Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1653837555841.png

Hrabra Ukrajinska djevojcica kaze ruskom vojniku GO BACK TO YOUR COUNTRY!

Ma junaci od malih nogu!
Slava Sorosu!

Da Soros i Bil gejts su szabrinuti za tvoje zdravlje.

Oko mene je sve poletilo, ima mrtvi i ranjeni na sve strane. Cak i mladji ljudi, eto nekim cudom imaju ozbiljni zdravstveni problema odjednom.
I svi redom, vicu kako to nema veze sa otrovom s kojim su ubrizgani?

Jer to je sasvim normalno da ljudi sa 25 i 30 godina umiru od srcanog udara, imaju paralizu itd. Sasvim normalno.
Mnogi su se cijepili i u mom okruženju kako bi mogli putovati. Koje ironije, putovati iz svog kaveza u drugi kavez i još to platiti, novcem i zdravljem.
Hvala, meni HR i naše planine dovoljne. Gdje god je trebala potvrda tamo nisam išla. Indikativno, kad smo kod korporacija, svi šopinzi liberalni, maska i vozi.

Pa čekaj bre, mi ovde imamo demokratiju, zar to nije vlast naroda?
Ako Vučići radi ono što narod hoće, gde je tu problem?
Vučić i njegovi poltroni pljačkaju ovaj narod celu deceniju, sve što radi je isključivo motivisano ostankom na vlasti. Uništio je medije u državi, ali neke stvari ne može da izvrne pa tu pametno poštuje volju naroda.

Jedna od stvari koje najviše zameram EU je da su se utalili s njim i pustili ga da teroriše narod dok god radi u njihovom interesu. To najbolje pokazuje kolika su g0vna u pitanju i koliko lažu o medijima, ljudskim pravima itd.

Bravo za tebe ali trebas čitati sa razumijevanjem...
Ti opravdavas rusku agresiju i nisi ovdje jedini.
Ne opravdavam nista. Ali razumijem zasto i jedni i drugi rade to sto rade.

Ja bi najradije da su nastaivli ziviti kao i do 2014.

Dobra fotka. A on je u Lici domaća životinja :D
Meni su sve zivotinje domace.
Nikad se nijesam bojao zmije.
:lol:

Vučić i njegovi poltroni pljačkaju ovaj narod celu deceniju, sve što radi je isključivo motivisano ostankom na vlasti.
Malkice si kontroverzan u svojim izjavama.
Ne znam nijednog političara koji radi sve da bi sišao sa vlasti.
Sve je to ista bagra, samo što Vučko (bar zasada) ne radi protiv interesa Srbije, kao većina ovog proliva u opoziciji.

Jedna od stvari koje najviše zameram EU je da su se utalili s njim i pustili ga da teroriše narod dok god radi u njihovom interesu.
A to terorisanje naroda se ogleda u...čemu tačno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back