Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.456
Tvoj izbor.Nisam čitao gotovo ništa pa sam svejedno nenormalnopametan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj izbor.Nisam čitao gotovo ništa pa sam svejedno nenormalnopametan.
Pa ne valjda, a toliko su voljeli Brexit Johnsona.Moje misljenje da rusi najradije planiraju nukicu u britaniku....
ukrajinski su dosli u canaduПаметна жена.Лепо им рекла да не иду у Шведску, јер и тамо стиже Црвена армија.Боље да бегају у Парагвај, као сви нормални нацисти.
Некада се знао ред, нацоши у Аргентини, Парагвају, Уругвају итд.
Ti si iz Baranje?nisam iz rvat![]()
Pa ja mislim SRB CG politicari, tako je bilo do sada, ali sad kupuju svi koji su imali veze sa vlastima i bankarima.....posto su oni i imali pristup izmisljenom novcu..I tko to kupuje po tim cijenama?
Nećeš još dugo morsku, kad Mađari uzmu svoje, kad mi uzmemo svoje, kad Italijani uzmu svoje...Nemam pojma, jedem samo ribu.
Pa zar nije bolje da su imali drzavu bez rata, imali su mogucnost, samo da su hteli i da nisu slusali Ameriku i NATO.Neverovatno ti je da je ušla u rat?
Tebi je sasvim logično da se predaš i kažeš "ne želim imati državu"?
Meni nije.
Da nije bilo britanaca, Nemci i Rusi bi jos bili u rodjackim vezama...Pa ne valjda, a toliko su voljeli Brexit Johnsona.
Ne zaboravi Dubrovčane. Njihova državnost je jedno 12-13 puta duža od hrvatijanske.istrijani prvi oni su za razliku od rvatijanaca imali drzavu pre 1941![]()
Evo gaFali ti čedo na tom crtežu![]()
Ma naravno, znaš sve o kokainu, gledala si Vrdoljakovog Generala pa naučila.Vidim, imam oči.
Како стресирају људе.
![]()
Koje li su te kad mi neprijatelja nemamo?!?!sledeci za otcepljenje su istra pa dalmacija pa slavonija bit cete manji od san marina a bogme i okolne zemlje jedva cekaju svoje delove nazad cika orban vec rezervise luke![]()
Kaj godMa naravno, znaš sve o kokainu, gledala si Vrdoljakovog Generala pa naučila.
To je glumaKaj god
Pa neće ribe nestati...nema vas i Mađara ko Kinezića.....a nit ste neke izjelice...Nećeš još dugo morsku, kad Mađari uzmu svoje, kad mi uzmemo svoje, kad Italijani uzmu svoje...
Pecaćeš ti uskoro u potoku u nekoj vukojebini u bednom ostatku vaše lažne države.
Pa i ukrajinski predsjednik je glumac.To je gluma
Znači, kriminalci.Pa ja mislim SRB CG politicari, tako je bilo do sada, ali sad kupuju svi koji su imali veze sa vlastima i bankarima.....posto su oni i imali pristup izmisljenom novcu..
"Ће да траје кол'ко буде требало"7. po redu tema, mislim da je prva faza specijalne operacije zavrsena i da sledi druga faza .
Odužilo se , 7 tema , ili skoro 90 dana .
.............................................................................................................................................................
Kaj znači žbadati?Шта'во кажу на тв "Хепи"......УН моле Русију да допусти извоз украјинског жита. Заузврат нуде ублажавање санкција ! Не бих им ја то допустио па таман да укину све санкције које су увели и врате 600 милијарди евра уместо оних 300 које су покрали. Једна мала дигресија за Србе.....немојте жбадати ову Хрватицу "Агафја". Испоштујте то што се нормално понаша, а не као ови пацови и тролови из Хрватске и федерације БиХ.
Boraca? Valjda zločinaca.Koliko je još ostalo boraca u Azovstalu?