Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.424
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaebavaj sa nekim YT linkom sa intervjuem, daj link na objavljene rezultate istraživanja ako si već hrabro iznio procente
U intervjuu je iznet isti podatak. Ale evo i ovo.Ne zaebavaj sa nekim YT linkom sa intervjuem, daj link na objavljene rezultate istraživanja ako si već hrabro iznio procente
Украјинци свих земаља, уједините се!АБАЗОВИЋ ПРИХВАТИО ПОЗИВ ЗЕЛЕНСКОГ: Иде у Кијев
To je to,Rusija potpisuje kapitulaciju....
У писању будалаштина ти си овде абсолутни чемп.Kakve budalaštine možeš pisati ne trepnuvši, a nije ti prvi put
I vrabac na grani zna da je T72 grozomorno dizajniran i da posada u njemi redovito bude spaljena bez šanse da se izvuku.
Нека точе миксере и ајфоне.Ni meni nije bolje, ebite se.
Распале државе.Monkeypox rasprostranjenost se poklapa sa državama koje su uvele sankcije Rusiji i naoružavaju Ukrajinu
Pogledajte prilog 1169928![]()
Dakle, proces izlaska Rusije na topla mora u punom jeku.
Odluka Rusije da bude ne samo najveća kontinentalna imperija, nego i u perspektivi pomorska, vidi se u zauzimanju tri mora: Azovskog i Crnog mora.
To će se zaokružiti i trećim, Jadranskim morem.![]()

Krmak canak bi Mujii bio dovoljan da ponovo postane Srbin.To je sorta krmka koje mozes i ti da ruckas

ma samo se ti drzi , vec za stai dobro, te rakete su pogodile vazduh - gde je ta zapadna pomoc unistena?
I DALJE TVRDIM DA LAŽU NAROD!
zelenski je jevrej namešten da rasturi ukrainu - bre nije ni znao ukrainski, pre koju godinu!
tvoj pogrešan izbor me ne zanima. isto tako imaš amerikanaca koji su se preselili u rusiju. vlastiti izbor ili statistika nisu pokazatelj prednosti uređenja neke društvene zajednice.)Naravno, ali USA je neuaporedivo uređenija država od Rusije, a o ljudskim pravima i slobodama da i ne pričamo.
Pa ne ideš tamo gdje ti je lošije, nego ako imaš priliku, ideš tamo gdje ti je bolje.
Neš ti mudrosti.
Slučajno završio u Parizu, a isto tako sam mogao završiti i u Belgorodu, ali sto, slučajno nisam.
Prvi koji se toga ne drži je on sam.Zar nije bog rekao
"Ne ubij"
tvoj pogrešan izbor me ne zanima. isto tako imaš amerikanaca koji su se preselili u rusiju. vlastiti izbor ili statistika nisu pokazatelj prednosti uređenja neke društvene zajednice.)
1. pta su to prava i slobode?
2. koja su to prava i slobode veće u americi nego u rusiji?