Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.700
Ghost of Kiev se vratio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"azov" satanisti
Svima treba da je porodica svetinja i nešto što se ne diraNe okreces silu na neduznu porodicu.Vec pokrenes jacu ofanzivu i sprzis naciste na terenu.Ukrajinsku vojsku koja nije zadojena mrznjom postedis kada zarobis takve vojnike.Placenike i naciste ne zarobljavati.
150 milijuna Rusa je tako tetovirano, oni ostali imaju Putinovu glavu tetoviranu.@Jugoslav Čvarak pazi ovoga što je iscrtan....
A svo vreme se smeje, kao da ima susret sa višom rasom sa druga planete...
Nda...Azovac se spremio za put na onaj svet....
....
"Čudi me da tog bizončinu i ratnog profitera nisu ranije uhapsili sami ukrainci
Ono foliranje sa "Banderoautomobilom" , marketing za retarde
Koliko je momaka u ukraini osakaćeno i poginulo zbog njega![]()
"Некадашњи украјински председник Петро Порошенко покушава да оде из Украјине у Пољску, сада је на контролном пункту, саопштила је украјинска гранична служба."
Šta li je razlog, baš me zanima, teško da je mobilizacija
Malo mi je nejasna ovam mapa . Jasno je da Rusima nije ni po razno u ovom momentu Harkov u fokusu. I opste ne začuđuje sto su se povukli iza Severskog Donca koji je od Granice saRusijom pa do Primorskoja sirok od 1 do 5 km Rusi bi tako bili 100% zasticeni od Harkova i u u miru barem od tog pravca mogu da se posvete Izjumu i Donbasu.
Inace pogodili su 4 puta transporter i nisu unistili vozilo...????? Син члана британског парламента учествује у борбама у Донбасу
Испоставило се да је један од бораца америчко-британске плаћеничке групе, снимљен на снимку напада на савезнички оклопни транспортер, син британског посланика по имену Бен Грант.
Овај 30-годишњи Британац је од 2009. до 2014. служио у британском маринском корпусу, након чега је учествовао као извођач радова у рату у Ираку. Касније је радио као борбени инструктор.
▪Мајка плаћеника је Хелен Грант, чланица Доњег дома британског парламента из Конзервативне партије од 2010. године, бивша министарка спорта и туризма. Тренутно ради као саветник премијера Бориса Џонсона.
▪Бен Грант се придружио Међународној легији 8. марта, о његовом доласку у Лавов нашироко је писала британска штампа.
Британац тврди да се придружио легији искључиво својом вољом, пошто је у Украјину стигао у групи од 100 бивших британских војника. Тренутно командује групом плаћеника који говоре енглески.
▪Према британским новинарима, Грант је у априлу задобио рану од гелера у ногу током напада на положаје руских трупа.
▪иНевс пише да је снимак напада на оклопни транспортер само део 15-часовне операције групе од 13 плаћеника из САД и Велике Британије.
Link: https://t.me/rybar/33226
још за црни возСин члана британског парламента учествује у борбама у Донбасу
Испоставило се да је један од бораца америчко-британске плаћеничке групе, снимљен на снимку напада на савезнички оклопни транспортер, син британског посланика по имену Бен Грант.
Овај 30-годишњи Британац је од 2009. до 2014. служио у британском маринском корпусу, након чега је учествовао као извођач радова у рату у Ираку. Касније је радио као борбени инструктор.
▪Мајка плаћеника је Хелен Грант, чланица Доњег дома британског парламента из Конзервативне партије од 2010. године, бивша министарка спорта и туризма. Тренутно ради као саветник премијера Бориса Џонсона.
▪Бен Грант се придружио Међународној легији 8. марта, о његовом доласку у Лавов нашироко је писала британска штампа.
Британац тврди да се придружио легији искључиво својом вољом, пошто је у Украјину стигао у групи од 100 бивших британских војника. Тренутно командује групом плаћеника који говоре енглески.
▪Према британским новинарима, Грант је у априлу задобио рану од гелера у ногу током напада на положаје руских трупа.
▪иНевс пише да је снимак напада на оклопни транспортер само део 15-часовне операције групе од 13 плаћеника из САД и Велике Британије.
Link: https://t.me/rybar/33226

која пројекција психолошка од типова који 2 града не могу већ 8 годинаMoćni Rusi se mjesec dana muče da osvoje teritorij veličine Varaždinske Županije, jeste jadni
Pogledajte prilog 1161116
Moćni Rusi se mjesec dana muče da osvoje teritorij veličine Varaždinske Županije, jeste jadni
Pogledajte prilog 1161116
јебите им матерUkrajinci u Beču satiru Austrijance. Voze skupa vozila, ne podležu mobilizaciji.
Zapadna demokratija otima i dušu i telo. Lipši magarče do zelene trave.Mi dispiace. Demokracija košta.
pa jel si i pogledao snimak , niko ama bas niko nije ne samo da je priskocio u pomoc , nego i nijdna recјебите им матер
Mora da ih je naljutio onaj @GeromanAT. Austrijanac je.јебите им матер