Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.734
Da se priključi Rusiji, naravnoŠta je Herson odlučio![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se priključi Rusiji, naravnoŠta je Herson odlučio![]()

Zvaće se on khuratz moi...Majmunoglavi ustaški kržljo sto se zvao,zvao se exexeKakav je pogrbljen, Rusi kad mu sad ugrade 4 tocka zvace se folcika.
Slabi i ste bili VSO SRJ transkripti to potvrđuju.Stvarno mislis da bi Hrvatska postojala da se Srbija angazovala kao Vi tokom Oluje. Svim ljudstvom i vojnom tehnikom da je krenula. Tako da nije to da nije sve u teritoriji, vec je sve u politici .... Ima li hrvata koji ce to ikad priznati
Najsmešnije je to što nacisti oni pravi nisu ni hteli da čuju za Ukrajinu.Nameravali su da to područje nasele Nemcima a preživele Ukrijnce s izuzetkom onih koje su nameravali da zadrže u punom smislu značenja reči u ulozi roblja bili bi deportovani u negostoljubive predele zapadno od Urala kao i Poljake.Sticijame okolnosti nacisti su izgubili rat pa nisu tu svoju zamisao uspeli da sprovedu.

Pa dobro, svakome po zasluzi. Ja samo volim kada okupator dobije zasluženo, a ti ne. Sve 5То што теби није чињеница причињава још веће задовољство, јер значи да кмечиш због истих ствари које је твој "цивилизовани" запад чинио другима.
Ја лично уживам читајући вас како цмиздрите "руски агресор, руски окупатор кме кме ", а запад немоћан, а Украјина се топи, а миксер а ајфон а џавелин.
Tako je. Diplomirao 1997, plus stručni ispiti. Zakaj?A vi ste korisniče Frtajler bivši Gumigelenk pravnik po struci ?
И ја исто волим кад окупација престане и дође слобода као у Мариупољу.Pa dobro, svakome po zasluzi. Ja samo volim kada okupator dobije zasluženo, a ti ne. Sve 5
a jel su i dalje ove hrvatske trupe pred Staljingradom ?Мало подршке за наше "добре" сусједе.Битка за Стаљинград.
![]()

Jesi volio i kada je sloboda došla na KosovuИ ја исто волим кад окупација престане и дође слобода као у Мариупољу.
На аеродрому Мариупољ почеће потрага за местима сахрањивања убијених у тајном затвору
На аеродрому Мариупољ у блиској будућности почиње потрага за местима сахрањивања затвореника тајног украјинског затвора, рекла је омбудсман ДНР Дарија Морозова.
„Сада када смо добили приступ локацији, истрага о догађајима у „Библиотеци“ (назив који је дат нацистичком објекту за мучење на аеродрому) прешла је на нови ниво“, написала је она на свом каналу.
Омбудсманка је посетила аеродром Мариупољ, на чијој територији од 2014. године ради тајни затвор. Око 500 присталица ДНР и ЛНР били су њени заробљеници. Морозову су пратили бивши затвореници, који су потврдили да на територији аеродрома постоје гробља.
Pogledajte prilog 1167136
I onda više nitko neće rokati po separatistimaМинистар спољних послова ДНР Наталија Никонорова тврди да ће гранатирање Доњецка престати у блиској будућности, јер „постоји одговарајући војни план, ослобађање „републике“ је већ близу“.
"Daj mi 100 ustaša i oslobađamo Donbas"Ništa dok ustaše ne krenu u Donbas.
Неће више имати ко и чимеI onda više nitko neće rokati po separatistima
Yeah right
"Daj mi 100 ustaša i oslobađamo Donbas"
- Redis iz Azova
Vidim da instistirate na tom pojmu "agresija" pa rekoh da pitam.Dakle,ćista znatiželja.Tako je. Diplomirao 1997, plus stručni ispiti. Zakaj?
Још није, али да, волећу кад дође наравно.Jesi volio i kada je sloboda došla na Kosovu
Da, to su isto govorili i za ove ustaše iz Francetićeve legije kod Staljingrada prije nego što su postali prirodno đubrivo !I onda više nitko neće rokati po separatistima
Yeah right
"Daj mi 100 ustaša i oslobađamo Donbas"
- Redis iz Azova

Veći deo je prešao u partizane 1945 zajedno sa ostalih 80 000 ustaša i ostalih pavelićevaca.Da, to su isto govorili i za ove ustaše iz Francetićeve legije kod Staljingrada prije nego što su postali prirodno đubrivo !
Ima 50 godina i nije spoznao da je nacizam zlo a zlo je uvek pogrešan izbor.Hrvati su najčešće istovremeno i fanatični rimokatoliici to jeste papisti i sledbenici nacističke ideologije.Eto,našli su se u tome.mora da frtaljer opasno ludi kada mu svi odgovarate izgleda da mu rvatijanskoj nacistickoj bratiji ide veoma veoma lose na terenu![]()
Mislim da on jos baca, a ako sam dobro razumeo uskoro ce dobiti i struju u zaseoku. Vise nece puniti telefon na akumulatorКоме се правдао, осведоченому русофобу? Не постоји земља без ђубрета а само кокошке копају по ђубрету. Пусти га нека копа. По његовим критеријумима, сви Босанци су дилеје јер је он осведочена дилеја из неке босанске забити.
Да не би рата, још би бацао камен с рамена.