Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.255
Šta misliš pavijane što ih sve skidaju? Slučajno?Da, 40 miliona Ukrajinaca su nacisti
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš pavijane što ih sve skidaju? Slučajno?Da, 40 miliona Ukrajinaca su nacisti
![]()
Trenutno ih zanima likvidacija okupatora, kao i većinu normalnih naroda na zemlji.Zanima ih samo klanje ljudi. I spaljivanje na krstovima. I nacizam i ljubav prema Banderi i Hitleru.
I svaki sa istetoviranim kukastim, babunuŠta misliš pavijane što ih sve skidaju? Slučajno?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То више не постоји, већина држава ЕУ су итекако зависне.Pre nego nastavis proveri znacenje pojma nezavina drzava sa priznatim granicama.
Ne pratis fabulu radnje tupsone, ali se mesas u sve kao vegeta.Koga briga kakva vozila koristi okupator?
Treba ga uništavati na svakom pedlju svog teritorija.
I zašto Ukrajinci ne bi koristili apsolutno sve da okupatora unište? Pa još davno je Zelenskij rekao da svaki civil ima pravo likvidirati okupatora, naravno.
ti nosonjo i dalje glumatas ovde i pricas pricu o fer i ne fer , i tko je u pravu tko nije , a gotovo je nosonjo, doslo je vreme kad sila Boga ne mogli, ukraina je mrtva druze , tvoji snovi ce se rasprsnuUkrajince ne zanimaju teritoriji tuđih država, to te je Informer slagao a ti povjerovao
Kako da ne. U miru da kolju ljude zato što nisu iste nacionalnosti i da ih spaljuju na krstu, a kada se odgovori onda "Kmeeeeeeeeeeeeee, blokiraj nebo" "Kmeeeeeeeeeee oni nas diraju, a ne znamo zašto" "Kmeeeeeeeeeeee daj pareeeeeeeeeeee" "Kmeeeeeeeeeeeee zli Rusi!" Sve što su tražili to su dobili. Šta si ti mislio? Da će Rus da dozvoli klanje svog naroda? Al ste se zahebali u koracima....Trenutno ih zanima likvidacija okupatora, kao i većinu normalnih naroda na zemlji.
A zašto ti voliš okupatore, to ostaje misterij
Dakle, potpuno je nebitno na koji način ćeš likvidirati okuoatora. Može i žena koja glumi trudnicu a nosi bombu, zašto ne?Ne pratis fabulu radnje tupsone, ali se mesas u sve kao vegeta.
Na slici se vidi vojna tehnika, a iza nje civilni automobil. Ovaj tvoj tvrdi da su u pitanju Rusi, a ja od prvog dana pratim sukob i jos nisam video rusku vojsku u civilnim automobilima.. Ali sam se nagledao slika i snimaka ukrajinske vojske kako prevoze oruzje civilnim automobilima, cak i motorima. Znaci uzmi bar isprati o cemu se pise pre nego sto mi se zalepis za post, ne mogu ti svaki put crtati kao detetu.
Kad sam ja rekao da nešto nije fer?ti nosonjo i dalje glumatas ovde i pricas pricu o fer i ne fer , i tko je u pravu tko nije , a gotovo je nosonjo, doslo je vreme kad sila Boga ne mogli, ukraina je mrtva druze , tvoji snovi ce se rasprsnu
Svaki, svi su nacisti. Samo ti to pavijane ne vidiš. Kao i spomenik raznim Banderama ne vidiš. Kao i vezivanje ljudi na bandere zato što su romi. To je sve bilo u miru. Pavijane....I svaki sa istetoviranim kukastim, babunu![]()
Vekovna ognjišta...hm ovi mi je poznato..Naravno da nije Ukrajina, ali jesu nacisti iz Ukrajine napali Ruse na njihovim vekovnim ognjištima, kao što su i muslimani u Bosni napali Srbe devedesetih .... Dakle, da si zdrav to bi shvatio, tu nema dileme ko je koga prvi napao ...
DNR LNR šta je toPa nisu napali Rusiju ali jes DNR/LNR. I spremali se da napadnu ponovo, iako im je receno da Rusija nece mirno posmatrati napad na DNR/LNR. Nisu zeleli da slusaju, sad imaju to sto imaju.
Nitko u Ukrajini nije klao ljude zbog druge nacionalnosti, no, Putin se svojski potrudio da se to promijeni.Kako da ne. U miru da kolju ljude zato što nisu iste nacionalnosti i da ih spaljuju na krstu, a kada se odgovori onda "Kmeeeeeeeeeeeeee, blokiraj nebo" "Kmeeeeeeeeeee oni nas diraju, a ne znamo zašto" "Kmeeeeeeeeeeee daj pareeeeeeeeeeee" "Kmeeeeeeeeeeeee zli Rusi!" Sve što su tražili to su dobili. Šta si ti mislio? Da će Rus da dozvoli klanje svog naroda? Al ste se zahebali u koracima....
Ne pratiš fabulu radnje dečkoSta niste verovali ni 91? Da ste usrase?
Uzmi procitaj definiciju terozirzma mozda shvatis da podrzavas teroriste. Doduse nista cudno, samo bastinis ustasku tradiciju. I tvoji su tako ubijali ambasadore, postavljali bombe u avione, pozorista i autobuske stanice. Evropski ISIL-ovci pre ISIL-ovacaOd kada je terorizam likvidirati okupatora?
Malo imaš čudne kriterije
Spaljivali su ljude iz dosade? Kakav pavijan....Nitko u Ukrajini nije klao ljude zbog druge nacionalnosti, no, Putin se svojski potrudio da se to promijeni.
Ne pratiš fabulu radnje dečko
to je pravda iz tvog luzerskog ugla, Rusija je jaca Rusija ce zgaziti tvoju perceciju , tvoj um ce se koprcati i traziti svemirsku kaznu, medjutim kao sto rekoh Sila boga ne moliKad sam ja rekao da nešto nije fer?
Samo kažem da je svemirska pravda da se okupator vrati u horizontali.
Znaš zašto?
Zato jer je okupator.
Cry me a river...Ukrajince ne zanimaju teritoriji tuđih država, to te je Informer slagao a ti povjerovao
Pici ti kad lupis, bas ga odvalis. Skoknes u DNR/LNR i raspitas se sta je to i oni ce ti kao onom tvom sugradjaninu sto lici na pacova plasticno objasniti. A ako se ne vratis, sta te briga bar ces obici Sibir o trosku ruskih poreskih obvezniaka.Vekovna ognjišta...hm ovi mi je poznato..
DNR LNR šta je to
Ne skrecem ja nista, samo odgovaram na tvoje nebuloze.Nisi mogao jer stalno skrećeš s teme.
Pa jbm mu misa mozes valjda nesto originalno, ne moras da kopiras moje postove? I kako da te ispratim kad odgovars svima zivima, dok odgovorim jednom ti ispisao jos 3 stranice.Nitko u Ukrajini nije klao ljude zbog druge nacionalnosti, no, Putin se svojski potrudio da se to promijeni.
Ne pratiš fabulu radnje dečko
Sta cekas, pravac Sirija i pridruzi se onim ISIL-ovcima. Dobijes pusku, kozu i samoubilacki prsluk i eto ispunice ti se zelja da postanes terorista. I posle nisam u pravu kada kazem da ste, naravno ne svi, evropski talibani? Pa eto ti si zivi dokaz da sam u pravu, ladno podrzavas terorizam. Jos da pocnes da guzis koze, i eto ga Abu Stipe el Patofna.Dakle, potpuno je nebitno na koji način ćeš likvidirati okuoatora. Može i žena koja glumi trudnicu a nosi bombu, zašto ne?
Aha nelegalne tvorevinePici ti kad lupis, bas ga odvalis. Skoknes u DNR/LNR i raspitas se sta je to i oni ce ti kao onom tvom sugradjaninu sto lici na pacova plasticno objasniti. A ako se ne vratis, sta te briga bar ces obici Sibir o trosku ruskih poreskih obvezniaka.
Rusija je bila jača i od Afganistana, pa?to je pravda iz tvog luzerskog ugla, Rusija je jaca Rusija ce zgaziti tvoju perceciju , tvoj um ce se koprcati i traziti svemirsku kaznu, medjutim kao sto rekoh Sila boga ne moli
према међународном закону, легалне.Aha nelegalne tvorevine
дакле америка не може победити РусијуRusija je bila jača i od Afganistana, pa?