Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 4.180
Nema snimkaRedak snimak! Ruske SPETZNAZ jedinice eliminisu NATO specijalce iza neprijateljske linije u Zaporozju!
SPETNAZ BAJO!!!
DRHTITE NATO USTASE SPETZNAZ DOLAZI PO VAS!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema snimkaRedak snimak! Ruske SPETZNAZ jedinice eliminisu NATO specijalce iza neprijateljske linije u Zaporozju!
SPETNAZ BAJO!!!
DRHTITE NATO USTASE SPETZNAZ DOLAZI PO VAS!
![]()
A kakvi ste,majke vam ga spalim...Malo je 72, trebalo ih je sve pobiti. Dok su klali civile i decu po kucama klali su... Nakon rata je doslo to sve na naplatu.
----------> Moja fascinacija HrvatimaDa, to su isto govorili i za ove ustaše iz Francetićeve legije kod Staljingrada prije nego što su postali prirodno đubrivo !
Nažalost, mnogi nisu. Hrvati su to. Silni pred nemoćnima, kukavice i konvertiti kada se od njih zahteva odgovornost za počinjeno. To su one priče o nekoliko hrvatskih pobeda u WWII.Da, to su isto govorili i za ove ustaše iz Francetićeve legije kod Staljingrada prije nego što su postali prirodno đubrivo !
Mozes li postaviti neku vezu ili objasniti gde i kada su jugoslovenski piloti vrsili te zlocine, unapred hvala.Malo je 72, trebalo ih je sve pobiti. Dok su klali civile i decu po kucama klali su... Nakon rata je doslo to sve na naplatu.
Znam da su neki leteli za NDH ali to je verovatno samo manji broj.Mislio sam generalno na cetnike, previse krvi na rukama imaju. Sad ovi piloti tesko da su leteli dok su se krili po sumama. Mozda su i oni malo isli u trojkama?
Imaš koliko hoćeš svaki nacistički portal piše o tome na internetu:Mozes li postaviti neku vezu ili objasniti gde i kada su jugoslovenski piloti vrsili te zlocine, unapred hvala.
Pa eto prepoznali smo ga.Pa ko bi drugi prepoznao dolazak novog Hitlera, ako necete vi najiskusniji na zadatu temu, poput vas Bosnjaka, Hrvata, Litvanaca, Letonaca, Estonaca i Ukrajinaca. Nije nama Srbima zameriti, nemamo to iskustvo i poznavanje materije.
I gde bi se uostalom novi Hitler mogao ukazati, ako nece u Rusiji?
Sve je to normalno i logično.
БолесникMalo je 72, trebalo ih je sve pobiti. Dok su klali civile i decu po kucama klali su... Nakon rata je doslo to sve na naplatu.
Da su streljani znam odavno, pitao sam Mackonija gde i kada su ti piloti cinili zlocine.
А и Фејгин је диван један човек.I tu nije bas situacija "jednoznacna".
Pretpostavljam da su na ovom spisku najmarljiviji Anglosaksonci i njihove podguzne muve. Ovi ostali mnogo obecaju a malo isporuce.
Eto, do nedavno smo se svi smejali Nemcima i njihovoj pretnji da ce Ukrajini isporuciti 5.000 slemova za vojsku..
Kad ono medjutim... Arestovich se izlaja live kod Fejgina da im Nemci nisu isporucili te slemove. Zaboravan nemacki narod, sta ces...
Pogledajte prilog 1166867
"Ukrajina još nije videla 5 hiljada šlemova za Oružane snage Ukrajine koje je obećala Nemačka, rekao je Aleksej Arestovič, savetnik šefa Kancelarije predsednika.
„Nemački narod treba da se obračuna sa svojim političarima. Mučno pokušavamo da shvatimo šta (kakvim oružjem je Nemačka isporučila Ukrajini – pribl.). Za sada želim da vidim 5 hiljada šlemova koje su nam isporučili. Oni su snabdevali bacače granata. sigurno, protivtenkovsko oružje, municija Dali su novac za naoružanje, za kupovinu stare sovjetske opreme“, rekao je Arestovič na Fejginu. Uživo, odgovarajući na pitanje šta tačno Nemačka prebacuje za ukrajinsku vojsku".
Ne zna se ovde ko je pokvareniji. Da l' Nemci, da l' Arestovich?
----------> Moja fascinacija HrvatimaNažalost, mnogi nisu. Hrvati su to. Silni pred nemoćnima, kukavice i konvertiti kada se od njih zahteva odgovornost za počinjeno. To su one priče o nekoliko hrvatskih pobeda u WWII.
Deo zarobljenih pripadnika 369. legionarske pukovnije, postaće okosnica Prve jugoslovenske brigade, pod komandom domobranskog pukovnika Marka Mesića.
![]()
Učestvovaće u borbama oko Čačka, u navodnom oslobadjanju Srbije. Bez adekvatnog komentara.
Ma kako su samo mudri. Mолодци!SAD i Evropa pronašli su rješenje za kupovinu ruskog goriva

Nije ništa navodno, bilo je stvarno oslobađanje Srbije od strane ex. legionara. Ginuli su masovno jer su ih gurali u prve redove..Nažalost, mnogi nisu. Hrvati su to. Silni pred nemoćnima, kukavice i konvertiti kada se od njih zahteva odgovornost za počinjeno. To su one priče o nekoliko hrvatskih pobeda u WWII.
Deo zarobljenih pripadnika 369. legionarske pukovnije, postaće okosnica Prve jugoslovenske brigade, pod komandom domobranskog pukovnika Marka Mesića.
![]()
Učestvovaće u borbama oko Čačka, u navodnom oslobadjanju Srbije. Bez adekvatnog komentara.
nešto tu šišti u tvojoj izjavi.. a to je što su onda rusi zatvorili kopnene granice.. otišo bi ja busom da izbegnem tih 1000 eura ali su zatvorili i morske i kopnenen ulaze?Па не лети Аерофлот, под санкцијама је, лети Ер Србија. И како мислиш Руси да одређују цене у туђој компанији?
nije predugo.. plaćeni su od poreza koji se uzima od raje iz bilokoje države.И да су глумци, превише их је, а и глуме предуго - осам година.
Полако, пусти ме копна, то ћемо после. Дај ово за цене у авио превозу. Дакле, какве везе имају Руси са Ер Србијом па да могу одређивати цене?nešto tu šišti u tvojoj izjavi.. a to je što su onda rusi zatvorili kopnene granice.. otišo bi ja busom da izbegnem tih 1000 eura ali su zatvorili i morske i kopnenen ulaze?
dakle nisu evropljani zatvorili (ti koji navodno udariše sankcije) već rusi sami sebe!
Не разумем. Ко их је платио?nije predugo.. plaćeni su od poreza koji se uzima od raje iz bilokoje države.
... nigde ne piše gde ode tih 30% poreza?!!! (nije za puteve jer se plaća putarina., i sve ostalo se plaća posebno)