Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre nego nastavis proveri znacenje pojma nezavina drzava sa priznatim granicama.
То више не постоји, већина држава ЕУ су итекако зависне.
И Павелић је за своју монструм државу користио тај суфикс
'независна' иако то није била истина.
Као што знамо од '99-е границе се могу мењати и отпризнати.
Преседан није измислила и створила Русија, већ напротив, браниоци
и спречаваоци тих итих права по њиховој потреби.

Koga briga kakva vozila koristi okupator?
Treba ga uništavati na svakom pedlju svog teritorija.
I zašto Ukrajinci ne bi koristili apsolutno sve da okupatora unište? Pa još davno je Zelenskij rekao da svaki civil ima pravo likvidirati okupatora, naravno.
Ne pratis fabulu radnje tupsone, ali se mesas u sve kao vegeta.
Na slici se vidi vojna tehnika, a iza nje civilni automobil. Ovaj tvoj tvrdi da su u pitanju Rusi, a ja od prvog dana pratim sukob i jos nisam video rusku vojsku u civilnim automobilima.. Ali sam se nagledao slika i snimaka ukrajinske vojske kako prevoze oruzje civilnim automobilima, cak i motorima. Znaci uzmi bar isprati o cemu se pise pre nego sto mi se zalepis za post, ne mogu ti svaki put crtati kao detetu.

Trenutno ih zanima likvidacija okupatora, kao i većinu normalnih naroda na zemlji.
A zašto ti voliš okupatore, to ostaje misterij
Kako da ne. U miru da kolju ljude zato što nisu iste nacionalnosti i da ih spaljuju na krstu, a kada se odgovori onda "Kmeeeeeeeeeeeeee, blokiraj nebo" "Kmeeeeeeeeeee oni nas diraju, a ne znamo zašto" "Kmeeeeeeeeeeee daj pareeeeeeeeeeee" "Kmeeeeeeeeeeeee zli Rusi!" Sve što su tražili to su dobili. Šta si ti mislio? Da će Rus da dozvoli klanje svog naroda? Al ste se zahebali u koracima....

Ne pratis fabulu radnje tupsone, ali se mesas u sve kao vegeta.
Na slici se vidi vojna tehnika, a iza nje civilni automobil. Ovaj tvoj tvrdi da su u pitanju Rusi, a ja od prvog dana pratim sukob i jos nisam video rusku vojsku u civilnim automobilima.. Ali sam se nagledao slika i snimaka ukrajinske vojske kako prevoze oruzje civilnim automobilima, cak i motorima. Znaci uzmi bar isprati o cemu se pise pre nego sto mi se zalepis za post, ne mogu ti svaki put crtati kao detetu.
Dakle, potpuno je nebitno na koji način ćeš likvidirati okuoatora. Može i žena koja glumi trudnicu a nosi bombu, zašto ne?

Naravno da nije Ukrajina, ali jesu nacisti iz Ukrajine napali Ruse na njihovim vekovnim ognjištima, kao što su i muslimani u Bosni napali Srbe devedesetih .... Dakle, da si zdrav to bi shvatio, tu nema dileme ko je koga prvi napao ...
Vekovna ognjišta...hm ovi mi je poznato..

Pa nisu napali Rusiju ali jes DNR/LNR. I spremali se da napadnu ponovo, iako im je receno da Rusija nece mirno posmatrati napad na DNR/LNR. Nisu zeleli da slusaju, sad imaju to sto imaju.
DNR LNR šta je to

Kako da ne. U miru da kolju ljude zato što nisu iste nacionalnosti i da ih spaljuju na krstu, a kada se odgovori onda "Kmeeeeeeeeeeeeee, blokiraj nebo" "Kmeeeeeeeeeee oni nas diraju, a ne znamo zašto" "Kmeeeeeeeeeeee daj pareeeeeeeeeeee" "Kmeeeeeeeeeeeee zli Rusi!" Sve što su tražili to su dobili. Šta si ti mislio? Da će Rus da dozvoli klanje svog naroda? Al ste se zahebali u koracima....
Nitko u Ukrajini nije klao ljude zbog druge nacionalnosti, no, Putin se svojski potrudio da se to promijeni.

Sta niste verovali ni 91? Da ste usrase?
Ne pratiš fabulu radnje dečko

Nisi mogao jer stalno skrećeš s teme.
Ne skrecem ja nista, samo odgovaram na tvoje nebuloze.

Nitko u Ukrajini nije klao ljude zbog druge nacionalnosti, no, Putin se svojski potrudio da se to promijeni.

Ne pratiš fabulu radnje dečko
Pa jbm mu misa mozes valjda nesto originalno, ne moras da kopiras moje postove? I kako da te ispratim kad odgovars svima zivima, dok odgovorim jednom ti ispisao jos 3 stranice.

Dakle, potpuno je nebitno na koji način ćeš likvidirati okuoatora. Može i žena koja glumi trudnicu a nosi bombu, zašto ne?
Sta cekas, pravac Sirija i pridruzi se onim ISIL-ovcima. Dobijes pusku, kozu i samoubilacki prsluk i eto ispunice ti se zelja da postanes terorista. I posle nisam u pravu kada kazem da ste, naravno ne svi, evropski talibani? Pa eto ti si zivi dokaz da sam u pravu, ladno podrzavas terorizam. Jos da pocnes da guzis koze, i eto ga Abu Stipe el Patofna.

Poceli da 'apse i svoje. Zbog mita navodno.
143473_827606495_FVEkEVNXEAIGt_s.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back