Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.993
Ova invazija mi sve vise izgleda na izlozbu vojnih dostignuca Ruske Federacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti rece ranie da nije bilo proterivanja?Krajiskim srbima su spaljene kuće a mnogi stavljeni na poternice. verovatno slično s katolicima u posavini. srbima po hrvatskoj su dodatno oduzeti stanovi. osim toga uskraćuju im se prava i bojkotuju. stoga se tu radi o proterivanju jer ljudi nemaju gde niti načina da se vrate.
Opet pokušavaš d alaže. Nema fascinacije, samo odvratnost prema zločincima. I zamisli, ja nisam ni na jednom hrvatskom forumu, dok ti i ekipa pobednika tviter rata ste ovde dan i noć.Jel može jedna tema, bilo koja, na kojoj nećeš ispoljavati svoju fascinaciju Hrvatima? Zreo si za ozbiljan pregled.
Znači ruski okupator krenuo ubijati i rušiti po tuđoj državi, ali ni to nije dovoljno, pa iz okupiranih dijelova idemo prodavati žito i metal? Ma bravo. Neokomunistička krađa ruske imovine?Rusi trebaju platiti svu štetu počinjenu u Ukrajini, misliš da će to proći nekažnjeno? Neće.
To si pogresno razumeo. Nema proterivanja i paljenja napustenih domova na ovom ratistu.Ti rece ranie da nije bilo proterivanja?
Kakve priznate republike, o čemu ti?Opet pokušavaš d alaže. Nema fascinacije, samo odvratnost prema zločincima. I zamisli, ja nisam ni na jednom hrvatskom forumu, dok ti i ekipa pobednika tviter rata ste ovde dan i noć.
Ne postoji ruski okupator jer se borbe vode u priznatim republikama koje se bore protiv ukrajinskih osvajača. Moraš da pratiš međunarodno pravo i sve će ti biti lakše, čak i piznavanje zločina sopstvene države.
vidim mnogo si se potreso. Civili su tu da budu trošeni. Tako je od pamtiveka. Možda nije lepo, moralno, humano ali je tako.Pa tamo nema živog civila, ni kamena na kamenu...
Što sve rade Biden, Soros i slični u svrhu širenja sotonističke ideologije.
Nijesu. Nego satanisti.
ako malo dublje iskopaju naći će na mp40 i kosti njemaca.ovo je iz americkoga filma . pesme i melodija , reci su samo na ukrajinskom
Ем ај сикс никад не лаже.
"Руси имају муниције још за три дана."Gledam video ukr. vojnik kaze bombanje pocelo u 5 ujutro, sad je 7 uvece, dva minuta pauze cijeli dan.![]()
Brent | 120.00 | 0.57 | 0.48% |
Ja sam Srbin veci od tebe.
Nisam krezubi gibanicar, za pocetak![]()
šta je ovo...nije li brendon prije 15 ili više dana izbacio američke ratne rezerve na tržište da smanji cijenu goriva u USA
brent 120$...nastavi li ovako nahebasmo i vi i mi i oni...
Brent 120.00 0.57 0.48%
Naebali smo ne treba pricati. Cjene goriva svaki dan stra' pogledati kolko ce otici gore a tek smo u maju.šta je ovo...nije li brendon prije 15 ili više dana izbacio američke ratne rezerve na tržište da smanji cijenu goriva u USA
brent 120$...nastavi li ovako nahebasmo i vi i mi i oni...
Brent 120.00 0.57 0.48%
Naebali smo ne treba pricati. Cjene goriva svaki dan stra' pogledati kolko ce otici gore a tek smo u maju.
Pa liče ljudi, šta tu ima čudno?
Ja nijesam spreman ni pasti travu, vise mi je pun q. patnje. Prosao sam i dovojlno toga u zivotu.Ja sam spreman jesti samo poparu , ici pesaka ili biciklom, do kraja zivota samo da dozivim propast i kolaps zapada.
Za tebe ne znam.
Je li NATO na Kosovu okupator?Kakve priznate republike, o čemu ti?![]()
Je li im je zastava ispred zgrade UN-a? Nije! Znači da ne postoje! Rusi jesu okupatori, jer su ušli s vojskom u tuđu državu i povrijedili njene granice. Znam da je to tebi posve normalno, jer proizlaziš iz miljea u kojem se opravdava vojna agresija na drugoga.
Doživjećeš, rapidno opada dva zapadna moć i uskoro će im vlade doživjeti socijalnu revoluciju i takve nemire da će uništiti državni aparat.Ja sam spreman jesti samo poparu , ici pesaka ili biciklom, do kraja zivota samo da dozivim propast i kolaps zapada.
Za tebe ne znam.
zaboravio si horde crnaca koji ce okupirati Srbiju. Bice te strah da hodas ulicomJa sam spreman jesti samo poparu , ici pesaka ili biciklom, do kraja zivota samo da dozivim propast i kolaps zapada.
Za tebe ne znam.