Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznato mi je da su Vlah i stocar sinonimi u Dusanovom carstvu ili vlah i pravoslavac u tursko vreme ali kada se kaze doseljeni Vlasi u Bosnu iz Smederevskog sandzaka to su onda Romano Vlasi ciji su potomci danas Muslimani, Hrvati i Srbi u Bosni a ne samo Srbi pravoslavci kako neki misle.
sinonimi su reči u istom jeziku i u isto vreme. naprimer šija i vrat. reč vlah se javlja u različitim jezicima u raznim epohama kao različit pojam. ovo drugo boldovano baljezganje nebi da komentarišem. samo da konstatujem da baljezgatori svih zemalja navijaju za ukrope.

Pitanje tko proizvodi ostatak od 45 %.

Da ne tražim ali mislim da je Južna Koreja najveći proizvođać ostatka.

Inače, pošto verujem da vas baš to interesuje i da se polovina foruma raduje ovom podatku evo i njega

USA je 90% neona, u klasi čistoće za poluprovodnike, nabavljala iz Ukrajine.
Imajući u vidu koliko troši USA te dve fabrike u Ukrajini su radile praktično samo za njih :per:

Tako da eto jednog podatke koji će obradovati rusofile.

Pišeš pizdarije, malo preuvelicavas..
U svako ratu ima pljačkaša i kokosara, pljačke na tim prostorima su počele 1991. godine i znamo tko je tu igru vodio..
Pa zali se svojim hratima, oni su pisali taj tekst tj. bili svedoci pljacnja. Nisam ga ja pisao, niti sam bio tamo.
A kako si se samo pronasao prozvanim, iako te nisam pomenuo. Od price 'ma kakve placke itd' ddjosmo do toga da u svakom ratu ima pljacke.
To je tacno, u svakom ratu ima svega pa i pljacke. Samo ti ocigledno imas problem da razumes ono sto procitas. U tekstu se pise ne o pljackama u ratu vec o pljackama nakon rata...Sve da si vratio sto si ukrao u Kninu i selima oko Knina i ti i tvoja familija. Nisi ti skocio kao oprzen cim sam pomenujo pljackaje tek tako, vec iz samo tebi znanog razloga.

Pogledajte prilog 1166653
Da objasnimo cilj specijalne vojne operacije: 1. Ovih 14 zemalja izlazi iz NATO 2. Ove zemlje neće biti članice EU koja će se raspasti 3. Ovo je zona ruskog uticaja 4. USA i GB nemaju tu šta da više ikad traže 5. Ko se suprotstavi, sledi denacifikacija 6. Šiptari sa Kosova: seoba
Jesi šega, ne mogu na kraj sa Ukrajinom da izađu,i šta misliš šta je razlog da te zemlje trče u NATO ili je pitanje pretesko :D

Da ne tražim ali mislim da je Južna Koreja najveći proizvođać ostatka.

Inače, pošto verujem da vas baš to interesuje i da se polovina foruma raduje ovom podatku evo i njega

USA je 90% neona, u klasi čistoće za poluprovodnike, nabavljala iz Ukrajine.
Imajući u vidu koliko troši USA te dve fabrike u Ukrajini su radile praktično samo za njih :per:

Tako da eto jednog podatke koji će obradovati rusofile.
nit sam rusofil ali to sam znao i pre nego sto si postovao kao sto rekoh rusija i ukrajina cine 75% svetske proizvodnje neona a to znaci kataklizmu na zapadu japanu juznoj koreji i tajvanu a ako mislis da ce juznoj koreji dopustiti da samo ona ima neon za proizvodnju dok ostali zatvaraju fabrike ona malo bolje razmisli

Capture+_2022-06-06-21-53-04~2.png
Capture+_2022-06-06-21-52-47~2.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back