Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel može jedna tema, bilo koja, na kojoj nećeš ispoljavati svoju fascinaciju Hrvatima? Zreo si za ozbiljan pregled.
Znači ruski okupator krenuo ubijati i rušiti po tuđoj državi, ali ni to nije dovoljno, pa iz okupiranih dijelova idemo prodavati žito i metal? Ma bravo. Neokomunistička krađa ruske imovine? :lol: Rusi trebaju platiti svu štetu počinjenu u Ukrajini, misliš da će to proći nekažnjeno? Neće.
Opet pokušavaš d alaže. Nema fascinacije, samo odvratnost prema zločincima. I zamisli, ja nisam ni na jednom hrvatskom forumu, dok ti i ekipa pobednika tviter rata ste ovde dan i noć.
Ne postoji ruski okupator jer se borbe vode u priznatim republikama koje se bore protiv ukrajinskih osvajača. Moraš da pratiš međunarodno pravo i sve će ti biti lakše, čak i piznavanje zločina sopstvene države.

Russian Artillery Fire Destroy Italian FH70 Howitzers In Donbass​

The Russian military has destroyed a battery of Italian-made FH70 155 mm towed howitzers which were recently supplied to Kiev forces.

On May 29, Russian sources shared footage showing the destruction of the FH70 battery on an unspecified front in the Donbass region. The battery was struck by what appears to be a heavy artillery shell that knocked out the howitzers with shrapnel and blow up their ammunition.

Kiev received hundreds of howitzers from its Western allies in the last few weeks. Despite this, its forces are still outgunned by the Russian artillery.

The Russian military has been tracking down and destroying Western-supplied heavy weapons in Ukraine with high effectiveness. While the destruction of these weapons will not likely deter the West, it will certainly affect the combat capabilities and morale of Kiev forces.

Opet pokušavaš d alaže. Nema fascinacije, samo odvratnost prema zločincima. I zamisli, ja nisam ni na jednom hrvatskom forumu, dok ti i ekipa pobednika tviter rata ste ovde dan i noć.
Ne postoji ruski okupator jer se borbe vode u priznatim republikama koje se bore protiv ukrajinskih osvajača. Moraš da pratiš međunarodno pravo i sve će ti biti lakše, čak i piznavanje zločina sopstvene države.
Kakve priznate republike, o čemu ti? :hahaha: :rotf: Je li im je zastava ispred zgrade UN-a? Nije! Znači da ne postoje! Rusi jesu okupatori, jer su ušli s vojskom u tuđu državu i povrijedili njene granice. Znam da je to tebi posve normalno, jer proizlaziš iz miljea u kojem se opravdava vojna agresija na drugoga.

1653873133054.png
ж

какви су ово шизофреничари и теоретичари завера

Kakve priznate republike, o čemu ti? :hahaha: :rotf: Je li im je zastava ispred zgrade UN-a? Nije! Znači da ne postoje! Rusi jesu okupatori, jer su ušli s vojskom u tuđu državu i povrijedili njene granice. Znam da je to tebi posve normalno, jer proizlaziš iz miljea u kojem se opravdava vojna agresija na drugoga.
Je li NATO na Kosovu okupator?

Ja sam spreman jesti samo poparu , ici pesaka ili biciklom, do kraja zivota samo da dozivim propast i kolaps zapada.

Za tebe ne znam.
Doživjećeš, rapidno opada dva zapadna moć i uskoro će im vlade doživjeti socijalnu revoluciju i takve nemire da će uništiti državni aparat.
Pad zapada je nezaustavljiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back