Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško breme su Rusi sami sebi objesili na leđa....breme okupatora i zločinaca.
1653679503837.png

Африканци праве брашна од различитих биљака, ваљда ће се снаћи, зна се ко највише ждере пшеницу и пшенично брашно - Европљани и Американци.
u afric imaju razlicite nacine ishrane ali , ovde mi i pricamo kako se oni mnoo brinu oko gladi u africi a sve mi se cini , da je u pitanju roba za robu
oruzja i je slao za ukrajinu e sada , zito i je i ima svoju vrednost , pa su izracunali ne samo italijani vec i pirgavci i germanci i svi bi da i dobiju ukrajinsko zito.
ono , sto se , ja ne slazem da se to zito i sve ostalo i izvozi , jer , Narodu na oslobodjenim teritorijama ce i trebati.
ne zna se koliko ce biti prinos
a narod i treba da jede,

Ukratko
"We are from Doneck National Republic, we have fought in Mariupol and suffered huge losses, we refuse to fight for Luhansk National Republic, which is a completely separate country and has nothing to do with us."

Denacifikacija se sprema i na balkanu , kupite toalet papira i šećera na vreme !
Najtužniji su mi rvati jerbo smatraju da su evropljani :hahaha:
Meni je najtužnija Srbija kada prima Lavrova u posjetu

Ukratko
"We are from Doneck National Republic, we have fought in Mariupol and suffered huge losses, we refuse to fight for Luhansk National Republic, which is a completely separate country and has nothing to do with us."

Meni je najtužnija Srbija kada prima Lavrova u posjetu
Sta je problem Izyum ,odatle se oslobadja Slavjansk to je DNR a Severodonjeck je na granici DNR posle njega je na redu Lisichansk sto je opet DNR,tako da ovaj ne zna ni gde su mu granice drzave ili je namestaljka....

UKRAJINA TRAŽI OD NEMAČKE DA ISKLJUČI "SEVERNI TOK 1": Makogon predložio snabnjevanje preko ukrajinskih sistema​

Tanjug
27. 05. 2022. u 20:38

GENERALNI direktor kompanije "GTS Operator Ukrajine", Sergej Makogon, izjavio je danas da je zatražio od nemačke vlade da isključi gasovod Severno tok 1 i umesto toga predložio snabdevanje gasom preko ukrajinskog sistema za prenos gasa.​

УКРАЈИНА ТРАЖИ ОД НЕМАЧКЕ ДА ИСКЉУЧИ СЕВЕРНИ ТОК 1: Макогон предложио снабњевање преко украјинских система

Foto D. Stojaković

- Zajedno sa Naftogasom uputili smo apel nemačkom Ministarstvu ekonomije i nemačkom regulatoru vezan za obustavu Severnog toka - 1. Ovo je gasovod koji trenutno radi...Vidimo da razlozi na osnovu kojih je Severni tok - 1 izuzetak, u ovom trenutku više ne odgovaraju stvarnosti. I zahtevamo da nemačka vlada preispita ove izuzetke i zapravo obustavi ili značajno ograniči isporuke gasa Evropi preko Severnog toka 1 - rekao je Makogon za televiziju Ukrajina 24.
On je naveo da sada ima dovoljno slobodnih kapaciteta za transport gasa iz Ruske Federacije, uključujući i ukrajinski sistem, koji je, prema njegovim rečima, spreman da transportuje ruski gas evropskim potrošačima umesto preko Severnog toka 1. ...

https://www.novosti.rs/planeta/svet...dlozio-snabnjevanje-preko-ukrajinskih-sistema
---------------------------------------------------------------

Siguran sam da će Švabovi da ga poslušaju ... a i Rusi ... bezpogovorno!

Evo, i ova nesreća se javlja :D
------------------------------------------------

Петак, 27.05.2022. у 11:42

Џонсон: Путин остварује спор али осетан напредак у Донбасу​

677z381_17-62909d4ea42e1.jpg

Борис Џонсон (Фото Бета/АП)
ЛОНДОН - Британски премијер Борис Џонсон данас је изјавио да руски председник Владимир Путин остварује спор, али осетан напредак у украјинском региону Донбаса.
„Бојим се да Путин, уз велику цену по себе и руску војску, наставља да полако осваја терен у Донбасу”, рекао је Џонсон за Блумберг ТВ, пренела је агенција Ројтерс.
„Он наставља да постиже постепен, спор, али бојим се осетан напредак и зато је од апсолутно виталног значаја да и даље пружамо војну подршку Украјинцима”, казао је Џонсон, пренео је Танјуг.

https://www.politika.rs/scc/clanak/508276/Dzonson-Putin-ostvaruje-spor-ali-osetan-napredak-u-Donbasu

Evo, i ova nesreća se javlja :D
------------------------------------------------

Петак, 27.05.2022. у 11:42

Џонсон: Путин остварује спор али осетан напредак у Донбасу​

677z381_17-62909d4ea42e1.jpg

Борис Џонсон (Фото Бета/АП)
ЛОНДОН - Британски премијер Борис Џонсон данас је изјавио да руски председник Владимир Путин остварује спор, али осетан напредак у украјинском региону Донбаса.
„Бојим се да Путин, уз велику цену по себе и руску војску, наставља да полако осваја терен у Донбасу”, рекао је Џонсон за Блумберг ТВ, пренела је агенција Ројтерс.
„Он наставља да постиже постепен, спор, али бојим се осетан напредак и зато је од апсолутно виталног значаја да и даље пружамо војну подршку Украјинцима”, казао је Џонсон, пренео је Танјуг.

https://www.politika.rs/scc/clanak/508276/Dzonson-Putin-ostvaruje-spor-ali-osetan-napredak-u-Donbasu
Само нека шаљу.
Кога запад помаже тај је осуђен на пропаст.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back