Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto ste se bunili da više ne postavljamo uništavanje ruskog oklopa, a ja rekao da je postalo dosadno, Stugna pa Stugna, pa Javelin, na Stugna, pa Stugna.
Evo za promjenu dron R-18. Domaćica.

Tada su u Kijevu bili Rusi, Ukrajinci postoje od 1941. od tate Bandere. Viš da nikog od prije nemaju
Da, sadašnji Rusi su nastali od Ukrajinaca.

Nešto ste se bunili da više ne postavljamo uništavanje ruskog oklopa, a ja rekao da je postalo dosadno, Stugna pa Stugna, pa Javelin, na Stugna, pa Stugna.

To tvrde Übermensche Ukrajinci, svi su od njih potekli. Viš kak se nacistička ideologija i kod tebe primila. Uzalud s i u školu išao.Dovoljno je da ti nacisti kažu tko je od koga i to je to.

E vidiš ovo je propaganda ja sam gledao isti snimak ali nije isječen dio gdje se vidi kako ulazi ukrajinska vojska u taj kompleks.
Kao i onaj šoping centar di su parkirali tenkove. Pa plač po msm Rusi uništavau novu Meku prozapadnih Ukrajinaca.

Još uvijek mi nije jasna ta ruska opsesija Banderom. Ok, SSSR je ugnjetavao nacionalizme zbog mira u kući, ali sada kada su to neovisne države, debilana.
Rusi nemaju problem s Banderom. Imaju Ukrajinci, njih se resetira na tvorničke postavke.

Malo sam analizirao ponasanje Zelenka...Taj njegov stil, nacin oblacenja, drzanje itd ..Pa i onu krmaču vojnikinju nabrijanog izgleda koja glumata njegovog pratioca.
Ocigledno je da liberal-pedofilski, globalisti od Zelenka zele da naprave neakvog njjihovog"Če Gevaru" majice, neobrijan, mučeničkog izgleda sve je to osmisljeno. A svari su tom pravcu su i lakse ako znamo da Zelensko i jeste glumac.

Nemoj ti iz Hrvatske o bilo čemu vezano za istoriju, ne ide vam nikako. Presmešno je vaše nezanje.

Увелико се шушка да група украјинских бизнисмена планира смену Зеленског и украјинске Раде.
Наводно, Зеленског су окривили за енормне губитке и његово лично богаћење.
Предаја азоваца у Мариупољу показала је да је наставак сукоба са Русијом права катастрофа.
Такође, круже приче што је украјинска армија хтела да капитулира још пре месец дана али то није дозволио Зеленски на притисак САД-а.
Све у свему, морал армије катастрофалан је а незадовољство народа пред експлозијом
Представници бизниса желе то да искористе и спасе што се да спасити.

FUAkplBX0AIT8rL

Bili su administrativno posebni dijelovi, Hrvatska i Slavonija su bili zajedno kao kraljevina Hrvatska -Slavonija, a kraljevina Dalmacija je bila u austrijskom dijelu monarhije.
Iako u Dalmaciji od 1871. na izborima za Dalmatinski Sabor pobjeđuje Narodna stranka koja je za ujedinjenje sa Hrvatskom, ali Beč to ignorira.
Ti si otkucao ono sto mi znamo i bez tebe ali hvala ti.
HRVATSKA U DANASNJIM GRANICAMA NIJE POSTOJALA DO 1945.
ISTO JE I SA UKRAJINOM SAMO JE 1956.
POLJUBITE KOMUNISTE U DUPE I JEDNI I DRUGI.
Ajde sad na rakiju pa u krpe.

Увелико се шушка да група украјинских бизнисмена планира смену Зеленског и украјинске Раде.
Предаја азоваца у Мариупољу показала је да је наставак сукоба са Русијом права катастрофа.
Такође, круже приче што је украјинска армија хтела да капитулира још пре месец дана али то није дозволио Зеленски на притисак САД-а.
Све у свему, морал армије катастрофалан је а незадовољство народа пред експлозијом
Moraju prvo smijenit CIA-u jer su oni iza Zelenskog i Rade.

A tek ona laž da su Ukrajinci potopili Moskvu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back