Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Savezničke snage oslobodile su 226 naselja. DNRa, uključujući Brusino i Sosnovoe. Borbe su u toku za Svyatogorsk - Štab DNR-a

Npreduju Rusi

Медеведев је више пута нагласио да кијевске окупационе власти морају размишљати трезвено главом ,о даљем развоју догађаја, а не под утицајем кокаина .

Неколико пута је и сам председник Путин то наговестио , могуће да руске службе имају комплет увид у оно што ради врх кијевске окупационе власти , конзумација кокаина и алкохола ..чуди ме да то још нису употребили , ако имају снимке или је пак боље још чекати .

Ja ne znam kako bih ovo nazvao osim ludilom, nema drugog objasnjenja, ti si se nasao pozvanim nekome govoriti da nije ono sto on tvrdi da je, i da je nesto drugo, ono, otkud ti uopce pravo nekome govoriti sta je? Otkud ti pravo govoriti da Ukrajinac nije nacija, ako on sebe smatra nacijom?

Kako te nije sramota? Otkud ti pravo? Tko si ti da određuješ tko je šta?
Za njega postoje samo rusi i srbi :rtfm:

Sankcione igre sa Rusijom se nastavljaju:

Pogledajte prilog 1165292

https://3dnews.ru/1067137/rossiya-n...en-eto-udarit-po-mirovomu-proizvodstvu-chipov

Tu spada i veoma vazan Neon koji je neohodan u proizvodnji poluprovodnika.
Udeo u svetskom eksportu Neona Rusje je oko 25%, ako tu dodamo i marijopuljsku firmu "Ingaz" kao i odesski "Krion Inzinjering" dolazimo do 70% svetskog eksporta Neona.

Da vidimo hoce li svetski proizvodjaci naci nacina da Rusiji prodaju neophodne produkte u zamenu za Neon?
rusija ne izvozi 25 nego 30%+ neona neki govore i oko 40% ostalih 40% se prozivodi u mariupulju i odesi ali zbog situacije kolicine su minimalne sto znaci da nece biti cipova ili elektronike ako rusi udare ban a rusi su vec rekli da nece prodavati gasove potrebne u valutama nego samo u zamenu za cipove i elektroniku sto znaci zapad je prdnuo u cabar

Ово ништа није добро , врши се велики манипулација грађанима Србије , ужас над ужасима ...

Шат Вучић има да посећује украјинске олигархе и анцисте , катасрофа .

Македонци никада нису имали своју државу. Македонци нису ни нација, то су етнички Бугари.
Курди никада нису имали своју државу. Курди нису ни нација. Tо су етнички Турци... Косовци нису имали своју државу. Косово је једна регија.

Колико још?
Eto. Svako slicno papagajisanje u nekom trenutku mora doci u sukob sa razumom i stvarnim svetom oko sebe.
Prva dva stava jos i prosla nekako. Pronasla bi svoje mesto u trilogiji "Gospodar prstenova". Onda poledica, klizavo.

EB5i.gif

Naime, nema Kosavaca. Postoji samo Mira Kosovka i legendarna Kosovka devojka. Postoje Kosovari, i tačno je, nikada nisu imali svoju državu.

Sad sam ja očekivao logički niz "Kosovci su etnički Albanci", međutim pojavi se sad ta neka regija. Problem je što "Kosovci" i jesu Albanci i imaju, imali su svoju država, koja nikada nije bila Kosovo.

I što bi rekao Rambo Amadeus "jedna cura, dva pandura, ovda mora doć cenzura" - naš borac je morao prilagoditi sopstveni narativ Kulama laži, tako da su u katastrofalnom sudaru sa stvarnim svetom oko sebe, ni krivi ni dužni nastradali Albanci.
U citiranom tekstu navedeni kao ti neki "Kosovci".
Generalno, svi ovi liberalni praziluk boljševici, van par naučenih fraza i pamfleta Žena u crnom, deluju zbunjeno više nego li dva ludaka u buretu.

Poslednja izmena:
Kijevski režim je naredio da se hitno pošalju na front, u stvari, deca - kadeti Harkovske akademije Nacionalne garde. 3.000 kadeta se šalje u odbranu Slavjanska. Roditelji su šokirani..
to sam čini mi se vidio u ruskom građanskom ratu između bijelih i crvenih kada su kadeti carske armije krenuli na boljševike...ima nekakav film o tome...

Vecina boraca u protivnapadu u severodonjecku su stranci koji pokusavaju da izadju iz okruzenja da ne bi pali u zarobljenistvo.
Kiew pokusava da to predstavi kao veliku kontru u sustini je potez ocajnika
Pogledajte prilog 1165283
Nema tamo kontranapada. Samo povlačenje Ukropa u industrijsku zonu. Legionarima pokušavaju da ojačaju ukrajinske trupe koje su se zabarikadirale u industrijskoj zoni koja ima podzemni deo, tunele, ne kao Azovstal, ali slično kao Iljič fabrika u Mariupolju. Tamo su navukli i oko 800 civila.

Ово ништа није добро , врши се велики манипулација грађанима Србије , ужас над ужасима ...

Шат Вучић има да посећује украјинске олигархе и анцисте , катасрофа .
Oladi malo sa glupostima, to je narod koji je pobegao od konflikta. Oligarsi su u Londonu a Naziji na frontu i pod zemljom. Hrišćanski je pomagati unesrećenom narodu.

Slijedećih dana izlazi novi film o uspjesima ukrajinskh vojnih snaga.
Trenutno je u fazi montaže.

https://www.************/embed/spv5w2D2k6sC/
Повлачење им је постала толико природна тактика да и у пропагандном
филму снимају повлачење. Највероватније и на вежбама им је то основна обука.

e sada ćemo da vidimo kako je tko glaso u UN...majci im ga steram..oni tko su s nama imade da budu siti ovi drugi nekih brendon napoji...

Države afričke unije dobijaju mogućnost da od Rusije kupe: hranu, đubrivo, naftu i ostale potrepštine koje im trebaju.
Plaćanje će da bude u Rubljama, koje afričke zemlje nemaju, ali će im biti omogućeno otvaranje računa u ruskim bankama, gde će se vršiti konverzija iz dolara i evra. Da bi sve funkcionisalo kako treba, primenjivaće se novi sistem plaćanja koji se razvija kao alternativa Swiftu.
To će biti dogovoreno u Sočiju i pojačaće ''znojenje'' dolara.
Mali korak za Rublju, ali veliki za čovečanstvo.

Очигледно црпиш своје глупости из истих извора као и многи други овде: НАТО, нацисти и русофобија. Дијагноза: колективна ментална епидемија!

Опет ти кажем, иако је већина Аустријанаца немачког порекла, то Немачкој не даје за право да их уједини у заједничку државу. Чињеница да су Пољаци и Литванци у средњем веку имали јаку државу не даје право Пољацима, да због овога припоје Литванију, Естонију, Белорусију, Украјину, Смоленску и Курску област Русији и Предњестровљу. Да ли си икада чуо за историју као науку?
Ти си живи доказ како изгледа идот ( (грч. ιδιώτης, глупан; идиотија, најјачи степен малоумности; идиотизам, исто што и идиотија )који ништа није прочитао, ништа сазнао и у ништа дубоко својом здравом мишљу, оним најдубљим интуитивним делом душе, проникао и бар тамо шта је добро сазнао, зато, глупи бато, све што напишеш може се назвати грч. ίδιος, „својствен“, изведеница, претежно у множини се употребљава (идиотизми), употр. нпр. код Ј. Γ. Хердера, ознака непреводивих, посебно дијалекатских израза, својствених неком језику (тј. идиом, или фразеологизам). Дакле, необразовани и зли амерогоузе, ништа ти не знаш о историји и великим освајачима. Убеђен сам да ниси прочитао цели том од Conn Iggulden под насловом "Император", а још мање том књига, од истог аутора, под насловом: "Conqueror", Wolf Of The Plains, јер да јеси не би толико лупетао. Питања која сам ти поставио, то ти знаш, али те мржња до Руса спречава да то и признаш, су узрок свег овог догађања у Украјини. Чињеница је да је НАТО, под дирегентским штапићем злих и крволочних Амера, обучио више од 500 000 укро-нациста, задојио их мржњом према Русима и издресирао да постану крволочне џукеле. Чењеница је, такође, да су Амери, ЕУ и , наравно, то је зло зла, ВБ добро наоружали, дају им још увек војничке менторе, логистички их сваколико помажу и њима, дресерима тих наци-џукела у Украјини, је једини циљ да зарате са Русијом како би је ослабили и како би је после те "западне демократе", читај највеће зло у историји људске цивилизације, понизили, раздробили, уништили и сва природна богаства себи присвојили. Није тим хијенама циљ заштита било кога, већ уништење свега онога чему се може приписати предзнак "словенски", нарочито руски и српски. Њихова мржња је толико велика да им је намера да нас све униште. како то изгледа види на овој копији документа који УСА сада реализује у Украјини ... Убеди ме, молим те, али доказима, а не шупљом шарлатанском фабулом, да ово није истина и да то није крајњи циљ УСА, ЕУ и ВБ ...

AMERIČKA DEPEŠA.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back