Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
Очито си пропустио Март месец и уништење штаба тих тзв. страних добровољацаUkupno do sada u tri mjeseca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Очито си пропустио Март месец и уништење штаба тих тзв. страних добровољацаUkupno do sada u tri mjeseca.
Подсећа ме на неуспешни десант на острво ЗмијноPUTIN ISMEVA UKRAJINSKO ORUŽJE NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI! Poniženje za Zelenskog i naoružanje za koje očajnički MOLI!
Predsednik Rusije Vladimir Putin pohvalio je efektnost ruskih protivvazdušnih sistema koji, prema njegovim rečima, ukrajinsko oružje uništavaju sa lakoćom tj. "krckaju ih kao orahe". Iako tačna vrsta oružja nije poznata, Rusija kaže da je uništila i avione i projektile koje je postavila Ukrajina.
"Naši protivvazdušni sistemi ih ‘krckaju kao orahe‘. Desetine su uništene“, rekao je Putin u intervjuu novinaru Pavelu Zarubinu u Moskvi.
Kako je tebi lepo.........Od tih 20% su već držali pola prije invazije.
Jedino što su Rusi uspjeli je da su demilitarizirali sami sebe.

A Krim?Доњецк и Луганск републике у предратним границама заједно су 2% територије Украјине.
Крим није Украјина.A Krim?
Krim je Ukrajina i tako računaju.Крим није Украјина.
не лол, тих 20% је без Крима.Krim je Ukrajina i tako računaju.
UživamKako je tebi lepo.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne nego 8.81% do 2014, a 9.23% posle prisajedinjenja Krima Rusiji.Доњецк и Луганск републике у предратним границама заједно су 2% територије Украјине.
a mogli su mirno živjeti i praviti ruske nosače aviona...Nikolajev, raketni udar na lučku infrastrukturu
![]()
![]()
Републике, не области. Републике нису пре рата контролисале већину области, са обзиром на неуспех Стрелкова 2015е.Ne nego 8.81% do 2014, a 9.23% posle prisajedinjenja Krima Rusiji.
OK izvini, na predratno stanje sam mislio do 2014. a postove člana sa kojim debatuješ ne vidim, pa nisam uhvatio kontekst.Републике, не области. Републике нису пре рата контролисале већину области, са обзиром на неуспех Стрелкова 2015е.
Krim je Rusija, ponovno od 2014. Nisi uopće u tijeku zbivanja,Trnoružice.Krim je Ukrajina i tako računaju.
u vrijeme hitlera britanija i USA imali su rasne zakone u kojima su crnci bili u rangu židova jevreja u trećem rajhu...Da se Hitler zaustavio na Poljskoj i odbrani Nemaca tamo danas ne bi bio upamćen kako jeste. Odrbrana svog stanovništva u susednoj državi se može pravno gledati kao agresija ali nije dovoljno za paralelu sa nacizmom.
Na kraju krajeva nato i usa vazda vrše neke agresije i brane nekog od nekog.
Sa Krimom, uzmi površinu Krima od 30 000km² i njime prekrij ono što drže Rusi od Ukrajine. 20% je oko 120 000km², od toga 30 000 Krim i oko 20 000 Donbas koju su držali Rusi prije 24.2.не лол, тих 20% је без Крима.
To ne priznaje nitko osim tandema Rusija-Bjelorusija.Krim je Rusija, ponovno od 2014. Nisi uopće u tijeku zbivanja,Trnoružice.
Vidjet ćemo....uglavnom sad je prilika da se NATO obracuna protiv Rusije i onih koji je podrzavaju![]()
Узели су цео север за недељу дана па су се повукли јер је Кијев био недокучив. Некако ти си сабрао у глави да је разлог то да се "не може".Sa Krimom, uzmi površinu Krima od 30 000km² i njime prekrij ono što drže Rusi od Ukrajine. 20% je oko 120 000km², od toga 30 000 Krim i oko 20 000 Donbas koju su držali Rusi prije 24.2.
Znači od početka invazije su uzeli samo nekih 12% Ukrajine.
Ne računamo i ruske poraze, nego ono što drže u ovom trenutku.Узели су цео север за недељу дана па су се повукли јер је Кијев био недокучив. Некако ти си сабрао у глави да је разлог то да се "не може".
Ko beše ovo, živi dokaz da jedna slika govori više od hiljadu reči?
Ma ja sam susjed ali ovako brte ne ide više.Који сте ви? Ти си онда неки Укроп
Еј пази како спинујеNe računamo i ruske poraze, nego ono što drže u ovom trenutku.
Ma ja sam susjed ali ovako brte ne ide više.
Priznaju stanovnici Krima koji su se neposrednom demokracijom, referendumom, odredili kuda žele. Zar nismo mi na isti način izašli iz SFRJ?Sa Krimom, uzmi površinu Krima od 30 000km² i njime prekrij ono što drže Rusi od Ukrajine. 20% je oko 120 000km², od toga 30 000 Krim i oko 20 000 Donbas koju su držali Rusi prije 24.2.
Znači od početka invazije su uzeli samo nekih 12% Ukrajine.
To ne priznaje nitko osim tandema Rusija-Bjelorusija.