Agafja
Buduća legenda
- Poruka
 - 25.483

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Allah neka te blagoslovi, Gumi...vise sam fasciniran zivotom u KalifornijiIdiotarija.
Naravno, mogli smo dić ruke u zrak, potvrditi riječi tvog predsjednika da Glina nikada neće biti Hrvatska i rata sigurno ne bi bilo.
Nastavi na temi
---------> Moja fascinacija Hrvatima
Ako moze tetka Vulinu dati novac za stan sto ovoj curi ne moze rodjena majka, kakve veze ima Lavrov sa tim, nije njegova cerka.Izvini preterao sam, 21 godina a 5M evra košta stančić u Londonu
https://www.businessinsider.com/uk-...pdaughter-who-owns-5m-london-apartment-2022-3
Rusija je nepobediva. Komuniste nikada niko nije pobedio!Победити Русију је нешто што је у домену фантазије, а Руси једноставно досад нису осетили ефекат санкција. Русија сама производи храну и има своје изворе енергије. Дакле, санкције не функционишу.
Samoubistvo za Sorosa i sl. neljude!

Zasto bi Kina to uradila? Pa nije Kina Ukrajina koja ce da pocini samoubistvo. Kinezi i Rusi nijesu neki veliki prijatelji ali itekako trebaju jedni druge. Oslabiti Rusiju - pravi cilj je Kina!Kina ce zabiti noz u ledja putinu kad bude pravi trenutak. A ti se i dalje nadaj pomoci od njih.

Komso divlja i slavi, samo nek je neko mrtav! Nije ni najmanje bitno ko i na kojoj je strani.Taj Komšija je izgleda poluteška kategorija paramecijuma. Uziva u autogolovima!
neko bi rekao put u pakao je popločan dobrim namerama. ali nije tako. nema dobrih namera u budala.a good plan gone bad

Sad to sve nekako drugacije izgleda. Iz ove perspektive.Počelo suđenje plaćenicima pred Tribunalom u Mariupolju..
Na optuženičkoj klupu su Britanci: Šon Piner i Ajden Aslin, te Marokanac Saudin Brahim
![]()

Grupa O je zaebana.![]()