Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I većina lokala dobrovoljno plaća reket za zaštitu da im eksplozija plina ne raznese isti. NATO je američki reket. Kome to nije jasno, pojma nema gdje živi.
Zašto u HR nije bilo referenduma o prijemu u NATO, nego je vlada sama odlučila o tome?
Ne prave se referendumi za ulazak u nato... Evropa je bezbedna sedamdeset godina, evropa u kojoj su ratovi bili neprekidni...Sve drzave imaju svoje probleme, narodi, Irci i Britanci, Belgijanci, Nemci i Poljaci, Englezi i Francuzi, Spanci i Portugalci, Austrijanci i Madjari itd itd... Na svakom delu Evrope su istorijski problemi, jer svet se nije rodio juce kao ti....A ti problemi se mogu drzati u misru samo uz pomoc takve organizacije i uz pomoc USA koja ulaze novac u vojsku umesto Evrope koja na osnovu te zastite i tog mira moze da ne ulaze u vojsku vec da se razvija sto i cini nakon drugog rata...

Pazi, ako je Rusa poginulo samo 10k, to je 100 mrtvih dvevno.
Radi se o tome da ih mnogo gine na obje strane.
Ne znam, veliko je to ratiste i jako tesko je to reci.
Na dosta mjesta mi dobijemo sliku dje se desila neka bitka i to je prikazano kao u jednom trenu Ukr. pobili na 1000 Rusa a ovi se nijesu ni branili.
Stvarnost je da su na tome mjestu u vise navrata, vodjene borbe, da su polozaji padali iz ruke u ruku itd.

Isto ko kod nas na Ravnim Kotarima. Borbe takve zestine da covjek mislio da je bilo na 1000 mrtvih i sa jedne i sa druge str. Bilo je na stotine. Ali cinilo se kao smak svjeta danima.

A onda dobro.
Onda su teroristi a ne ljudi bili i oni s druge strane fronta.
Pljuc.
Ako pročitaš (i neko ti objani) definiciju terorizma, regularni vojnici jedne države ne mofu da budu teroristi, već oni koji ubijaju civile, napadaju kasarne, drže ih u obruču, isključe im struju i vodu. Znaš, to su oni koji su spremni da ceo jedan grad vuuku u zločine, kao što su ti domobrani uradili sa Vukovarom.

Ja ti kazem da to nista nije dobro niti bolje.
Imas snimak iz Donbasa dje pada VATRENA KISA. Zamisli kako je tu bilo???
Е то јесте страшније јер сам ја доживео то на себи и преживо. 1988. године сагорела ми пола леђа и цела рамена. Опекотине 2. и 3. степена. Одмах ме послали на хирургију и рекли "СЕЦИ НА ЖИВО". Узеше маказе, стегнуше ми руке и кренуше да секу изгорелу кожу и опекотине. И сад ме језа прође док ово пишем.

Ta prica je cisto srnje. NATO je bio protivsavez Sovjetima i to je to.
Nikave veze nema sa tijem sto su Evropljan i toliko iskrvarili u dva svj rata da vise nijesu imali ni skime ni scime. Ko i mi u Bosni.
Ne prave se referendumi za ulazak u nato... Evropa je bezbedna sedamdeset godina, evropa u kojoj su ratovi bili neprekidni...Sve drzave imaju svoje probleme, narodi, Irci i Britanci, Belgijanci, Nemci i Poljaci, Englezi i Francuzi, Spanci i Portugalci, Austrijanci i Madjari itd itd... Na svakom delu Evrope su istorijski problemi, jer svet se nije rodio juce kao ti....A ti problemi se mogu drzati u misru samo uz pomoc takve organizacije i uz pomoc USA koja ulaze novac u vojsku umesto Evrope koja na osnovu te zastite i tog mira moze da ne ulaze u vojsku vec da se razvija sto i cini nakon drugog rata...

Šta je sa ratom u Evropi koji je taj NATO započeo? Kakav je to bezbednost?

Referendumi se ne prave jer moraš pristupiti, a to se kosi s tvojom tvrdnjom da je dragovoljno. Ako je dragovoljno zašto nema direktne demokracije, pa se odmah vidi rezultat.
Ovo o američkoj pomoći i altruizmu, vjerujem da se zezaš, malo trolaš. Nitko to ne bi mislio zaozbiljno, nitko odrastao.

Ako pročitaš (i neko ti objani) definiciju terorizma, regularni vojnici jedne države ne mofu da budu teroristi, već oni koji ubijaju civile, napadaju kasarne, drže ih u obruču, isključe im struju i vodu. Znaš, to su oni koji su spremni da ceo jedan grad vuuku u zločine, kao što su ti domobrani uradili sa Vukovarom.
U redu, znači vi ste 91. pobili teroriste, a mi smo 95. pobili teroriste.
A sad pali s trolanjem, kmeči nekom drugom.

Сорошеви сидаши, људски талог , протествују по Београду и сакривају се иза имена часног спрског народа , то је веома велики проблем .

Време је да се крену регистровати као стране агентуре , јер раде за стране службе САД администрацију , ЕУ фондове и нису никада били група грађана а најмање су икада били део српског народа .

Реган је био каубој.
Зеленски само свира куурцу, он није ни глумац.
Ne svira on k rcu nego svira ku rcom.

1653846011772.png

Ne znam da li pratiš, ali Rusija ja je ta koja je napala Ukrajinu (ne obrnuto), Rusija je okupator, a Ukrajinac se bori za svoju državu (ne obrnuto).
Ima li išta smislenije nego uzeti pušku i boriti se za svoju kuću, svoj grad, svoju državu?
Kme, kme, kme, preko tri meseca slušamo isto. Verzija za retarde, istorija je počela 24.02.2022.

Gledajte razvoj događaja i plačite.

Referendumi se ne prave jer moraš pristupiti, a to se kosi s tvojom tvrdnjom da je dragovoljno. Ako je dragovoljno zašto nema direktne demokracije, pa se odmah vidi rezultat.
Ti imas standardan domaci pogled na svet...Mediji, podkasti, domaci analiticari itd... Ne mozes se ti osvestiti....
Ako je njihov cilj da se sire i ako oni naredjuju zemlji da udje, sto nisu mogli Svedsku da "nagovore " i Finsku pa da izadju na granicu sa Rusijom?

To se odnosi samo na Ukre ili i na Orke?
na sve ! nema većeg laganja nego u ratu
Ali na kraju sve ispliva na površinu i zemlja izbaci kosti
Sumiraće se rezultati na kraju
Prem da je priča oko ukraine već završena
Samo jenki i eu da obrišu q..rac i spuste zavesu sa kojom su ga obrisali
Mnogo su glupi ukri !
Tuga ! Ne mislim tu na onaj prostodušan i normalan živalj , mislim na alave i podmitljive političare kao i ostrašćene i fašizmom zadojene likove !
Samo odseći će to Rusu hiruški precizno od Ukraine !

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back