- Poruka
- 30.507
Kažu da tamo u Belgorodu ima mnogo studenata iz Srbije. ...?Ево, 2 сата је ноћу и не чују се било какве експлозије нити на телеграму за Белгородску област било шта пише.
Сваки пут, када се деси експлозија, људи каче информације.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da tamo u Belgorodu ima mnogo studenata iz Srbije. ...?Ево, 2 сата је ноћу и не чују се било какве експлозије нити на телеграму за Белгородску област било шта пише.
Сваки пут, када се деси експлозија, људи каче информације.
Много их нема али има са југа Србије. Ниш је побратим са Белгородом.Kažu da tamo u Belgorodu ima mnogo studenata iz Srbije. ...?
Ja sam iz (od) Niša. Nisam znao da smo pobratimi ... koja sam ja neznalica ... bruka!Много их нема али има са југа Србије. Ниш је побратим са Белгородом.
Ako misliš na Belgorod ... ja pouzdano znam da ima univerzitet i to solidan.akoe mnogo 1.
lep grad. al msm da nie univerzitetski centar.
A zx-e , Belgorod ko Novi Sad ako ne i veći?Много их нема али има са југа Србије. Ниш је побратим са Белгородом.

Pusti te rangove ... po njima su Kembridž Oksford, Harvard ... vrh ... te rang liste su gluposti.jeste veci, stogod novii. bas lep. iza razliku od belgradea, stvarno beo, al znas kolko u rusiu ima vecijh
jbmliga,vrv ima univerzitet, al kolko ja ispratih, nidje ne cuh da ga spomenuse kao bitan. sibirski bi recimo trebali biti dosta jaci.
**** Belgorod State University ranked 34th in the Russian Federation.
Пола милиона људи.A zx-e , Belgorod ko Novi Sad ako ne i veći?
Није солидан него озбиљан. Има пуно студената из иностранства (3400), Африка, Јужна Америка, Индија, Пакистан, арапске земље.Ako misliš na Belgorod ... ja pouzdano znam da ima univerzitet i to solidan.
To ti je grad ko Novi Sad.
Tako sam i mislio.Није солидан него озбиљан. Има пуно студената из иностранства (3400), Африка, Јужна Америка, Индија, Пакистан, арапске земље.
Основан је 1876 године.

| Brent | 119.43 | 2.03 | 1.73% |
Ukrajina je neprijatelj Srbije. Moramo se jasno postaviti i zauzeti poziciju svestrane podrske Rusiji. Samo umovolan covek moze da podrzava genocidni Kijevski rezim na celu sa americkim nacistickim grupama

Barem ce da se smiri.Давид је будућа чувена оперска дива, сопранистица.

Iran zaplijenio dva grčka tankera,sve zanimljivije i zanimljivije.....
https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...azdi-zbog-zaplene-njihovog-tankera-kod-evije/