Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.456
Mariupol je ruska luka. Kakva Ukrajina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mariupol je ruska luka. Kakva Ukrajina.
Gledao danas, ne nose uopste zvanicne ruske i beloruske zastave vec skroz drugacije. Ova belo-plavo-bela zastava je ruska tj. trebalo bi da zameni rusku zastavu posle nekog 'ruskog Majdana'. Trebalo je sve ovo ras'cerati.
Vec se suska da mu se sprema hapsenje (mozda je i uhapsen, nisam pratio temu od neko vece).
Занимљив чланак: Хлебный вопрос. Зачем Россия позволяет Западу вывозить зерно из УкраиныŠto se tiče nestašice hrane - da, razgovarali smo o nestašici i ona će biti stvarna. Kmetove se treba istrijebiti svim raspoloživim sredstvima, virusima, cijepljenjem, ratovima, glađu, samo da ih što više nestane jer ne treba više od zlatne milijarde.
Groblje tenkova uglavnom došli raznim donacijama.Nema tu operativnih ni 50 posto.Jedno vrijeme su BIH aktivno pripremali za Nato pakt pa dobojali te neke donacije, onda ovi naši blokirali zadnjih godina pa je sada sve manje i donacija.
Da, Sneg i nedostatk vegetacije govore da je sa početka sukoba.
Nije mi jasna ta potreba za laganjem i manipulisanjem, to je prešlo u bolest.
Danas objavljeno, događanja su od juče, kod Limana.

Gledanje ovog snimka znaci da su protagonisti mrtvi....Američki i britanski ''dobrovoljci'' gde je i sin britanske parlamentarke (juče iz zasede gađali BTR) formacija ''Kraken'' u priličnoj frci.
Ili najmanje samo onaj što je snimao !Gledanje ovog snimka znaci da su protagonisti mrtvi....
Da,uglavnom kada ih ubiju pa im skidaju snimke sa telefona ili kamera.....posto ovaj snimak ne ide u njihovu korist,inace ta jedinica se predstavlja kao nepobediva sigurno ga nisu oni objavili....Ili najmanje samo onaj što je snimao !
Salvini in Russia: lo stupore e il fastidio a Palazzo Chigi per il viaggio a Mosca. Di Maio: con Putin parla Draghi
U Italiji očito voda do grla stigla. Svi se guraju Putinu u krilo.

Pa sigurno niko nebi objavio svoj snimak gde trči po šumi u panici i kuka kako će svi pomretiDa,uglavnom kada ih ubiju pa im skidaju snimke sa telefona ili kamera.....posto ovaj snimak ne ide u njihovu korist,inace ta jedinica se predstavlja kao nepobediva sigurno ga nisu oni objavili....

Normalno da ce dio troskova specijalne operacije snositi i Ukrajina, kako tako

Nosferatu ?

Pa u opisu lepo piše da se radi o grupi koja je dan pre gađala ruski BTR sa ruba šume, ovaj video je nastavakJa sam napisao da nisam siguran i nije mi na pamet da lažem jer sam na strani Rusije.
Ono što mi zapalo za oko jeste to da se na prvom snimku koliko se sećam, videlo samo kako izlaze na čistinu i baš na isti način rokaju vozilo sa desne strane dok na ovom snimku je duži i verovatno ceo snimak.
Zbog svega kažem da sam već video.
Možda grešim, možda ne ali nisam lažov.![]()

Изгледа да је стање на фронту толико лоше да ће да се апсе мајдан колеге.Gledao danas, ne nose uopste zvanicne ruske i beloruske zastave vec skroz drugacije. Ova belo-plavo-bela zastava je ruska tj. trebalo bi da zameni rusku zastavu posle nekog 'ruskog Majdana'. Trebalo je sve ovo ras'cerati.
Vec se suska da mu se sprema hapsenje (mozda je i uhapsen, nisam pratio temu od neko vece).
Не. Носферату је мој велики пријатељ и христов ратник у Јевропи.Nosferatu ?