Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Паметна жена.Лепо им рекла да не иду у Шведску, јер и тамо стиже Црвена армија.Боље да бегају у Парагвај, као сви нормални нацисти.

Некада се знао ред, нацоши у Аргентини, Парагвају, Уругвају итд.
ukrajinski su dosli u canadu
Alberta , Saskacuvan ima ih najvise

Fali ti čedo na tom crtežu :p
Evo ga
  • Аутор: Врховни заповедник немачких трупа у Србији (Паул Бадер)
  • Време : 1943.
  • Инвентарни број: 4 III 4/4

poternica-za-dragoljubom-drazom-mihailovicem.jpg

Nećeš još dugo morsku, kad Mađari uzmu svoje, kad mi uzmemo svoje, kad Italijani uzmu svoje...
Pecaćeš ti uskoro u potoku u nekoj vukojebini u bednom ostatku vaše lažne države.
Pa neće ribe nestati...nema vas i Mađara ko Kinezića.....a nit ste neke izjelice...
pričaš lovačke priče...

Pa i ukrajinski predsjednik je glumac.

7. po redu tema, mislim da je prva faza specijalne operacije zavrsena i da sledi druga faza .
Odužilo se , 7 tema , ili skoro 90 dana .
.............................................................................................................................................................

Шта'во кажу на тв "Хепи"......УН моле Русију да допусти извоз украјинског жита. Заузврат нуде ублажавање санкција ! Не бих им ја то допустио па таман да укину све санкције које су увели и врате 600 милијарди евра уместо оних 300 које су покрали. Једна мала дигресија за Србе.....немојте жбадати ову Хрватицу "Агафја". Испоштујте то што се нормално понаша, а не као ови пацови и тролови из Хрватске и федерације БиХ.

7. po redu tema, mislim da je prva faza specijalne operacije zavrsena i da sledi druga faza .
Odužilo se , 7 tema , ili skoro 90 dana .
.............................................................................................................................................................
"Ће да траје кол'ко буде требало"

Владимир д мадафака Путин

Шта'во кажу на тв "Хепи"......УН моле Русију да допусти извоз украјинског жита. Заузврат нуде ублажавање санкција ! Не бих им ја то допустио па таман да укину све санкције које су увели и врате 600 милијарди евра уместо оних 300 које су покрали. Једна мала дигресија за Србе.....немојте жбадати ову Хрватицу "Агафја". Испоштујте то што се нормално понаша, а не као ови пацови и тролови из Хрватске и федерације БиХ.
Kaj znači žbadati?

I da ja bih trgovala sa zapadom sa svim robama ali u rubljama i po svom tečaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back