Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.539
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno, zato slučajno pošalješ kćer u Pariz umjesto u Karakas i slučajno kupiš vilu u Italiji umjesto u Minsku.U kojem svijetu? U svijetu laži, pljački i prevara. Pa ne trebaju ni težiti tom svijetu. Zapad je najpokvarenije mjesto našeg planeta.
Crkla cavkaCrko Englez u Severodonjecku
British Call of Duty loser destroyed in the battles for Severodonetsk🗑
A former serviceman of the British Air Force, Jordan Gatley was demilitariZed by one of the militia during street battles in Severodonetsk.
Pogledajte prilog 1169763
Znaš li? I koji je moj stav u vezi Kosove?Sve ja znam, Gumi, bar sto se tebe tice..
Nikad nisu ispalili jedan metak da odbrane sebe, uvek su napadali daleko od svojih teritorija.Obrambeni savez
Jedan Englez crkne na 10k crknutih RusaCrkla cavka
I nama je acceptable da roknu Sarmat u London.Jedan Englez crkne na 10k crknutih Rusa
Sounds acceptable
То жељно прижељкујем, јер је време да нестане тог зла зла ...I nama je acceptable da roknu Sarmat u London.
Pa da, potone onda cijeli otok, vidio na ruskoj televizji.I nama je acceptable da roknu Sarmat u London.
Pa da, kakve veze ima šta će ti unuk imati 28 prstiju, važno da Englez nestaneТо жељно прижељкујем, јер је време да нестане тог зла зла ...
A da se opustite sa tim umiranjem,umrece koliko treba,dosadili ste sa brojanjem mrtvih,ljudi su se i ranije ubijali,da nisu danas bi nas bilo 100 miliajrdi na planeti....ljudi su govnaJedan Englez crkne na 10k crknutih Rusa
Sounds acceptable
Englezi tvrde da je to vojska za Ukrajinu . Djeca.Снимак из војне школе.
Интересовање за војне школе је такво да само најбољи пролазе селекцију. Русима је армија понос и зато је тако огромно интересовање за упис у војне школе.
Podrivanje iznutra, ti ništa ne zvoni poznato?!Apsolutno, zato slučajno pošalješ kćer u Pariz umjesto u Karakas i slučajno kupiš vilu u Italiji umjesto u Minsku.
Rusofilsko licemjerje je stvarno teško probavljivo.
Pa šta onda ne komentiraš Tixija nego mene?A da se opustite sa tim umiranjem,umrece koliko treba,dosadili ste sa brojanjem mrtvih,ljudi su se i ranije ubijali,da nisu danas bi nas bilo 100 miliajrdi na planeti....ljudi su govna
I Rusi su daleko bolje naoruzani nego Ukr. pa opet ratuju jedni s drugima i gine se sa obe strane?Cime da napadam bilo koga, mi smo bili svesni da su Srbi daleko bili bolje naoružani.
Pa daaaaa, uživam u blagodatima zapada jer ga tako podrivam iznutra.Podrivanje iznutra, ti ništa ne zvoni poznato?!
Да, то су исти који тврде да је Украјина прешла у контраофанзиву.Englezi tvrde da je to vojska za Ukrajinu . Djeca.
Nijesam ja to izmislio nego stvarno citam sta oni tvrde.
Ne kaki...radi se o tome da u slucaju Ukrajine arlauces na sav glas, imas stav kao da je to nesto sto se jos nije dogodilo u istoriji, necuveno, nepojmljivo...i u stanju si potrositi hiljadu poruka potencirajuci to....naravno,takvu strast i zelju za pravdom i poretkom, nisi pokazivao ni u jednom slucaju, kad su Ameri u pitanju...zato bi ti bilo bolje da se ne blamiras, jer niko ovde nije sisao vesla, da bi progutao tvoju jeftinu i suplju pricu...Znaš li? I koji je moj stav u vezi Kosove?
Cudne te Ukrajinske ofanziveI zadnji most u Severodonjecku je otišao
![]()
Naravno, i kad crvena armija dođe, već je pola Talijana i Francuza za tvoju stvar.Pa daaaaa, uživam u blagodatima zapada jer ga tako podrivam iznutra.
E moja teoretičarko
Ne glupiraj se.Naravno, i kad crvena armija dođe, već je pola Talijana i Francuza za tvoju stvar.
Veruju i Ukrajinci sve više.Znači i ti vjeruješ Informeru