Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
Prema nekim info. borbe kod Popasne, Ukr. su imali 100-150 mrtvi dnevno. Wagner i Ceceni ih raskomadali ko krme masan dzak.
I to dobre ukr. jedinice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto misliš da je ikoga briga to što se želiš umiroviti i šta planiraš kuhati?Krivo vidiš. Želim se umiroviti, i to dobroooo.
Нисам осетио али цениим да је то вероватно ништа наспрам дубинских бомби које су трпели подморничари у ДСР !Nije tolko problem kad je podalje, al kad se pocne priblizavati u tri pm.![]()
Jel je? Ja čuo da su Čečeni dobivali metke obložene svinjskom masti pa ništa od djevica.Prema nekim info. borbe kod Popasne, Ukr. su imali 100-150 mrtvi dnevno. Wagner i Ceceni ih raskomadali ko krme masan dzak.
Pa ne treba im 40 mil. stanovnika. Eugeničari ciljaju na polovicu ili i manje.Strasno sa kojim entuzijaznom ukrajnski drzavni vrh predvodjen Zelenskim zrtvuje svoje vojnike, gradjane i gradove zarad apsolutno niceg. Jedna od najbesmislenijih eskalacija rata ikada, izazvana moronskim potezima Ukrajine proteklih 8 godina. Ovako neodgovorno vodjenje drzave se do sada moglo gledati samo u naucno-fantasticnim filmovima.
Pa isti k. dje poklopi.Нисам осетио али цениим да је то вероватно ништа наспрам дубинских бомби које су трпели подморничари у ДСР !![]()
Pa dobro Ceceni, ali Wagner.Jel je? Ja čuo da su Čečeni dobivali metke obložene svinjskom masti pa ništa od djevica.
Kao većina hrvatskih političara. Kad zaprijeti Remetinec, oni brišu za BiH.I rezervnu državu !
Onako odokativno, šta misliš koliko je do sada izginulo Rusa u Ukrajajini? Cca.Pa isti k. dje poklopi.
Pa dobro Ceceni, ali Wagner.
Wagnera ne mozes zaustaviti svinjskom masti.
![]()
Ne mislim da je to moguce znati. Sigurno je da imaju daleko vise gubitaka nego sto su planirali (kao i druga strana). Stvarnost je da se gine na svakome koraku i jedni i drugi.Onako odokativno, šta misliš koliko je do sada izginulo Rusa u Ukrajajini? Cca.
Minimalno...Onako odokativno, šta misliš koliko je do sada izginulo Rusa u Ukrajajini? Cca.
A šta ste branili, JNA od vanzemaljaca, SFRJ od vampira, babe u traktorima od vukodlaka?Evo, pogledaj da li imaš uvjete za dobiti status branitelja.
Не може бити исто. Овде те нађе и у пола секунде си претворен у кромпир пире. Дубинска отвори челик кроз који продире ледена вода а ти гледаш како иде ка носу и очекујеш дављење од 60 секунди уз крике рањених и хистеричних. Ово ти је опис подморничара који је то доживео и побегао кроз торпедну цев са још четворицом када је дубинска бомба погодила немачку подморницу приликом "дана Д".Pa isti k. dje poklopi.
Pa dobro Ceceni, ali Wagner.
Wagnera ne mozes zaustaviti svinjskom masti.
![]()
Ukri tvrde sa ih je izginulo 30k.Ne mislim da je to moguce znati. Sigurno je da imaju daleko vise gubitaka nego sto su planirali (kao i druga strana). Stvarnost je da se gine na svakome koraku i jedni i drugi.
Ovo nije jednostrani rat kao na vijestima dje hrabri Rambo Ukr. rastjeruju Ruse ko malu djecu.
Mislis zemlje clanice natoa? Pa mislim da nisu planirali nikakav rat sa Rusijom...Da jesu onda bi svoju energetsku saradnju i zavisnost na vreme prekinuli, a ne da ulaze u to tek sad kad je rat poceo... Mislim da ih je rat iznenadio, nisu planirali da prekidaju saradnju sa Rusiom, ali sada je to vec moranje...Da li je NATO prijateljski nastrojen prema Rusiji?
Ne zvuci mi realno ali sve je moguce.Ukri tvrde sa ih je izginulo 30k.
Šta misliš, da li onda 15k zvuči moguće i realno?
Najveći gubitnici rata 90-tih s hrvatski Srbi i bosanski Hrvati.Krajiskim srbima su spaljene kuće a mnogi stavljeni na poternice. verovatno slično s katolicima u posavini. srbima po hrvatskoj su dodatno oduzeti stanovi. osim toga uskraćuju im se prava i bojkotuju. stoga se tu radi o proterivanju jer ljudi nemaju gde niti načina da se vrate.
Ja ti kazem da to nista nije dobro niti bolje.Не може бити исто. Овде те нађе и у пола секунде си претворен у кромпир пире. Дубинска отвори челик кроз који продире ледена вода а ти гледаш како иде ка носу и очекујеш дављење од 60 секунди уз крике рањених и хистеричних. Ово ти је опис подморничара који је то доживео и побегао кроз торпедну цев са још четворицом када је дубинска бомба погодила немачку подморницу приликом "дана Д".
Netko je pobio tih 16k ljudi na hrvatskoj strani, jel tako? Nisu se samoubili. E sad, jesu li to bile babe na traktorima, vukodlaci ili vanzemaljci, odluči sam.A šta ste branili, JNA od vanzemaljaca, SFRJ od vampira, babe u traktorima od vukodlaka?
To nisu bili ljudu već teroristi.Netko je pobio tih 16k ljudi na hrvatskoj strani, jel tako? Nisu se samoubili. E sad, jesu li to bile babe na traktorima, vukodlaci ili vanzemaljci, odluči sam.
I većina lokala dobrovoljno plaća reket za zaštitu da im eksplozija plina ne raznese isti. NATO je američki reket. Kome to nije jasno, pojma nema gdje živi.Mislis zemlje clanice natoa? Pa mislim da nisu planirali nikakav rat sa Rusijom...Da jesu onda bi svoju energetsku saradnju i zavisnost na vreme prekinuli, a ne da ulaze u to tek sad kad je rat poceo... Mislim da ih je rat iznenadio, nisu planirali da prekidaju saradnju sa Rusiom, ali sada je to vec moranje...
Ostale price o "sirenju" natoa su za nas ovde i za slicne...Nato se "ne siri" kao kakva imperija vec je svaka od zemalja dobrovoljno, uz molbu predala zahtev za clanstvo...Dakle niko se ne tera u nato kao sto ne teraju ni nas...Jenostavno same zemlje to zele i same pristupaju....One koje su pristupile sad se vidi da su imale pravo... Pogotovo te balticke zemlje, jer da nisu zavrsile bi kao Ukrajina, jer ih niko ne bi branio vojno..Samo bi uvodili sankcije Rusiji kao sad...
I sa Kinom svi saradjuju, pa to ne znaci ni da su prijatelji niti da nijesu neprijatrelji Kine ni ona njima.Mislis zemlje clanice natoa? Pa mislim da nisu planirali nikakav rat sa Rusijom...Da jesu onda bi svoju energetsku saradnju i zavisnost na vreme prekinuli, a ne da ulaze u to tek sad kad je rat poceo... Mislim da ih je rat iznenadio, nisu planirali da prekidaju saradnju sa Rusiom, ali sada je to vec moranje...
Ostale price o "sirenju" natoa su za nas ovde i za slicne...Nato se "ne siri" kao kakva imperija vec je svaka od zemalja dobrovoljno, uz molbu predala zahtev za clanstvo...Dakle niko se ne tera u nato kao sto ne teraju ni nas...Jenostavno same zemlje to zele i same pristupaju....One koje su pristupile sad se vidi da su imale pravo... Pogotovo te balticke zemlje, jer da nisu zavrsile bi kao Ukrajina, jer ih niko ne bi branio vojno..Samo bi uvodili sankcije Rusiji kao sad...
Stvarno? Nemaš pametniji način za trolati temu?Krajiskim srbima su spaljene kuće a mnogi stavljeni na poternice. verovatno slično s katolicima u posavini. srbima po hrvatskoj su dodatno oduzeti stanovi. osim toga uskraćuju im se prava i bojkotuju. stoga se tu radi o proterivanju jer ljudi nemaju gde niti načina da se vrate.
Pazi, ako je Rusa poginulo samo 10k, to je 100 mrtvih dvevno.Ne zvuci mi realno ali sve je moguce.
Mislim da imaju iljade poginulih sigurno. Kolko, to kako rekoh je nemoguce znati.
Vidili smo da kod Vukovara nijes stradalo 100 000 cetnika, nije ni 10 000. A eto takav smo utisak imali svi i sa jedne i sa druge strane.
Ponekad, ponekad se svađam s bosancima, ponekad sa slovencima, ponekad s nijemcima, kako mi je volja
Jedino se s hrvatima ne svađam, to mi dosadilo![]()
A onda dobro.To nisu bili ljudu već teroristi.