Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.109
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Holandiji isto. Nevidjena propaganda gde ni neutralni komentari ne mogu da prodju u hazarskim=MSM medijima.Dobro jutro
Drugari da se javim
Kanada , ko Kanada i idiotizam u zivotu koji sprovode ka gradjanima.
Lazne vesti i dalje se propagiraju ,ljudi i ne znaju sta se desava , veruju u sve sto im mas medija i prezentira.
umorih se , pokusavajuci da im objasnim , sta je pravi uzrok.
Uspeo sam da , imam internet sa predjsnjim web , tako da se nadam da cu imati prave informacije o toku dogadjaja .
Ма лик нема појма шта пише?Не разумем. Ко их је платио?
Има у старим неонским цевима!Nema više gasa neona iz Rusije !
Sad će na ćemane da udaraju

Не разумем. Ко их је платио?
Šta se čudite, znate li da on spava u kavezu?Ма лик нема појма шта пише?
По њему Русија је дужна да плаћа превоз авионима Ер Србије?
Pa ja znam jednog koji govori i o ravnoj Zemlji i o tome kako su ga vanzemaljci oteli.@Frtajler
"нико не говори о руској територији"
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2022/05/russia-putin-colonization-ukraine-chechnya/639428/
Према Росстату, инфлација у мају била је 2%.Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je tokom sastanka o ekonomskim pitanjima da je Rusija uspela da stavi inflaciju pod kontrolu.
Istovremeno, od druge polovine maja generalno je zaustavljen rast cena, dodao je ruski predsednik.
- Sada je inflacija na nuli - rekao je on.
Istovremeno, šef države je primetio da ovde postoje i određene prednosti ali i "zaseda". Prema njegovim rečima, potrebno je pažljivo analizirati situaciju i doneti pravovremene odluke.
Putin je ranije rekao da će 2020-te za Rusiju postati period jačanja ekonomskog suvereniteta, a njena ekonomija će zadržati kurs ka međunarodnoj saradnji.
propade ruska ekonomija zajedno sa ruskom rubljom![]()
Дакле имаш европске комесаре који говоре о деколонизацији Русије, имаш ове текстове, имаш конгресмене, имаш председника Америке чак који је назвао Русију затвором народа, буквално сви државно спонозирасни медији у Америци припремају Амере за екскурзију у Русију, као да немају инстинкта било каквог инстинкта за живот.Pa ja znam jednog koji govori i o ravnoj Zemlji i o tome kako su ga vanzemaljci oteli.
To je relevantno zašto
Ne samo odgovor na na veličanje nepostojeće hrabrosti vaše krvatske vojske, koju smo mi Srbi najbolje upoznali kao metaforu za iživljavanje na ženama,djeci i starima, po mogućnosti nenaoružanima, jer sa naoružanima odmah imate problem !----------> Moja fascinacija Hrvatima
taj odgovor ne objašnjava zašto i ameri i rusi imaju "V",
nema ja šta da prsnem pogledaj slike - samo konstatujem činjenice
sve su maske pale...pjutin je spriječio ulogu žrtve...Дакле имаш европске комесаре који говоре о деколонизацији Русије, имаш ове текстове, имаш конгресмене, имаш председника Америке чак који је назвао Русију затвором народа, буквално сви државно спонозирасни медији у Америци припремају Амере за екскурзију у Русију, као да немају инстинкта било каквог инстинкта за живот.
И онда мени кажеш да нико није дирао Русију, када су је покушали окруживати НАТО земљама, правили милион невладиних организација, организовали протесте и пропале револуције, покушавали да их саботирају у Чеченији, лагали о Грузији, кршили договоре, итд итд.
Кључно, за све који читају тему.
Pogledajte prilog 1167222
Дакле имаш европске комесаре који говоре о деколонизацији Русије, имаш ове текстове, имаш конгресмене, имаш председника Америке чак који је назвао Русију затвором народа, буквално сви државно спонозирасни медији у Америци припремају Амере за екскурзију у Русију, као да немају инстинкта било каквог инстинкта за живот.