga se ne boji), sa namerom da ih još aktivnije uvuče u sukob; Arestovič nesvesno šalje podršku o stvarnom raspoloženju ukrajinskog stanovništva, kako prema Rusima, tako i prema ovom nacističkom režimu koji ih gura u rat protiv Rusa.

Ako oni ne mogu protiv Rusa gurnuti više od 300.000 ukrajinskih vojnika, otkud onda ti genocidni Rusi, mogu bez većih problema mobilisati 500.000 Ukrajinaca, da se bore za njihove ciljeve?
Ne ide to tako u okupiranim državama. Đe ba zapelo Arestoviču?

Пази запалила се нека фабрика чипова у Кини и мени касни испорука самсунг телефона готово 3 мјесеца.
Не смијем ни помислити какав би се земљотрес десио да се прекину односи запад-Кина.
Фора код Кинеза је што су они већ развили-читај копирали западну технологију и већ праве добре чак и одличне колије.
Зато ја не мислим да би се Кина вратила који вијек уназад само би остала без западног капитала,технологије и западних фабрика.
Био би удар али би преживјела јер би се пребацила на производњу само својих производа.(које су неријетко заправо добре-одличне копије западних производа).
То више не би била та џин економија Кине али нико не би више био економски џин и сви би осјетили.Зато мислим да запад није још спреман за коначни сукоб са Кином али да ће се он десити у будућности само је питање времена.
Pa šta bi od Zapada ostalo, oni ne bi mogli da nadoknade Kinesku proizvodnju narednih 10 godina? Nemoguć scenario.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back