Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinonimi su reči u istom jeziku i u isto vreme. naprimer šija i vrat. reč vlah se javlja u različitim jezicima u raznim epohama kao različit pojam. ovo drugo boldovano baljezganje nebi da komentarišem. samo da konstatujem da baljezgatori svih zemalja navijaju za ukrope.Poznato mi je da su Vlah i stocar sinonimi u Dusanovom carstvu ili vlah i pravoslavac u tursko vreme ali kada se kaze doseljeni Vlasi u Bosnu iz Smederevskog sandzaka to su onda Romano Vlasi ciji su potomci danas Muslimani, Hrvati i Srbi u Bosni a ne samo Srbi pravoslavci kako neki misle.
Можда, само је питање значење, односно порука. V може да буде и Vicotry.da se pita običan ruski čovek/vojnik stavio bi "P" za rusiju ili slično...
nemoguće da je baš puka slučajnost da i ameri i rusi imaju "V"
Pitanje tko proizvodi ostatak od 45 %.

Pa zali se svojim hratima, oni su pisali taj tekst tj. bili svedoci pljacnja. Nisam ga ja pisao, niti sam bio tamo.Pišeš pizdarije, malo preuvelicavas..
U svako ratu ima pljačkaša i kokosara, pljačke na tim prostorima su počele 1991. godine i znamo tko je tu igru vodio..
Rekao ti Shi Tzu?Prema Strelkovu, Zelenskom i zapadnim medijima herojski se bore.
Samo što je stvarnost drugačija.
Ukrajinske snage su se povukle, a Čečeni pretresaju urede SBU-a u gradu.
Nema nikakvog protunapada, nema nikakvih borbi, osim na twitteru
https://www.************/embed/ihI65RJXLH36/
ovo je verovatno specnaz.Odmah posle kontakta za par sekundi su se prestrojili,jedni oko ukra dok ostali pruzaju zastitu, profi 100%Zaporoška oblast. ''Ničija'' zemlja. Ruska izviđačka grupa je bila uspešnija od ukrajinske grupe. Dva ubijena na mestu, ranjenom Ukropu pokušavaju da pruže pomoć.
Ђе нађе да стане баш испред ових демонстраната што подржавају Украјину?

Svejedno ih isutiraliKad su ih isutali, i sto ne udjose u onu Bucu dok su Rusi bili tamo....sto su ceklai da Rusi odu?![]()
Ne, Kadirov, i pozdavio te.Rekao ti Shi Tzu?
bice oslobodjeni, razmenjeni u sklopu nekog mirovnog resenja...Азовци су се толико грчевито борили јер знају шта их чека ако се предају и ови што су преживјели знају шта их чека
Суд у Доњецку
Jesi šega, ne mogu na kraj sa Ukrajinom da izađu,i šta misliš šta je razlog da te zemlje trče u NATO ili je pitanje preteskoPogledajte prilog 1166653
Da objasnimo cilj specijalne vojne operacije: 1. Ovih 14 zemalja izlazi iz NATO 2. Ove zemlje neće biti članice EU koja će se raspasti 3. Ovo je zona ruskog uticaja 4. USA i GB nemaju tu šta da više ikad traže 5. Ko se suprotstavi, sledi denacifikacija 6. Šiptari sa Kosova: seoba
nit sam rusofil ali to sam znao i pre nego sto si postovao kao sto rekoh rusija i ukrajina cine 75% svetske proizvodnje neona a to znaci kataklizmu na zapadu japanu juznoj koreji i tajvanu a ako mislis da ce juznoj koreji dopustiti da samo ona ima neon za proizvodnju dok ostali zatvaraju fabrike ona malo bolje razmisliDa ne tražim ali mislim da je Južna Koreja najveći proizvođać ostatka.
Inače, pošto verujem da vas baš to interesuje i da se polovina foruma raduje ovom podatku evo i njega
USA je 90% neona, u klasi čistoće za poluprovodnike, nabavljala iz Ukrajine.
Imajući u vidu koliko troši USA te dve fabrike u Ukrajini su radile praktično samo za njih
Tako da eto jednog podatke koji će obradovati rusofile.
Biden na respiratoru kad ovo vidiКонго....
Samo kmečiš, ne dajte Himars Ukrajini, ne daju mi da putujem kme kme nije ti 6 godina.
„Ako zapadne zemlje misle da je moja poseta Srbiji pretnja kosmičkih razmera, to znači da su stvari veoma loše po njih“ - Lavrov
Dardi baba iskljucila internet, a TIXI se bavi kozlcima
Samo kmečiš, ne dajte Himars Ukrajini, ne daju mi da putujem kme kme nije ti 6 godina.