Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.437
Teško breme su Rusi sami sebi objesili na leđa....breme okupatora i zločinaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško breme su Rusi sami sebi objesili na leđa....breme okupatora i zločinaca.
Никад да науче
znaci ukropi 10 puta vise lazu nego sto je pravo stanje na terenu dobro da se znaНикад да науче

u afric imaju razlicite nacine ishrane ali , ovde mi i pricamo kako se oni mnoo brinu oko gladi u africi a sve mi se cini , da je u pitanju roba za robuАфриканци праве брашна од различитих биљака, ваљда ће се снаћи, зна се ко највише ждере пшеницу и пшенично брашно - Европљани и Американци.
Meni je najtužnija Srbija kada prima Lavrova u posjetuDenacifikacija se sprema i na balkanu , kupite toalet papira i šećera na vreme !
Najtužniji su mi rvati jerbo smatraju da su evropljani![]()
Tragican ali i na neki cudan nacin velicanstven snimak. U njemu je sazeta celokupna tragedija ovog sukoba. Ovo su potomci ljudi koji su slomili najvece zlo u istoriji covecanstva. Njegove i dalje otrovne zaoke danas su ih podelili i naterale da se ubijaju medjusobno.
Zar taj nije zarobljen od strane Rusa?Karma is a beach!
Brat Ivana Zaliznjaka, koji je zvao majke da se ismeva sa njihovim poginulim sinovima, danas je denacifikovan.
Braco je objavio vest. Valjda je obavestio i mamu.
![]()
![]()
nadam se da ce neko da mu nazove majku oca sestru ili zenu i da ga ismeva kako mirise lale odozdo jer to apsolutno zasluzujeZar taj nije zarobljen od strane Rusa?
Mislis vojvodina sa rekama...Ovaj Donbas je baš lepa zemlja ... i bogata.
Šume, reke, ravnica ili talasasta ravnica ... prelepo.
Sta je problem Izyum ,odatle se oslobadja Slavjansk to je DNR a Severodonjeck je na granici DNR posle njega je na redu Lisichansk sto je opet DNR,tako da ovaj ne zna ni gde su mu granice drzave ili je namestaljka....Ukratko
"We are from Doneck National Republic, we have fought in Mariupol and suffered huge losses, we refuse to fight for Luhansk National Republic, which is a completely separate country and has nothing to do with us."
Meni je najtužnija Srbija kada prima Lavrova u posjetu
Pa mi to jesmo. Imamo i dokaze.Denacifikacija se sprema i na balkanu , kupite toalet papira i šećera na vreme !
Najtužniji su mi rvati jerbo smatraju da su evropljani![]()
Pitaj mamu/baku, one znaju...Evo Lažrov tamo poslao ćerku a ne u raspali Pariz
Ko je čiji potomak?
Намештаљка, јасно као дан.Sta je problem Izyum ,odatle se oslobadja Slavjansk to je DNR a Severodonjeck je na granici DNR posle njega je na redu Lisichansk sto je opet DNR,tako da ovaj ne zna ni gde su mu granice drzave ili je namestaljka....

Само нека шаљу.Evo, i ova nesreća se javlja
------------------------------------------------
Петак, 27.05.2022. у 11:42
Џонсон: Путин остварује спор али осетан напредак у Донбасу
![]()
Борис Џонсон (Фото Бета/АП)
ЛОНДОН - Британски премијер Борис Џонсон данас је изјавио да руски председник Владимир Путин остварује спор, али осетан напредак у украјинском региону Донбаса.
„Бојим се да Путин, уз велику цену по себе и руску војску, наставља да полако осваја терен у Донбасу”, рекао је Џонсон за Блумберг ТВ, пренела је агенција Ројтерс.
„Он наставља да постиже постепен, спор, али бојим се осетан напредак и зато је од апсолутно виталног значаја да и даље пружамо војну подршку Украјинцима”, казао је Џонсон, пренео је Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/508276/Dzonson-Putin-ostvaruje-spor-ali-osetan-napredak-u-Donbasu
Treba pozvati njegovu familiju i pokazati leš ?Karma is a beach!
Brat Ivana Zaliznjaka, koji je zvao majke da se ismeva sa njihovim poginulim sinovima, danas je denacifikovan.
Braco je objavio vest. Valjda je obavestio i mamu.
![]()
![]()
Oni se nadaju da će im Ukrajina (koja neće postojati) nakon rata, plaćati za to oružje koje šalju.Само нека шаљу.
Кога запад помаже тај је осуђен на пропаст.
Neće se Rusi spuštati na njihov nivo.Treba pozvati njegovu familiju i pokazati leš ?
| Brent | 119.45 | 2.05 | 1.75% |