- Poruka
- 34.892
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajinska komanda opet predlaže Zelenskom povlačenje snaga na liniju Slavjansk-Kramatorsk. Povećanje stradalih ukr vojnika za 50% u poslednjih mesec dana.
Zapad je rahmetli. Samo ga još Goebbelsova propaganda održava na životu.Godinamama pune glavu narodu kako treba stati na put zlu sa istoka. Kako je Rusija umisljena vojna sila kojoj se previse popusta.
U pocetku su pravljene analize za hapsenje Putina i privodjenje na medjunarodni sud, rat dobijen pre samog pocetka.
Neverovatno je koliko njihovi mediji imaju nisko misljenje o svojoj poulaciji.
Руске трупе су заузеле Пришиб.
![]()
![]()
Da vozac ponovo postane vozac,ne danas svaka budala vozac na ovim racunarima a ne automobilima....Kao prilog raspravi, evo šta može da se napravi kad si izolovan
https://www.kolesa.ru/news/avtovaz-...edstavil-uproshchennuyu-lada-granta-classic22
Porazavajuce je sto ovi danasnji nisu ni do kolena doticnom gospodinu, danas taj posao obavlja svaka druga zamlata i to uspesnoZapad je rahmetli. Samo ga još Goebbelsova propaganda održava na životu.
Mislim da ce Evropi najmanji problem biti kovid na zimuZastrašujuće – Čile uvodi četvrtu dozu cjepiva kao obaveznu – tko odbije, kretanje će mu biti ograničeno
https://www.logicno.com/hrana-zdrav...ko-odbije-kretanje-ce-mu-biti-ograniceno.html
Kod njih je trenutno zima. Znači možemo očekivati isto za pola godine
Da vozac ponovo postane vozac,ne danas svaka budala vozac na ovim racunarima a ne automobilima....
Ti si nekako zaboravio suverenu SRJ kojoj je NATO oteo teritoriju. Tvoja drava prizjane tu farsu i tamo šalje vojnike.
Sad trpite dok vas Rusi trpaju, ali i budite srećni što počinje leto, jer će uskoro i zima, a onda...
Ja sam za to,nemam problem sa tim,da li si ti?Te stvari su od nas stvorile gomile zavisnih bolesnika i vecina bi ih se tesko odrekla......Ja svake godine odem na odmor bez tih govana....Pa šta ćeš onda na računaru, baci ga, i mobilni baci, vrati se na digitron i fiksni telefon.
Nisdam, prvo se zapitaj šta je sve NATO radio od dogovora Berlin i neširenje na bivše Sovjetkse republike. Koliko je laži i gaženja dogovora i potpisanih ugovora NATO uradio, Kako je NATO napao Ukrajinu 2014. godine, kako sdu ubijani Rusi po Ukrajini, zatim po otcepljenim republikama.A ti zaboravio Rusiju koja otima teritorije drugih suverenih država?
Sada navijamo da svako otme šta može, ako je sa nama krenulo nek se ide do kraja.A ti zaboravio Rusiju koja otima teritorije drugih suverenih država?
Zima, Rusi, korona i inflacija, dobitna kombinacija.Mislim da ce Evropi najmanji problem biti kovid na zimu
Ekstra stvar!
Rusi su najmanji probem ali moraju stvoriti krivca,a posto niko ne priznjae svoju krivicu,dezurni krivci su rusi.....a eto amerikanci zadnje 2 godine nastampase trilione dolara bez pokrica a dolar pokrece svjetsku ekonomiju i onda idioti odvale rusi krivi.....Zima, Rusi, korona i inflacija, dobitna kombinacija.
| USDRUB | 55.2500 | 2.7500 | -4.74% |
Bugari,kao i one oborene mig-29....tesko da Bugari vise imaju ista u arsenalu.....Руске трупе заузеле украјински тенк Т-72М1 у Донбасу. Тенк су Украјини испоручили западни савезници.
![]()
![]()
![]()