Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Korporacije su zavladale, a njihov modus operandi je kontrola i koncentracija moći na vrhu. Mahom su to psihopati i kriminalci, iskonsko zlo. Takvima je demokracija samo smetnja i rade na tome da je ukinu kroz korumpirane političare i promijene zakona.
Proste stvari.

No vecina ide za krdom, dje krdo tu i oni makar i u ambis, ali samo da su s krdom. Jer krdo je pametno, krdo zna. :lol:

Korporacije su zavladale, a njihov modus operandi je kontrola i koncentracija moći na vrhu. Mahom su to psihopati i krimanlci, iskonsko zlo. Takvima je demokracija samo smetnja i rade na tome da je ukinu kroz korumpirane političare i promijene zakona.
Tacno tako, jeste zalosno za buduce generacije koje ce morati ziveti u svetu bez milosti ali to je realnost.

Korporacije su zavladale, a njihov modus operandi je kontrola i koncentracija moći na vrhu. Mahom su to psihopati i kriminalci, iskonsko zlo. Takvima je demokracija samo smetnja i rade na tome da je ukinu kroz korumpirane političare i promijene zakona.
Upravo je pad zapadnog sveta nastao zbog korporacija ,koje gledaju svoj materijalni interes a ne interes države. To znači da kompanije ide tamo gde joj je jeftinije i bolje, ne zanima ih rad lokalnih radnika iz države u kojoj su registrovani. Danas je takva taktika došla na naplatu.

Свуда је било добро и слободно до рушења њујоршких близанаца. После тог случаја, тиранија и кршење права су постали нормалност. Многи се праве да то не виде, као да је исто стање пре 2000 и после, као да се ништа није десило.
Ми смо утрефили период....да можемо да завидимо онима из 70тих, 80тих нпр

Свуда је било добро и слободно до рушења њујоршких близанаца. После тог случаја, тиранија и кршење права су постали нормалност. Многи се праве да то не виде, као да је исто стање пре 2000 и после, као да се ништа није десило.
Ми смо утрефили период....да можемо да завидимо онима из 70тих, 80тих нпр
Da, nakon toga uvode kamere po javnim površinama. Neposredno nakon 11/9 letila sam iz Beča za Peking. Takav check-in u životu nisam imala niti ću, do donjeg rublja skidanje, i pregled cipela kroz rendgen, a zvonila zbog neke ukrasne kopčice na cipelama i žice u grudanjaku.
Inače ja sam uvijek željela da sam se rodila 10 godina prije jer toj generaciji je bilo najbolje.

Ako uspeju u tome i ljudi to prihvate onda se nema za cim zaliti.
Prihvatice i nema.

Da je tu jedna 1.gardijska brigada Tigrovi, i 4.gardijska, Rusi bi bjezali do Rostova, samo da izbjegnu zaokruzivanje.
mars u tpm.

Da, nakon toga uvode kamere po javnim površinama. Neposredno nakon 11/9 letila sam iz Beča za Peking. Takav check-in u životu nisam imala niti ću, do donjeg rublja skidanje, i pregled cipela kroz rendgen, a zvonila zbog neke ukrasne kopčice na cipelama i žice u grudanjaku.
Inače ja sam uvijek željela da sam se rodila 10 godina prije jer toj generaciji je bilo najbolje.
Teroristi vrebaju ispod svakog kamena.
Mora se tako.

clojybi8KTw.jpg

Zaato jer je ovo sasvim druga klasa. Mislim da su Rusi sposobni napraviti rusvaj jedno 1000 puta kolko mi i to onako iz sprdnje, cak i sad kad su vec dva mjeseca brez ijedne rakete i municije.
Sto, licki gusaru? To je sila bila, jednom.
Dobro, onda 6.licka ako hoces😏 ona je usla i u Bg

Zato vi Balkanci vodite Balkanske ratove preko Ukr./Rus koji nemaju nikakve veze niti paralele sa tim?

Upravo je pad zapadnog sveta nastao zbog korporacija ,koje gledaju svoj materijalni interes a ne interes države. To znači da kompanije ide tamo gde joj je jeftinije i bolje, ne zanima ih rad lokalnih radnika iz države u kojoj su registrovani. Danas je takva taktika došla na naplatu.
Točno, korporacije su izgradile Kinu. Ali, i taj sustav vrijednosti elita je neodrživ. Nek je meni dobro i lijepo, a što je sve oko mene Somalija, ne primjećujem. Zapravo, oni sada žele depopulaciju jer su im mase smetanja, beskorisni potrošači resursa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back