Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.884
analogne fotografije i dalje imaju veći kvalitet naspram digitalnihSad taj retro izgled možda ima sofisiticiranu tehniku. Kao npr. radio aparati.
Pogledajte prilog 1165096
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
analogne fotografije i dalje imaju veći kvalitet naspram digitalnihSad taj retro izgled možda ima sofisiticiranu tehniku. Kao npr. radio aparati.
Pogledajte prilog 1165096
A kaj mi proizvodimo?Rusija ništa ne proizvodi...
Prodaje energente i od toga financira vojsku i skupi državni aparat.
Slava Ukraini..
Imperijalna nacija, a takvi imaj kodeks časti.Na stranu šta se i kako dešava u Ukrajini, da li Rusija oslobadja ili izvodi specijalnu operaciju. Osvrnuo bih se na ponasanje obe strane prema zarobljenim vojnicima, nažalost i prema civilima, kako Ukrajinci vrlo često svoje gradjane tretiraju kao neprijatelje, samo zato što su ruske nacionalnosti ili imaju simpatije prema Rusima.
To su dva sasvim dva različita sveta.
Bukvalno Gondor i Mordor. Mordor su naravno Ukrajinci, bez obzira što Kijev namece upravo suprotan narativ.
Ukrajinci:
Do sada sam video snimke klanja ruskog vojnika, pucanja u kolena zarobljenim, vadjenja očiju, vezivanja civila za bandere i njihovog prebijanja, prebijanja na mrtvo ruske devojke, gađanja raketom izbegličke kolone Rusa u Kramatorsku itd.
Rusi:
Praktično ništa što odstupa od običaja ratovanja i ženevske konvencije. Istina, nemilosrdno desetkuju ukrajinske formacije, razaraju naselja u kojima žive Rusi, ali tek nakon što im nakon nekoliko dana pripreme najave dejstvo artiljerijom i daju vremena da napuste naselja ili se sklone podrumu. Zato i ide ovako sporo.
Najveci plus za Ruse je neočekivano human tretman nacista iz Azov formacije i generalno zarobljenika iz Mariopolja. I tu se vidi razlika izmedju nas i Rusa. Mi nismo mogli odoleti iskusenju i "svoje smo naciste" likvidirali i tako bacili senku na svoje veličanstvene pobede. Veliki narod, ozbiljna država. Rusi.
Stočetrdeset miliona građane Rusije živi od vazduha, dok kompletna privreda Rusije ne postoji zato što obračun BDP ne može u potpunosti da je zahvati?Rusija ništa ne proizvodi...
Prodaje energente i od toga financira vojsku i skupi državni aparat.
Oni su vrlo specifična imperija. Često se poredi način na koje su se stvarale mnoge druge imperije i na taj način objašnjava stvaranje ruske. Što je potpuno pogrešno. Rusija se većini azijskih naroda nije nametnula ognjem i mačem, kako su to činile ostale imperije, već donošenjem progresa, znanja, kulture i civilizacije. Upravo zato su mnogi danas neverovatno lojalni građani Ruske Federacije.Imperijalna nacija, a takvi imaj kodeks časti.
Šta je loše, nemoralno, podlo i jadno u ovome:Da, podlo.
Glavna namena nuklearnog oružja je detterence, da spreči napad.
Ti priželjkuješ da se nuklearno oružje isporuči režimu koji je u očajničkom položaju, koji ubedljivo gubi rat. Šta će njima, da odu uz prasak i povedu što više ljudi u smrt? Grozno i podlo. Srećom pa u Pentagonu ne sede debili pa mudro obuzdavaju besna pseta koja su nastanila Belu kuću.
Hahaha, Rusi i kodeks časti. Možda, da, ako taj kodeks glasi ubij, siluj, opljačkaj.Imperijalna nacija, a takvi imaj kodeks časti.
То би пре свега било јако глупо за Украјину...Šta je loše, nemoralno, podlo i jadno u ovome:
Povucite vojsku iz naše države, izvan međunarodno priznatih granica, ili vam raketa leti u Moskvu.
Slušam.
Bez napredne zapadne tehnologije Rusija će potonuti kao krstarica Moskva..Stočetrdeset miliona građane Rusije živi od vazduha, dok kompletna privreda Rusije ne postoji zato što obračun BDP ne može u potpunosti da je zahvati?
Ozbiljan čovek, ozbiljan ekonomista, objašnjava stvarno stanje stvari:
Vi ništa..A kaj mi proizvodimo?
Prodajemo sunce i more i od toga financiramo lupače pečata. Vojsku gotovo da i nemamo. Zdravstvo u rasulu, mladost pobjegla iz države.
I ti se kao ismijavaš Rusiji?!
ne lupaj. i nafta i plin su lakši od vode.Bez napredne zapadne tehnologije Rusija će potonuti kao krstarica Moskva..
I za Rusiju, u tome i jest štos nuklearnog naoružanja.То би пре свега било јако глупо за Украјину...
Lukašenko: Imam informacije da kreće sukob između Zelenskog i ukrajinske vojske.
Mene zanima kojim procesom ovakav pajac postane šef države? Okej, nužan uvjet je da budeš Putinov rektalni alpinista, ali takvih ima mnogo. Koju još kvalitetu moraš posjedovati?
a koliko ukrajinaca po tvojoj proceni treba zalud da pogine da bi hebali nanu mudracima u vladi oko Zelenskog?Lukašenko: Imam informacije da kreće sukob između Zelenskog i ukrajinske vojske.
Mene zanima kojim procesom ovakav pajac postane šef države? Okej, nužan uvjet je da budeš Putinov rektalni alpinista, ali takvih ima mnogo. Koju još kvalitetu moraš posjedovati?
Isprint nekog petolokonaša je dokazPogledajte prilog 1165108
Има добар разлог да верује.

Ne znam, za koliko poginulih bi ti prodao svoju državu?a koliko ukrajinaca po tvojoj proceni treba zalud da pogine da bi hebali nanu mudracima u vlasti?
hrvatska se mudro prodala sama. nema potrebe za pogibijama.Ne znam, za koliko poginulih bi ti prodao svoju državu?
Да. АЗОВ од 2014е надаље говори како жели пуч. Једино нису јер их контролише Ица Коломојски. Иначе Лукашенко може да говори шта хоће, није он потрчко Руске Федерације већ председник неке квазидиктатуре.Isprint nekog petolokonaša
Ti Rusiju nisi vidio ni na televiziji.Šta je loše, nemoralno, podlo i jadno u ovome:
Povucite vojsku iz naše države, izvan međunarodno priznatih granica, ili vam raketa leti u Moskvu.
Slušam.
Hahaha, Rusi i kodeks časti. Možda, da, ako taj kodeks glasi ubij, siluj, opljačkaj.
Pamte ih komšije vrlo dobro krajem WW2 šta su radili po Srbiji.
Plači mala, plači...Šta je loše, nemoralno, podlo i jadno u ovome:
Slušam.
I po čemu je to relevantno?Ti Rusiju nisi vidio ni na televiziji.
pričaš o onome o čemu pojma nemaš.I po čemu je to relevantno?
Htio je i Putin puč pa se zaebaoДа. АЗОВ од 2014е надаље говори како жели пуч. Једино нису јер их контролише Ица Коломојски. Иначе Лукашенко може да говори шта хоће, није он потрчко Руске Федерације већ председник неке квазидиктатуре.