- Poruka
- 26.724
Žalosne im majke gdje ih je kepec poslao da skončaju svoje mlade živote radi njegovog kopleksa visine.
Много је ту кепеца само громаде ниђе нема. У томе је проблем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žalosne im majke gdje ih je kepec poslao da skončaju svoje mlade živote radi njegovog kopleksa visine.
Tako je.
Vidiš da ti svakodnevno intenzivno učešće u diskusiji na srpskim forumima pomaže, već si inteligentniji i brže shvataš.
Svakako si inteligentniji od onog morona koji tvrdi da je u srpskoj vojsci koju vi nazivate partizanima, bilo 98% rvata.
LazSto se tice uslova za prijem u nato, ni bugari ni rumuni nisu ispunjavali uslove a boga mi ni hrvati - pa su primljeni.
Jer ako počnemo nabrajati zvjerstva tih revolucionara ne bi,po Ruskom poučku u Ukrajini,trebalo niti jedno zrno pijeska, na Kubi, ostati čitavo.Maria Werlau, Zaboravljene žrtve Che Guevare
Čitaj
Procitaj i ti nesto...sta se uvlacis nekome u pedu ... nauci nesto
https://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre
Najveca pobeda.
![]()
Kao sto rekoh ne znas pristojno komunicirati, da dodam: ni argumentovano.
Da nije bilo Srba i Rusa švabe bi dobili WW2, to je istorijska činjenica.
Нисам је израчунао.
Мени је свеједно верујеш ли ти у то.
Чињеница је да ће цела прича о санкцијама да пуно више погоди запад него Русе.
Западне санкције осим тога Русе хомогенизују, кад си доживео преко милион Руса на улицама Москве који дају подршку свом председнику?
Pogledajte prilog 1150979
Западњаци неће дуго хтети да трпе поскупљења и пад стандарда ради Украјине.
Otprilike, mrzi me da izvlačim mapu, ali tu si negde svakako.I ti si istoriju prespavao izgleda.
Koje vekovne teritorije, Vukovar, Osijek, Zadar, Dubrovnik, Knin...?
Znam nepismeni, 1284 g. i šta sa tim?Jel znaš ti kada je Beograd ušao u sastav srpske države?
Ne možemo kriviti Putina za odluke Borisa inače tada američke pudlice niti Borisa za odluke Staljina recimo koje nisu bile baš blagonaklone prema Titovoj Jugoslaviji.Dakle neki moj stav je da treba gledati kako se trenutno Rusija ponaša prema Srbiji i Srbima uopšte i na osnovu toga definisati našu vanjsku politiku prema Rusiji.
Ja iskreno ne vidim ni jedan smislen ili logičan razlog da se previše petljamo u ovaj sukob pogotovo sa nekom pričom oko sankcija prema Rusiji jer EU nema alternativu i ta neka priča.A ja sam neko ko smatra da Balkan komplet treba da bude u EU jer je to neko prirodno stanje.Da je Srbija član EU onda imaš mehanizme kao Madjarska ili prati EU ili izadji iz te unije ili traži izuzeće.Teba ipak malo šire gledati ovu priču a ne slijepo pratiti vanjsku politiku EU koja praktično suštinski i ne postoji i diktira se iz legla anglosaksonskog interesa koje se često ne podudara sa našim interesima.
Не лупам на памет.ja sam dao izvor, ti si lupio broj i sada mi diskutujemo nešto
Nemoj molim te da si navijac, postoje naravno Ruski gubici i oni nisu toliki kao sto objavljuje Kijev, to je smesno, ali su gubici Ukrajinske vojske katastrofalni narocito posle fronta u Donbasu, toliko strasnih snimaka unistene Ukrajinske tehnike i skladista i slicno, toliko ubijenih vojnika, toliko zarobljenih, nazalost kao topovsko meso i kao na strelistu ostavljeni da se bore protiv realno mnogostruko jace Ruske vojske.
kada bosnjo 2022. otkrije "Katinsku sumu" i drugima preporucuje da procitaju,neprocenjivoProcitaj i ti nesto...sta se uvlacis nekome u pedu ... nauci nesto
https://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre