Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BAJDEN U ĆORSOKAKU: Moli za pomoć po svetu, ide "na noge" OVOJ ZEMLJI da bi smanjili cenu nafte​

Odluka koje se najavljivala nije izazvala veće poremećaje na tržištu.
OPEC je pristao da poveća proizvodnju nafte, a predsednik Sjedinjenih Američkih Država u Saudijskoj Arabiji će tražiti i smanjenje cena.
Ni OPEC više ne može da spusti cene nafte, ali će zato američki predsednik Džo Bajden krajem meseca posetiti Saudijsku Arabiju.

Članice naftnog kartela u četvrtak su odlučile da će povećati proizvodnju za 648.000 barela dnevno, više nego što se očekivalo, kako bi nadoknadile rusku naftu na tržištima, s obzirom na to da je Evropska unija zabranila uvoz ruske nafte.

Prema Reutersu, u petak ujutro je WTI tip nafte, američki, porastao na 116,94 dolara, a Brent tip porastao je na 117,79 dolara nakon što je usledio kratkotrajni, vrlo mali pad.

:cepanje:
Пре сам добијао трансфер блама кад бих чуо израз "Чемерика". Сад постаје све реалније.

BAJDEN U ĆORSOKAKU: Moli za pomoć po svetu, ide "na noge" OVOJ ZEMLJI da bi smanjili cenu nafte​

OPEC je pristao da poveća proizvodnju nafte, a predsednik Sjedinjenih Američkih Država u Saudijskoj Arabiji će tražiti i smanjenje cena.
Ni OPEC više ne može da spusti cene nafte, ali će zato američki predsednik Džo Bajden krajem meseca posetiti Saudijsku Arabiju.

Članice naftnog kartela u četvrtak su odlučile da će povećati proizvodnju za 648.000 barela dnevno, više nego što se očekivalo, kako bi nadoknadile rusku naftu na tržištima, s obzirom na to da je Evropska unija zabranila uvoz ruske nafte.

Prema Reutersu, u petak ujutro je WTI tip nafte, američki, porastao na 116,94 dolara, a Brent tip porastao je na 117,79 dolara nakon što je usledio kratkotrajni, vrlo mali pad.

:cepanje:
1654331597742.png

Ice to i na 200 kako je krenulo...

Ukrajinci nikada nisu imali svoju drzavu. Ukrajinci nisu ni nacija. To su etnicki Rusi. Zato i pruzaju takav otpor. Ukrajina je samo regija. Ni vojvodjani nisu nacija. To je regija. To ti je kao macvanin, sumadinac, krajisnik, sremac, crnogorac…. To nisu nacije, to su regioni , ljudi su to govorili da bi se znalo iz kog su kraja. Crne gore je turski naziv za prokletije i ceo taj deo.

Ja ne znam kako bih ovo nazvao osim ludilom, nema drugog objasnjenja, ti si se nasao pozvanim nekome govoriti da nije ono sto on tvrdi da je, i da je nesto drugo, ono, otkud ti uopce pravo nekome govoriti sta je? Otkud ti pravo govoriti da Ukrajinac nije nacija, ako on sebe smatra nacijom?

Kako te nije sramota? Otkud ti pravo? Tko si ti da određuješ tko je šta?

Ja ne znam kako bih ovo nazvao osim ludilom, nema drugog objasnjenja, ti si se nasao pozvanim nekome govoriti da nije ono sto on tvrdi da je, i da je nesto drugo, ono, otkud ti uopce pravo nekome govoriti sta je? Otkud ti pravo govoriti da Ukrajinac nije nacija, ako on sebe smatra nacijom?

Otkud pravo satanistima i imprijalistima da obmanjuju ljude gebels propagandom i ubjedjuju ih da nisu Rusi vec nekakvi Ukrajinci

Македонци никада нису имали своју државу. Македонци нису ни нација, то су етнички Бугари.
Курди никада нису имали своју државу. Курди нису ни нација. Tо су етнички Турци... Косовци нису имали своју државу. Косово је једна регија.

Колико још?

Amerikanci nikad nisu imali svoju drzavu Amerikanci nisu nacija, to su etnicki, a ono, svi narodi na planeti 🤣🤣🤣

E sad to reci Amerikancu, pa ćeš ostati bez dva tri zuba 🤣🤣🤣

10% stanovnika Istre se po posljednjem popisu deklariralo kao Istrijani.... Da li su Istrijani nacija?

Ako odgovoriš "ne" pišem ti si se nasao pozvanim nekome govoriti da nije ono sto on tvrdi da je, i da je nesto drugo, ono, otkud ti uopce pravo nekome govoriti sta je? Otkud ti pravo govoriti da Istrijan nije nacija, ako on sebe smatra nacijom?

10% stanovnika Istre se po posljednjem popisu deklariralo kao Istrijani.... Da li su Istrijani nacija?

Ako odgovoriš "ne" pišem ti si se nasao pozvanim nekome govoriti da nije ono sto on tvrdi da je, i da je nesto drugo, ono, otkud ti uopce pravo nekome govoriti sta je? Otkud ti pravo govoriti da Istrijan nije nacija, ako on sebe smatra nacijom?

Bas me briga za Istrijane, ako zele biti Istrijani neka budu Istrijani, meni ni u dzep ni iz dzepa, nek budu marsovci sto se mene tice :kafa:

Где у Европи има насиља или дискриминација над Русима? – Па ја сам у Чешкој, овде има много Украјинаца и већина говори руски.Углавном жене и деца, али понекад се виде и мушкарци.Не постоји начин на који Чеси или други Европљани на први поглед могу да разазнају ко је Украјинац, а ко Рус.

Апсолутно свуда у Европи , специјално Западној Европи , руски сутденти су тешко дискримнисани , врше се напади сваке врсте .

Словенском човеку , православном , није место на Западу .

Sankcione igre sa Rusijom se nastavljaju:

1654332831116.png

https://3dnews.ru/1067137/rossiya-n...en-eto-udarit-po-mirovomu-proizvodstvu-chipov

Tu spada i veoma vazan Neon koji je neohodan u proizvodnji poluprovodnika.
Udeo u svetskom eksportu Neona Rusje je oko 25%, ako tu dodamo i marijopuljsku firmu "Ingaz" kao i odesski "Krion Inzinjering" dolazimo do 70% svetskog eksporta Neona.

Da vidimo hoce li svetski proizvodjaci naci nacina da Rusiji prodaju neophodne produkte u zamenu za Neon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back