krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.431
U Harkovu Rusi donirali kalibar ukrainskim snagama .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, nista posebno. Iako se do prije par dana umiralo na svakome koraku Mariupolja.![]()
| Brent | 121.99 | 1.42 |
Da, ostalo samo njih par za slikanje.A da, onih par tisuća preživjelih sad se mogu komotno razbaškariti po gradu![]()

Nisu leševi, spavaju nesrećnici.Mnogo rumeni za leševe![]()
Onda su lenji da iskopaju, bračni krevetNisu leševi, spavaju nesrećnici.![]()
Зашто да се селим глупане кад је мени добро.
Говорим ти о марви у тесној кожи, као и ти, која вечито пројектује и гута оно што се не гута.
Њу "изузетну", шовинистичку и незајажљиву је.бе цена империја а и тебе још и завидног и мимикријског а сувог ку.ца, хахаха.

Ako Put ler pobjedi mogu zamisliti kolko ce safe space trebati za oporavak Sorosevi narodni masa i emotivnu stetu! Odma ratni zlocin!
Mislim da je minimum to i Odesa. Dje je maksimum ko to zna.Zanima me šta bi to moglo da predstavlja Putinovu pobedu, trenutne pozicije, proširenje na ceo Donbas, Zaporožje pride, Odesa pride, Harkov pride, pola Ukrajine, cela Ukrajina...
Koje su to granice na kojima će Putin proglasiti pobedu.
Neka mapa koja kruži i za koju mislim da je realna i relativno dostižna je ova mada sumnjam da će se ići na Zaporožje
Pogledajte prilog 1167783

Rat rađa bliska prijateljstva
![]()
Mislim da je minimum to i Odesa. Dje je maksimum ko to zna.
Rusi smatraju Odesu svojim povjesnim gradom i tamo imaju svoja povjesna prava.![]()
Ne uzrujava njih smrzavanje stanovništva nego zastoj gospodarstvo. Njemačka industrija bez ruskog plina je kaputt.Čeka se zima! Kada je sad ovakva frka,možeš samo zamisliti kakva će tek biti u decembru ili januaru! Takođe se može desiti da Putin ispita tu Švabonjsku ljubav prema Čemerici zavrtanjem pumpi za gas u vrijeme najvećih zimskih hladnoća ! Svaki scenario poslije ovoga je moguć !!!![]()
Mda, švedsko ručno protivoklopno sredstvo AT 4, kalibra 84mm puca rafalno ! Zemljo otvori se, i progutaj ove .ba stručnjake, kojima ni jedan blesimetar ne može da izmjeri nivo gluposti koje prosipaju na ovom forumu!8. 6. 2022. Неколико рафала из шведског бацача граната АТ4 и опремa окупатора претвара се у гомилу гвожђа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()