Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i srbi su napadali rusiju u istom ratu ...mislim da je srpski ekspedicioni korpus bio i u u murmansku....a gledajuči ovog zajapurenog lika iz beograda mislim da bi ih bilo dosta i danas...
Ovaj retard sti se predstavlja advokatom i cija advokatska kancelarija uvela sankcije rusima samo ponavlja ono sto su pricali na skupu zapadni balkan da bude na istom frontu prema rusiji i koji vode englezi inace.
To da su nam isprali mozak ruskom propagandom moze da pricaju malom perici a ovaj gospodin advokat ako mu se bas toliko da se svadja sa rusima sam9 neka izvoli ja sam u ovih 45 posto sto ne bih da se mesam u to ali ako me ipak nateraju da biram stranu sigurno necu sa njim u isti rov.taj mi lici na one ranohusacke sise koje nahuskaju sirotinju da se mlati a on mlati pare i glefa sa bezbedne daljine.

ITALIJANSKI PREMIJER RAZGOVARAO SA ZELENSKIM Ukrajinski predsednik poručio: "Moramo deblokirati luke zajedno"​

M. Ostojić
27. 05. 2022. u 20:10

DANAS popodne italijanski premijer Mario Dragi razgovarao je sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenski, a razgovor je bio fokusiran na poslednji razvoj događaja u vezi sa evolucijom rata i situacijom na terenu, sa posebnim osvrtom na istočni region Zemlje.​

ИТАЛИЈАНСКИ ПРЕМИЈЕР РАЗГОВАРАО СА ЗЕЛЕНСКИМ Украјински председник поручио: Морамо деблокирати луке заједно

Foto: AP

Italijanski premijer potvrdio je podršku Vlade Ukrajini uz koordinaciju sa ostalim delom EU. Dva predsednika su razgovarala i o perspektivi deblokiranja eksporta žita iz Ukrajine kako bi se uhvatilo u koštac sa pretnjom od gladi najsiromašnijim zemljama na svetu.

Zelenski se zahvalio na naporu italijanske Vlade i saglasio se sa premijerom Dragijem da nastave sa naporima za mogućnim rešenjima. Nije izostao naglasak Zelenskog da očekuje „naknadnu podršku za odbranu od naših partnera“.

62216_w-50569728_f.jpg

Foto: EPA

- Moramo deblokirati luke zajedno - napisao je Zelenski na tviteru na kraju razgovora.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1120830/vladimir-zelenski-mario-dragi-italija-ukrajina-razgovor
--------------------------------------------------------------------------

OPA ... Krimski rat II deo ...
ABsolutno podržavam :super:
Draghi je u panici jer iduća godina mu izborna, a preko mora mu stotine milijuna gladnih Afrikanaca koji će u očaju i doplivat do Italije. Kako god, glava mu na panju. Ako treba i kleknut će pred Zelenskog.

Draghi je u panici jer iduća godina mu izborna, a preko mora mu stotine milijuna gladnih Afrikanaca koji će u očaju i doplivat do Italije. Kako god, glava mu na panju. Ako treba i kleknut će pred Zelenskog.
nije samo to u pitanju , najvece kolicine psenice , kukuruza kao i jestivoga ulja italije uvozi iz Ukrajine
sto znaci , nema brasna , nema ni njihovih jela od testenina, nema ni pice , niti..
i onda , ce njegovo dupe doci na red.
a moze on i pricati balalajke o africi i gladu u africi , al ne , uopste se ne sakrivaju da im je licni ineres u pitanju i nista vise

nije samo to u pitanju , najvece kolicine psenice , kukuruza kao i jestivoga ulja italije uvozi iz Ukrajine
sto znaci , nema brasna , nema ni njihovih jela od testenina, nema ni pice , niti..
a moze on i pricati balalajke o africi i gladu u africi , al ne , uopste se ne sakrivaju da im je licni ineres u pitanju i nista vise
Mi dispiace. Demokracija košta.

Африканци праве брашна од различитих биљака, ваљда ће се снаћи, зна се ко највише ждере пшеницу и пшенично брашно - Европљани и Американци.

Hoce kako da ne :whistling:
Литовкин: Кијев ће бити принуђен да преда Запорожје и Дњепропетровск
Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1713152-kiev_vynuzhden_budet_sdat/
Кијев ће морати да преда Запорошку област, а, највероватније, после ње и Дњепропетровск.
Ово је саопштио војни експерт Виктор Литовкин.
„Према извештајима, локални званичници већ пакују своје ствари како би напустили Запорожје регион“, рекао је Литовкин.
Он је напоменуо да украјински национални батаљони неће пружати велики отпор савезничким снагама које су напредовале, као што је био случај у Мариупољу, јер за то немају довољно снаге.
„Ако се у наредне две недеље заврши операција уништавања националних батаљона у Донбасу и већ се појаве јасни знаци тога, онда не мислим да ће нацисти издржати у Запорожју“, резимирао је посматрач.
Раније је члан главног савета Цивилно-војне управе Запорошке области Володимир Рогов рекао да украјинске власти намеравају да предају регион.

Hoce kako da ne :whistling:
Литовкин: Кијев ће бити принуђен да преда Запорожје и Дњепропетровск
Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1713152-kiev_vynuzhden_budet_sdat/
Кијев ће морати да преда Запорошку област, а, највероватније, после ње и Дњепропетровск.
Ово је саопштио војни експерт Виктор Литовкин .

Он је напоменуо да украјински национални батаљони неће пружати велики отпор савезничким снагама које су напредовале, као што је био случај у Мариупољу, јер за то немају довољно снаге.

Раније је члан главног савета Цивилно-војне управе Запорошке области Володимир Рогов рекао да украјинске власти намеравају да предају регион.
Minsk 3, vraćamo Ukrajinu na tvorničke postavke. directed by NATO :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back