Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.471
Šobla jobla, huj jevo znaješ...Я не молчу, но я вас не понимаю.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šobla jobla, huj jevo znaješ...Я не молчу, но я вас не понимаю.
Ima ih više, ali to su ti PR elite i novog svjetskog poretka koji vedre i oblače danas....
Klaus Schwab prijeti brazilskom predsjedniku, jer je odbio potpisati sporazum SZO-a o pandemiji
![]()
Nermin N.
28.05.22
37 komentara
Osnivač i izvršni upravitelj Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab izdao je gotovo neskrivenu prijetnju brazilskom predsjedniku Jairu Bolsonaru, nakon što je predsjednik odbio potpisati sporazum Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o pandemiji.
Daj slikuTko kaže da ne rade? Ovo je samo kako vide Ruse.
kog sveta ostatak SAD koja seje krv po svetu od kad postoji, prvo su pobili starosedeoce S. Amerike pa krenuli dalje do dan danas a ti si nebitana, ja i ostatak svijeta.pr
Smijemo li i mi krenuti putevima evropske demokracije?
Za pocetak otmemo rusku imovinu.Malo sacekamo.Evropa: aplauzi,hvalospjevi.
A onda mi otmemo i svima drugima sve sto imaju u Srbiji.
Patokracija na djelu.Већина по Западу, а и код нас добар део, постао је равнодушан. Такви ће рећи, Клаус је индустријалац, прави турбине и врхунску технику и то је битно у савременом свету па нема везе што Клаусов саветник Харари пророкује о могућностима која се отврају пандемијама за "улазак технологије под кожу".
Слаб је отпор, зато овакви лудаци могу да прете и уцењују.
neće da može. to bi značilo da su zabadava štamapali evro.Smijemo li i mi krenuti putevima evropske demokracije?
Za pocetak otmemo rusku imovinu.Malo sacekamo.Evropa: aplauzi,hvalospjevi.
A onda mi otmemo i svima drugima sve sto imaju u Srbiji.
Taj tvoj "svet" se sastoji od milijardu ljudi koji preziru preostalih 7 milijardi ili ih jednostavno smatraju nebitnima.Da, ja i ostatak svijeta.
Он је блесав, али није лош.Слуђени Абрамовић није ништа бољи од његове луде сестре.

Дурак.Я понимаю русский как русскийи

he,he,he...
Мислим да је блесав а мислим и да је врло зао човек.Он је блесав, али није лош.![]()
Русима фина механика никако не иде од руке.
Nikad u istoriji se nije dogodilo to, što se danas dešava: sve razvijene zemlje su na jednoj strani.Taj tvoj "svet" se sastoji od milijardu ljudi koji preziru preostalih 7 milijardi ili ih jednostavno smatraju nebitnima.
Upravo doživljavate otrežnjenje.
Квари му идилу да је једина стварност бити роб сорошу, Бриселу, Бурли...Ови му показују да се може бити и слободан
Ima ih više, ali to su ti PR elite i novog svjetskog poretka koji vedre i oblače danas....
Klaus Schwab prijeti brazilskom predsjedniku, jer je odbio potpisati sporazum SZO-a o pandemiji
![]()
Nermin N.
28.05.22
37 komentara
Osnivač i izvršni upravitelj Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab izdao je gotovo neskrivenu prijetnju brazilskom predsjedniku Jairu Bolsonaru, nakon što je predsjednik odbio potpisati sporazum Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o pandemiji.
У петак, 11. новембра 2016. године, Светски економски форум (WEF) и часопис Форбс објавили су кратак есеј под насловом „Добро дошли у 2030. Не поседујем ништа, немам приватност, и живот никада није био бољи “. Тадашња министарка за животну средину Данске, Ида Аукен, наводно само замишља какав ће живот бити 2030. године, а Клаус Шваб "аминује".Већина по Западу, а и код нас добар део, постао је равнодушан. Такви ће рећи, Клаус је индустријалац, прави турбине и врхунску технику и то је битно у савременом свету па нема везе што Клаусов саветник Харари пророкује о могућностима која се отврају пандемијама за "улазак технологије под кожу".
Слаб је отпор, зато овакви лудаци могу да прете и уцењују.
Hitlerov san,sve njegove pristase ujedinjene....Nikad u istoriji se nije dogodilo to, što se danas dešava: sve razvijene zemlje su na jednoj strani.
To Rusiju opisuješ???
И шта онда? МимиммиимиKad izmijeniš lični opis da te ni rođena majka ne prepoznaje.
Pogledajte prilog 1161551
Ne znam onako na brzinu sam prelistao nisam siguran za druge u regiji ali BIH nema ni blizu toliko tenkova.Najjači su ovi sa 0 tenkova.Zanimljiv podatak
Pre početka rata Ukrajina je imala isto tenkova kao cela EU zajedno izuzimajući samo Grčku i Poljsku (koje jedine imaju značajniji broj tenkova)
https://www.globalfirepower.com/armor-tanks-total.php
Šta da im šalju kad nemaju ni za sebe, Francuska, Nemačka, VB, Španija, Italija imaju deprimirajuće male količine oklopa
По чему су Хрвати познатиPo čemu su Rusi poznati u svijetu