Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.657
Inace Rusi su trodnevnu svo pokrenuli iskljucivo zbog Pokrovska.Laganice Pokrovsk postaje pusti sanak ukrowermahta, sada moramo bit spremni za dvonedeljno a čak možda i višenedeljno palamuđenje štovaoca ukrowermahta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace Rusi su trodnevnu svo pokrenuli iskljucivo zbog Pokrovska.Laganice Pokrovsk postaje pusti sanak ukrowermahta, sada moramo bit spremni za dvonedeljno a čak možda i višenedeljno palamuđenje štovaoca ukrowermahta

Sanak pustiInace Rusi su trodnevnu svo pokrenuli iskljucivo zbog Pokrovska.![]()
Samo si prso od kada nemas struju.Ti si apsolutna dosada, ideš u obor s onoma skromnih kapaciteta![]()
Pucate po savovima.Ja sam spomenuo Francusku i Grcku po secanju, a ti kao mlada devojka sigurno nisi ni cula da su te dve drzave napustale NATO, a kamoli da znas u pravni status tog napustanja. Dakle ti konsultujes wikipediju! Pored toga NATO je MEDJUNARODNI UGOVOR ulazenje i izlazenje iz NATOa odvija se po MEDJUNARODNOM PRAVU! Kako to da se tu pozivas na medjunaroodno pravo: "NISU POTPISALI DA IZLAZE IZ NATOa"!
A kad te ja pitam za pravni staus putinove agresiju na Ukrajinu, onda ti tvrdis kako medjunarodno parvo ne postoji, ili nije bitno? Kako to mlada gospodjice?
Da niste malo licemerni? Da nemate dvostruke kriterijume?
p.s. Pa vidis, tvom Milosevicu je sudjeno po tom medjunarodnom pravu.
A i tvom Putinu ce biti sudjeno po medjunarodnom pravu, ako ne zavrsi kao Hitler u svojoj kremaljskoj jazbini
Ah, pusto tursko...ne prilici jednom Europejcu.Jok ti si
Ne...zbog Bahmuta.Inace Rusi su trodnevnu svo pokrenuli iskljucivo zbog Pokrovska.![]()
Nisam ja fin gospodin, nimaloAh, pusto tursko...ne prilici jednom Europejcu.
Eh, pre 44 meseca snivao se pad Harkiva, a sad je sjajna i livada kod Volcanska.Oslobođeno Sinelnjikovo, južno od Volčanska
![]()

Jedino se u tome slazemo. Nisi ni fin, ni gospodin.Nisam ja fin gospodin, nimalo
NeizdrzivoNAFO prdnuo u cabar. Sve jace.
Bojna piz.. pucaju po savovima. Vatromet frustracije i besa dostize vrhunac..

Izvoze samo gluposti, kao i ti, dok u stvarnosti moljkaju da im se udeli bilo šta.
Tako ste vristali i za HersonVidim da su Ukri počeli sa kontra napadima po bokovima (Pokrovsk) ali mrka kapa ..
Once in Pokrovsk , forever in Pokrovsk

StraotaBit će ovo zajebana zima za Ukre . Biti ili ne biti ..Uzimanjem Vugledara Rusi su ušli oko 70km u dubinu ..