Kažem ti, to je bila komplicirana tvorevina, isto kao Sveto Rimsko Carstvo.Nisam bio upoznat s time.
A gledaj odakle izviraju, kraj ima danas svega 440 ljudi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Habsburg,_Switzerland
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažem ti, to je bila komplicirana tvorevina, isto kao Sveto Rimsko Carstvo.Nisam bio upoznat s time.
Tesla je rođen u Austriji. Austijska carevima. Kad je rođen, još nije postojala Austrougarska.Били сте само покрајина дио АУ монархије. Држава нисте били.
A ovi ne uzvraćaju? I nisu ih žive spalili?Da, tako je bilo od 1867.
K.u.K. je samo kod Nijemaca bio više nadimak za AU monarhiju jer austrijskom dijelu monarhije je zajednički vladar bio car, a mađarskom dijelu kralj.
Po kojoj mojoj logici kad postoje snimke kako Srbi pucaju po tim gradovima?
Za Ukrajinu isto tako postoje snimci kako prorusi pucaju po demonstrantima.
Da, to je tek bio kaos.Kažem ti, to je bila komplicirana tvorevina, isto kao Sveto Rimsko Carstvo.
A gledaj odakle izviraju, kraj ima danas svega 440 ljudi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Habsburg,_Switzerland
Ako Rusima uzvratiš vatru, nacista.A ovi ne uzvraćaju? I nisu ih žive spalili?
Mislim da Rusi ne vjeruju tom scenariju i svaki taj koji je taj dan bio u Odessi i palio, uskoro će moći dati izjavu pred ruskim sudom.
A što je to bila Srbija? Ako poznaješ istoriju Srbije, onda znaš, da je i kraljevina Srbija bila u sastavu te monarhije.Били сте само покрајина дио АУ монархије. Држава нисте били.
Nije tako jednostavno, ipak se treba više potruditi.Da, to je tek bio kaos.
Ako Rusima uzvratiš vatru, nacista.
Ако се на варам Хрватска је била посебно дио, Славонија једно вријеме посебан дио, Далмација посебан дио АУ монархије. Све и свему своју државу нисти имали.Pa sad kako se uzme. To osim Nijemaca, Mađara i Hrvata nije imao nitko u AU monarhiji.
Nije to istoznačno.
Ne znam što je tu loše.Nije tako jednostavno, ipak se treba više potruditi.
Recimo ovoliko
Nemaju povijesti nego ista počinje 1941 sa zločincem Banderom. To im u temeljima države.Ne znam što je tu loše.
Ko to mi, čiji našPa što mu pobiste familiju ako je jedan od vas?
Rusija, i šta s time?Одговори на једноставно питање, ко је више агресија извршио, Америка или Русија?
Ma di bi Ukrajinci imali povijest prije Bandere.Nemaju povijesti nego ista počinje 1941 sa zločincem Banderom. To im u temeljima države.
Русија агресије апсолутно није извшавала, док Амери малтене на дневној бази.Rusija, i šta s time?
Nešto s čime se ne slažeš je opravdanje da se s time ipak slažeš? Pričaš o licemjerstvu, hahahaha
znaci 3 ukrajinska generala odjendnom prdeknuloРуси у месту Нови Буг Херсон област убили 35 виших официра и војника, и три генрала украјинске војске.
Ракетом погођено командно место док су имали састанак.
https://t.me/BifFidU/13710?single
Pogledajte prilog 1162687
Vas su Crnogorci silom natjerali na samostalnu državuАко се на варам Хрватска је била посебно дио, Славонија једно вријеме посебан дио, Далмација посебан дио АУ монархије. Све и свему своју државу нисти имали.
Bili su administrativno posebni dijelovi, Hrvatska i Slavonija su bili zajedno kao kraljevina Hrvatska -Slavonija, a kraljevina Dalmacija je bila u austrijskom dijelu monarhije.Ако се на варам Хрватска је била посебно дио, Славонија једно вријеме посебан дио, Далмација посебан дио АУ монархије. Све и свему своју државу нисти имали.
A ovo danas od Rusije isto apsolutno nije?Русија агресије апсолутно није извшавала, док Амери малтене на дневној бази.
Sumnjam da to obilježavaju početak ukrajinske povijesti.Nemaju povijesti nego ista počinje 1941 sa zločincem Banderom. To im u temeljima države.
Jel je? A ništa onda, onda će Putin sutra postaviti svoju marionetsku vlast u Kijevu.На сву срећу, стварност те неумитно демантује.
Сведоци смо да се Украјинци масовно предају, по узору на своје хероје из Азова![]()
Sad će ti teoretičarka objasniti da je uoravo to početak njihove povijesti, htjeli to oni priznati ili ne. Ne postoje činjenice, sve teoretičarki može i ovako i onako.Sumnjam da to obilježavaju početak ukrajinske povijesti.
Čime se diče ne viidš? Tko im je otac domovine, kvisling Bandera.Rusija, i šta s time?
Nešto s čime se ne slažeš je opravdanje da se s time ipak slažeš? Pričaš o licemjerstvu, hahahaha
Ma di bi Ukrajinci imali povijest prije Bandere.
Nije te sramota? Nije. Obraz đon
Ne lupetaj. Kijev je bio grad dok je umjesto Moskve postojala šuma.Čime se diče ne viidš? Tko im je otac domovine, kvisling Bandera.
Tada su u Kijevu bili Rusi, Ukrajinci postoje od 1941. od tate Bandere. Viš da nikog od prije nemajuNe lupetaj. Kijev je bio grad dok je umjesto Moskve postojala šuma.
Ma daj, ozbiljno? Da nisu učili od Rusa?