Rat u Ukrajini (8)

Koji od pet scenarija vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    105
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Касни му менструација

Pogledajte prilog 1161608
Gledao danas, ne nose uopste zvanicne ruske i beloruske zastave vec skroz drugacije. Ova belo-plavo-bela zastava je ruska tj. trebalo bi da zameni rusku zastavu posle nekog 'ruskog Majdana'. Trebalo je sve ovo ras'cerati.

Трговачки путник заустављен на грани са пољском, носио је Рошен чоколаде. :lol:

Pogledajte prilog 1161615
Vec se suska da mu se sprema hapsenje (mozda je i uhapsen, nisam pratio temu od neko vece).

Što se tiče nestašice hrane - da, razgovarali smo o nestašici i ona će biti stvarna. Kmetove se treba istrijebiti svim raspoloživim sredstvima, virusima, cijepljenjem, ratovima, glađu, samo da ih što više nestane jer ne treba više od zlatne milijarde.

Занимљив чланак: Хлебный вопрос. Зачем Россия позволяет Западу вывозить зерно из Украины
https://ukraina.ru/exclusive/20220527/1034042599.html

Groblje tenkova uglavnom došli raznim donacijama.Nema tu operativnih ni 50 posto.Jedno vrijeme su BIH aktivno pripremali za Nato pakt pa dobojali te neke donacije, onda ovi naši blokirali zadnjih godina pa je sada sve manje i donacija.

Lista koju sam ostavio se odnosi na tenkove koji su na stanju a operativnih je svakako manje u svakoj zemlji.

Da, Sneg i nedostatk vegetacije govore da je sa početka sukoba. :mrgreen:
Nije mi jasna ta potreba za laganjem i manipulisanjem, to je prešlo u bolest.

Danas objavljeno, događanja su od juče, kod Limana.

Ja sam napisao da nisam siguran i nije mi na pamet da lažem jer sam na strani Rusije.

Ono što mi zapalo za oko jeste to da se na prvom snimku koliko se sećam, videlo samo kako izlaze na čistinu i baš na isti način rokaju vozilo sa desne strane dok na ovom snimku je duži i verovatno ceo snimak.

Zbog svega kažem da sam već video.

Možda grešim, možda ne ali nisam lažov. :rtfm:

Salvini in Russia: lo stupore e il fastidio a Palazzo Chigi per il viaggio a Mosca. Di Maio: con Putin parla Draghi​

U Italiji očito voda do grla stigla. Svi se guraju Putinu u krilo.
17565507.jpg

:lol:

samo se nadam da ce i njih , dotaci , ruka produzena pravde ..
Devojke koje su bile protiv rusenja spomenika onih koji su se borili protiv nacizma su uhapsene
05/28/2022 04:20 PM (updated: 05/28/2022 07:06 PM)
8676
Girls detained in Riga for opposing the demolition of the monument to the liberators

Delfi: Several Opponents of Monument Demolition Detained in Riga's Victory Park​

Police officers in a cordon at an unauthorized rally against the demolition of the monument to Soviet soldiers-liberators of Latvia from Nazi invaders in Riga - RIA Novosti, 1920, 05/28/2022

© RIA Novosti / Stringer
Go to photo bank
Police officers in a cordon at an unauthorized rally against the demolition of the monument to Soviet soldiers-liberators of Latvia from Nazi invaders in Riga. Archive photo
Read ria.ru in
MOSCOW, May 28 - RIA Novosti. Police officers in Latvia detained two girls in Victory Park who opposed the demolition of the monument to the victors of Nazism, Sputnik reported the Near Abroad.
As the newspaper dismisses, earlier the authorities banned a protest in Victory Park.

https://t.me/sputniklive/38699

nesto im se desava a jos ne znaju

» Unknown electronic warfare stunned the American RQ-4 Global Hawk over the Black Sea
2022-05-28
Drone

An American strategic RQ-4 Global Hawk was stunned over the Black Sea.

While trying to conduct a reconnaissance mission in the western part of the Black Sea, the American strategic drone RQ-4 Global Hawk was subjected to the most powerful impact of an unknown electronic jamming system, apparently sea-based. The electronic suppression turned out to be so strong that the drone lost control and was forced to automatically abort its mission, returning to the Sigonella airbase (Italy).

On the presented images of the flight route of the American strategic drone RQ-4 Global Hawk, you can see that in the Black Sea region the drone suddenly lost its signal and automatically began to return to the base. Closer to Turkey, control over the drone was partially restored, however, after some time it was lost again, in connection with which the drone returned to a military air base in Italy.

It is noteworthy that earlier in the area where the American strategic drone RQ-4 Global Hawk intended to conduct its reconnaissance, a group of 7 warships was seen - one minesweeper, two corvettes and four landing ships.

It should be noted that there are no official statements in this regard.
Подробнее на: https://avia.pro/news/neizvestnaya-reb-oglushila-amerikanskiy-rq-4-global-hawk-nad-chyornym-morem

Ja sam napisao da nisam siguran i nije mi na pamet da lažem jer sam na strani Rusije.

Ono što mi zapalo za oko jeste to da se na prvom snimku koliko se sećam, videlo samo kako izlaze na čistinu i baš na isti način rokaju vozilo sa desne strane dok na ovom snimku je duži i verovatno ceo snimak.

Zbog svega kažem da sam već video.

Možda grešim, možda ne ali nisam lažov. :rtfm:
Pa u opisu lepo piše da se radi o grupi koja je dan pre gađala ruski BTR sa ruba šume, ovaj video je nastavak
To je taj video

Poslednja izmena:
Gledao danas, ne nose uopste zvanicne ruske i beloruske zastave vec skroz drugacije. Ova belo-plavo-bela zastava je ruska tj. trebalo bi da zameni rusku zastavu posle nekog 'ruskog Majdana'. Trebalo je sve ovo ras'cerati.

Vec se suska da mu se sprema hapsenje (mozda je i uhapsen, nisam pratio temu od neko vece).
Изгледа да је стање на фронту толико лоше да ће да се апсе мајдан колеге.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back