Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.628
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mudze lazu kao psiПусти тог босанског лажова. Украјинци сменили министарку која је пласирала ту лаж. Нису имали избора пошто нису могли ни један доказ да предоче.
Зна и он за то али му опција са силовањем лепше звучи, оно, као Сребреница.
Патолошки лажови.
Zasluzena kazna. Nadam se da ce i sve druge streljati, a ne da bleje na racun poreskih obveznika(УЖИВО) Страни плаћеници заробљени у Донбасу осуђени на смрт; Борбе за Славјанск
https://srbin.info/svet/uzivo-stran...-donbasu-osudjeni-na-smrt-borbe-za-slavjansk/
Možda ga neki Rus odbio pa je sad malo pissed off.Пусти тог босанског лажова. Украјинци сменили министарку која је пласирала ту лаж. Нису имали избора пошто нису могли ни један доказ да предоче.
Зна и он за то али му опција са силовањем лепше звучи, оно, као Сребреница.
Патолошки лажови.
Да, и ми сад треба да верујемо неком америчком псету рата који ратује свуда по свету. Важи.Uoziblji se izgleda nema drugih argumenata samo spamujes temu. Pogledaj šta gamad radi.
https://ba.n1info.com/posts/pukovnik-milburn-za-n1-ruski-vojnici-su-gori-od-militanata-isis-a
Gde to pise? Opet siris lazi?Rusko ministarstvo odbrane objavljuje da je Moskva potonula zato što je kuhar kuhao ručak i zapalio brod, kakvo mišljenje imaju Rusi o Ruskoj populaciji i Rusofilijimagdje Ćirilica obara rekorde gledanosti sve prolazi.moze li bar 1% objektivnosti.
Не вређај псе.Mudze lazu kao psi
Pisalo je pa su promjenili u zbog fatalnog požara je brod potonuo, nisam ja taj koji širi laži na forumu.Gde to pise? Opet siris lazi?
Opet lazes. Sram te biloPisalo je pa su promjenili u zbog fatalnog požara je brod potonuo, nisam ja taj koji širi laži na forumu.
Пентагон: Украјинска армија дневно има до 300 погинулих и око 1.000 рањених
https://srbin.info/svet/pentagon-uk...-ima-do-300-poginulih-i-oko-1-000-ranjenih-2/
Ne moze AliExpress da postigne...Почели да наручују сандуке од Кинеза.
Не шириш лажи а качиш најогавнију лаж о силовању?! Шта, ниси чуо да су Украјинци сменили министарку која је то измислила?Pisalo je pa su promjenili u zbog fatalnog požara je brod potonuo, nisam ja taj koji širi laži na forumu.
Nisu to mala djeca da nisu znali u što se upuštaju. Profesionalni rizik.Два Британца и Мароканац осуђени на смртну казну у Доњецкој Народној Републици.
ДОЊЕЦК - Врховни суд самопроглашене Доњецке Народне Републике (ДНР) осудио је данас на смрт двојицу британских држављана и једног Мароканца због, како наводе, учешћа у непријатељствима на страни украјинских оружаних снага у својству плаћеника, јавља агенција ТАСС.
Pogledajte prilog 1168378
Како се наводи у пресуди, у светлу почињених злочина Ејден Аслин, Шон Пинер и Садун Брагим осуђени су на смрт.
Могу да се жале
Двојица држављана Велике Британије и један држављанин Марока који су се борили на страни украјинских оружаних снага, а које је Врховни суд самопроглашене Доњецке Народне Републике (ДНР) осудио на смрт, могу да се жале на ту одлуку, рекао је данас председник судског одбора, јавља РИА Новости.
Sta kazu na ovo @Frtajler @Mstislav @Mej bregami @Istina je @комшија
Vladimir "THE HANGMAN" PUTIN
When the Hang Man Catches You ... You Hang...!
Nesto mi se javlja da ce vesati o bagrem i one uhvacene ustase
![]()
Omiljena pesma
A onda Rusi i rusofili se kao zgražaju nad "dekadentnim i moralno propalim zapadom" a ne vide da je kod njih Sodoma i Gomora u odnosu na zapad.
И мојаOmiljena pesma