Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Strasno sa kojim entuzijaznom ukrajnski drzavni vrh predvodjen Zelenskim zrtvuje svoje vojnike, gradjane i gradove zarad apsolutno niceg. Jedna od najbesmislenijih eskalacija rata ikada, izazvana moronskim potezima Ukrajine proteklih 8 godina. Ovako neodgovorno vodjenje drzave se do sada moglo gledati samo u naucno-fantasticnim filmovima.
Pa ne treba im 40 mil. stanovnika. Eugeničari ciljaju na polovicu ili i manje.

Нисам осетио али цениим да је то вероватно ништа наспрам дубинских бомби које су трпели подморничари у ДСР ! :sad2:
Pa isti k. dje poklopi.

Jel je? Ja čuo da su Čečeni dobivali metke obložene svinjskom masti pa ništa od djevica.
Pa dobro Ceceni, ali Wagner.
Wagnera ne mozes zaustaviti svinjskom masti.
:mrgreen:

Onako odokativno, šta misliš koliko je do sada izginulo Rusa u Ukrajajini? Cca.
Ne mislim da je to moguce znati. Sigurno je da imaju daleko vise gubitaka nego sto su planirali (kao i druga strana). Stvarnost je da se gine na svakome koraku i jedni i drugi.

Ovo nije jednostrani rat kao na vijestima dje hrabri Rambo Ukr. rastjeruju Ruse ko malu djecu.

I ja sam imao osjecaj da se kod nas ginulo daleko vise nego sto stvarno jest. Uz to jos sam bio na licu mjesta.

Pa isti k. dje poklopi.

Pa dobro Ceceni, ali Wagner.
Wagnera ne mozes zaustaviti svinjskom masti.
:mrgreen:
Не може бити исто. Овде те нађе и у пола секунде си претворен у кромпир пире. Дубинска отвори челик кроз који продире ледена вода а ти гледаш како иде ка носу и очекујеш дављење од 60 секунди уз крике рањених и хистеричних. Ово ти је опис подморничара који је то доживео и побегао кроз торпедну цев са још четворицом када је дубинска бомба погодила немачку подморницу приликом "дана Д".

Da li je NATO prijateljski nastrojen prema Rusiji?
Mislis zemlje clanice natoa? Pa mislim da nisu planirali nikakav rat sa Rusijom...Da jesu onda bi svoju energetsku saradnju i zavisnost na vreme prekinuli, a ne da ulaze u to tek sad kad je rat poceo... Mislim da ih je rat iznenadio, nisu planirali da prekidaju saradnju sa Rusiom, ali sada je to vec moranje...
Ostale price o "sirenju" natoa su za nas ovde i za slicne...Nato se "ne siri" kao kakva imperija vec je svaka od zemalja dobrovoljno, uz molbu predala zahtev za clanstvo...Dakle niko se ne tera u nato kao sto ne teraju ni nas...Jenostavno same zemlje to zele i same pristupaju....One koje su pristupile sad se vidi da su imale pravo... Pogotovo te balticke zemlje, jer da nisu zavrsile bi kao Ukrajina, jer ih niko ne bi branio vojno..Samo bi uvodili sankcije Rusiji kao sad...

Не може бити исто. Овде те нађе и у пола секунде си претворен у кромпир пире. Дубинска отвори челик кроз који продире ледена вода а ти гледаш како иде ка носу и очекујеш дављење од 60 секунди уз крике рањених и хистеричних. Ово ти је опис подморничара који је то доживео и побегао кроз торпедну цев са још четворицом када је дубинска бомба погодила немачку подморницу приликом "дана Д".
Ja ti kazem da to nista nije dobro niti bolje.
Imas snimak iz Donbasa dje pada VATRENA KISA. Zamisli kako je tu bilo???

Mislis zemlje clanice natoa? Pa mislim da nisu planirali nikakav rat sa Rusijom...Da jesu onda bi svoju energetsku saradnju i zavisnost na vreme prekinuli, a ne da ulaze u to tek sad kad je rat poceo... Mislim da ih je rat iznenadio, nisu planirali da prekidaju saradnju sa Rusiom, ali sada je to vec moranje...
Ostale price o "sirenju" natoa su za nas ovde i za slicne...Nato se "ne siri" kao kakva imperija vec je svaka od zemalja dobrovoljno, uz molbu predala zahtev za clanstvo...Dakle niko se ne tera u nato kao sto ne teraju ni nas...Jenostavno same zemlje to zele i same pristupaju....One koje su pristupile sad se vidi da su imale pravo... Pogotovo te balticke zemlje, jer da nisu zavrsile bi kao Ukrajina, jer ih niko ne bi branio vojno..Samo bi uvodili sankcije Rusiji kao sad...
I većina lokala dobrovoljno plaća reket za zaštitu da im eksplozija plina ne raznese isti. NATO je američki reket. Kome to nije jasno, pojma nema gdje živi.
Zašto u HR nije bilo referenduma o prijemu u NATO, nego je vlada sama odlučila o tome?

I sa Kinom svi saradjuju, pa to ne znaci ni da su prijatelji niti da nijesu neprijatrelji Kine ni ona njima.

I ti kupujes nesto u trgovini, pa onda ne znaci da toi je prodavac odma prijatelj ili brat?

Ne zvuci mi realno ali sve je moguce.

Mislim da imaju iljade poginulih sigurno. Kolko, to kako rekoh je nemoguce znati.

Vidili smo da kod Vukovara nijes stradalo 100 000 cetnika, nije ni 10 000. A eto takav smo utisak imali svi i sa jedne i sa druge strane.
Pazi, ako je Rusa poginulo samo 10k, to je 100 mrtvih dvevno.
Radi se o tome da ih mnogo gine na obje strane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back