Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To čudo se serijski proizvodi samo par godina.

Panzer haubice 2000 i Paladin su dokazane u rata i proizvode se odavno..
Nije par godina, nego od 2015. se pravi 2S35, a 2S35-1(razlike su beznačajne) se pravi par godina. I više je čudovište, nego čudo.
A Pancer i Paladin nisu ništa bolji od MSTA-S, mogu da se mere sa D-20 iz sovjetske ere, a da ne pominjem Malku

Pa nigde, ali nije uspeo da nađe ništa drugo na Googlu...
Не сумњам ја да може да вози и пуца, али ратове не добија.
И Леопарде су хвалили док их Курди нису Корнетима раскомадали.
Ругали су се Т72 а шест Џавелина треба да униште један, и то ако се не креће.
Безвезе.

Rusi ne mogu ni Ukrajinu zauzeti a da udare na neku NATO članicu, koja bi to smijurija bila. :D
Нису ни планирали да је заузму него демилитаризују и денацификују а то раде одлично.
Што се тиче НАТО земаља, па видели смо петјамицу како по дифолту бежи. У детаље исто бежање из Вијетнама и Авганистана.
У Србију нису ни смели да уђу после Кошара!

Није реч о власништву над компанијама него о томе ко су водећи програмери.
Већ сам писао пар пута да су Руси подарили Интелу процесор Пентијум.
glavni inzenjeri i programeri u tim kompanijama koje je onaj pametnjakovic nabrojao su rusi kinezi korejanci i indijci ili sto bi se reklo asia power

IMG_20220530_214135.jpg

Ta stranka nikad nije prošla, znači samo pokušaj osnivanja stranke. Kacavenda ti ne smeta ili da Vucic pita SPC za politička pitanja ako cemo o zaostalosti.
Мени сваки педофил смета и уопште у тој једначини не постоје ни вере ни нације. Тако да ми наравно педофил Качевенда смета, са друге стране потврђујеш глупост увођењем у расправу СПЦ и Вучића (осим ако мислиш да је СПЦ легло педофилије или да је Вучић педофил а то би ипак требао да подржиш неким валидним документом). Као да сада ја потегнем то да Холандија и даље има прекоморске земље (колоније), да напишем да им се лако ?урчити када су опљачкали неки тамо колонизирани народ, па га мало још и изгеноцидисали, да је код њих дрога скоро легализована...препоручујем ти да се ти вртиш у вилајет зарад будућности и здравља твоје и твоје деце.

Мени сваки педофил смета и уопште у тој једначини не постоје ни вере ни нације. Тако да ми наравно педофил Качевенда смета, са друге стране потврђујеш глупост увођењем у расправу СПЦ и Вучића (осим ако мислиш да је СПЦ легло педофилије или да је Вучић педофил а то би ипак требао да подржиш неким валидним документом). Као да сада ја потегнем то да Холандија и даље има прекоморске земље (колоније), да напишем да им се лако ?урчити када су опљачкали неки тамо колонизирани народ, па га мало још и изгеноцидисали, да је код њих дрога скоро легализована...препоручујем ти да се ти вртиш у вилајет зарад будућности и здравља твоје и твоје деце.
Nema Vucic veze sa pedofilijom ali da pita SPC za političke odluke je 16 vijek naravno. Kacavenda je nakon što je poznato da je pedofil vodio povorku kroz centar Banja Luke zajednom sa Dodikom, ljudi mu mašu, zastavicama uzas i strava. Holandija nema kolonije jer se mogu odvojiti kad žele i ta ista Holandija je svu vojnu industriju uništila svjesno prije 40 godina jer ne želi da prodaje oružje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back