Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vama ništa ne odgovara, za vas nema pobjedničke opcije, ako pobijedi zapad biti ćete zapadne podguzne muhe, ako pobijedi Rusija zapad će vas sravniti sa zemljom iz čiste osvete, nema povoljne opcije za vas...

Зато не кукњавимо као Ви, међутим нема више витешког Краља Александра ни протуве Броза да вас сажаљева или спасава.

Дијаболичка ЕУ није више ни либерална ни хришћанска !

Preventivnim, da, američka vojna doktrina predviđa preventivne udare, doduše ne znam jesu li u to uključeni i nuklearni udari, morao bih provjeriti...

Što se tiče broja glava, SAD imaju dosta glava da pokriju top 100 ruskih gradova 55 puta, makar mislim da bi bilo dosta pokriti samo milijunske, to je nekih petnaestak gradova, šta ćeš gađati grad od 200 000 stanovnika, ne isplati se...
:rotf: ... немаш ти појма...

Зато не кукњавимо као Ви, међутим нема више витешког Краља Александра ни протуве Броза да вас сажаљева или спасава.

Дијаболичка ЕУ није више ни либерална ни хришћанска !

:rotf: ... немаш ти појма...

Liberalno i kršćansko su suprotni pojmovi, ne možeš biti i liberalan i kršćanski...

Ta nebuloza o tome kako Amerima odgovara uništenje Europe je toliko smiješna da o tome nema smisla niti raspravljati, to bi bilo kao da je Srbiji recimo u interesu propast Republike Srpske, to bi bilo u tom rangu negdje, ne lupetaj čiča više ko boga te molim :roll:

Rusiji treba ozbiljno zaprijetiti vojnim odgovorom, pa i preventivnim nuklearnim udarom, nema druge, zaprijetiti nuklearnim udarima na Moskvu, neće ostati kamen na kamenu, pa ti Putko sad vidi šta i kako, nisi ti jedini s batinom u rukama :kafa:

Točno, neće stati dok mu se primjereno ne odgovori, recimo preventivnim nuklearnim udarima na Moskvu :kafa:
Kakve nebuloze mila mati. :D

Tako igleda kurcenje na krilima devastiranja zemalja bliskog istoka ... Jado, kao da vi ne bi da mozete

Sve vise i vise ovoga ima!

PREDIVNO !!! :super::okok:

Da si ikad imao posla sa ratnim zarobljenicima, znao bi da ništa od toga što oni izjavljuju ne možeš uzeti za relevantno, njihove izjave se mogu razmatrati samo kao neprijateljska propaganda, no, većina ljudi to ne zna jer nije imala posla s ratnim zarobljenicima, na njihovu sreću...

Kakve nebuloze mila mati. :D

Tako igleda kurcenje na krilima devastiranja zemalja bliskog istoka ... Jado, kao da vi ne bi da mozete

Mda, SAD ima 5500 nuklearnih glava za izložbu, a poznati su po miroljubivosti i nenapadanju, rat im nije niti u mislima, nikad, samo se tješite naivci :roll:

За све наше "бојовнике", навалите тражи се мјесто, све је мање странаца.
Ко се врати жив углавном су сличне изјаве "овај рат није сличан до сада ни једном".
Али какве везе има навалите драги наши, @комшија можда би и ти нешто могао да помогнеш у позадини.
https://fightforua.org/
:mrgreen:
b_220607153.jpg

Preventivnim, da, američka vojna doktrina predviđa preventivne udare, doduše ne znam jesu li u to uključeni i nuklearni udari, morao bih provjeriti...

Što se tiče broja glava, SAD imaju dosta glava da pokriju top 100 ruskih gradova 55 puta, makar mislim da bi bilo dosta pokriti samo milijunske, to je nekih petnaestak gradova, šta ćeš gađati grad od 200 000 stanovnika, ne isplati se...
Ti si dečko ili retardiran ili misliš da ćeš besnim lupetanjem da postigneš nešto, a da to nije podsmeh.

Genijalan potez bi bio da se nuklearkama gađaju veliki ruski gradovi, recimo Sankt Petersburg ili Kaljiningrad, pored kojih su samo Helsinki, Talin, Riga, Kaunas, Viljnus, Varšava, Malme, Kopenhagen, Stokholm itd. Saveznici bi bili oduševljeni.

Koji je razlog ovog bolesnog fantaziranja, zašto se sramotiš? Hebiga, ne ide kako ste se nadali, prihvatiš poraz i teraš dalje, ima toliko mesta na svetu koja Ameri mogu da gurnu u haos i ostvare "pobedu". Oni se upinju da ubede Kremlj da se neće mešati, a vi se ovde zanosite nekim armagedonom.

Očigledno vama ovaj poraz teže pada nego Vašingtonu. Ne vidiš li da ste predmet sprdnje, što ne spustiš malo loptu?

Да али опет машиш поенту.Имају и Руси.

Da si ikad imao posla sa ratnim zarobljenicima, znao bi da ništa od toga što oni izjavljuju ne možeš uzeti za relevantno, njihove izjave se mogu razmatrati samo kao neprijateljska propaganda, no, većina ljudi to ne zna jer nije imala posla s ratnim zarobljenicima, na njihovu sreću...

Mda, SAD ima 5500 nuklearnih glava za izložbu, a poznati su po miroljubivosti i nenapadanju, rat im nije niti u mislima, nikad, samo se tješite naivci :roll:
Jeste, odmah dignu avione i tuku .... Al daleko slabije, recimo jedan Iran je vec prevelik zalogaj za njih, a kamo li Rusija. Radije cuti i ne brukaj se

Ti si dečko ili retardiran ili misliš da ćeš besnim lupetanjem da postigneš nešto, a da to nije podsmeh.

Genijalan potez bi bio da se nuklearkama gađaju veliki ruski gradovi, recimo Sankt Petersburg ili Kaljiningrad, pored kojih su samo Helsinki, Talin, Riga, Varšava, Malme, Kopenhagen, Stokholm itd. Saveznici bi bili oduševljeni.

Koji je razlog ovog bolesnog fantaziranja, zašto se sramotiš? Hebiga, ne ide kako ste se nadali, prihvatiš poraz i teraš dalje, ima toliko mesta na svetu koja Ameri mogu da gurnu u haos i ostvare "pobedu". Oni se upinju da ubede Kremlj da se neće mešati, a vi se ovde zanosite nekim armagedonom.

Očigledno vama ovaj poraz teže pada nego Vašingtonu.

Ja čak mislim da bi Moskva bila dosta, zaprijetiti preventivnim nuklearnim udarima na Moskvu, dići borbenu spremnost nuklearnih snaga na najvišu razinu, pa da vidimo koliko je Putko ozbiljan, ako on može prijetiti drugima onda se može malo zaprijetiti i njemu :kafa:

To bi čak mogao biti jedan od scenarija pokušaja obuzdavanja ruskog fašizma, čak možda niti nećemo morati dugo čekati na takav scenarij...

Да али опет машиш поенту.Имају и Руси.

Imaju, imaju i drugi...

Pa eto prepoznali smo ga.

Ja čak mislim da bi Moskva bila dosta, zaprijetiti preventivnim nuklearnim udarima na Moskvu, dići borbenu spremnost nuklearnih snaga na najvišu razinu, pa da vidimo koliko je Putko ozbiljan, ako on može prijetiti drugima onda se može malo zaprijetiti i njemu :kafa:

Imaju, imaju i drugi...
Kako ti misliš i kako ti zamišljaš rat, tako ga isto zamišljaju mali Đokica i mali Perica.

Za ovog malog Marokanca, čini mi se bila priča da je on zapravo došao u Ukrajinu da studira, pa ga ovi naterali da ratuje. Nije kriv i tako to. Pročitao sam vest kako su mu čak ponudili nastavak studiranja negde u Rusiji.
Padom Azovstala, nešto se očigledno dogodilo. Neko je očigledno "propevao" i objasnio šta je zapravo mali Marokanac radio.
Svi nacistički fajteri sa tvitera, sada verovatno na saslušanjima priznaju i kada su u detinjstvu krali orahe.

... lupetanjem ....
Rusija je rat izgubila već 2014. Nebitno od izhoda na ratnom polju. Iako bi im nekim slučajem uspelo okupirati celu Ukrajinu, to bi bila pirova pobeda. Na ekonomskom polju su sve nebitniji i nebitniji, a ako nema ekonomije sve ostalo sledi tamo gde je ekonomija otišla, polako, ali sigurno.
Pobeda Rusije u Ukrajini bi bila, da su promenili režim bez rata, ali tu šansu su prokockali, davno.

Pa šta bi ja navijao, ja samo predviđam šta bi se moglo dogoditi...
Predviđaš situaciju kao Cane prebranac iz Nadrealista. A rat zamišljaš kao mali Đokica i Perica kada se igraju lego kockama.

Rusija je rat izgubila već 2014. Nebitno od izhoda na ratnom polju. Iako bi im nekim slučajem uspelo okupirati celu Ukrajinu, to bi bila pirova pobeda. Na ekonomskom polju su sve nebitniji i nebitniji, a ako nema ekonomije sve ostalo sledi tamo gde je ekonomija otišla, polako, ali sigurno.
Pobeda Rusije u Ukrajini bi bila, da su promenili režim bez rata, ali tu šansu su prokockali, davno.
JEl te toliko boli poraz tvojih nacista? Genski nešto?

Genijalan potez bi bio da se nuklearkama gađaju veliki ruski gradovi, recimo Sankt Petersburg ili Kaljiningrad, pored kojih su samo Helsinki, Talin, Riga, Kaunas, Viljnus, Varšava, Malme, Kopenhagen, Stokholm itd. Saveznici bi bili oduševljeni.

Očigledno vama ovaj poraz teže pada nego Vašingtonu. Ne vidiš li da ste predmet sprdnje, što ne spustiš malo loptu?

То што си описао ко би био први на листи да изгори, јесу Енглези из:
1) историјских разлога и сентимента Велике империјалне игре (рече Лавров)
2) да не буду остали играчи много захваћени и
3) да Амери не реагују, због удаљености радијације и осталих пост.нук.феката.

Ако се нешто тако изроди, кладим се да ће Енглеска прва да попије прецизне тачкасте циљеве и неће смети одговорити површинским ударима по Русији, јер ће нестати као Атлантида!

Predviđaš situaciju kao Cane prebranac iz Nadrealista. A rat zamišljaš kao mali Đokica i Perica kada se igraju lego kockama.

JEl te toliko boli poraz tvojih nacista? Genski nešto?
Jedine države sa vladama bliskim fašističkom uređenju danas u Evropi su Rusija i Belorusija. Meni je za razliku vas navijača ili za Ruse ili za Ukrajince jasno, da su Rusi napravili grešku u Ukrajini, inaće tamo ne bi bilo rata. I nemojte zaboraviti, da se ratovi završe za stolom, ne na bojnom polju.

Ako moze tetka Vulinu dati novac za stan sto ovoj curi ne moze rodjena majka, kakve veze ima Lavrov sa tim, nije njegova cerka.

Sve se slažem, šta više čini mi se da je ista "tetka" u pitanju.

Što se majke tiče, kad ti je u CV-ju ključni detalj da si prijateljica Sergeja Lavrova, onda svakako nije problem da ćerki daš 5M evra da kupi stančić u Londonu.
Nije ona bila ministarka kao naša Zorana, pa da se stan u Londonu za dete podrazumeva, morala je malo da se snađe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back