Marcus2083
Zainteresovan član
- Poruka
- 355
Trebali su im poslati prazne kutije hrane na paletama. Ili ih napuniti balegom pa nek se goste.zatrpati sve to sada sa sve hranom i lekovima koje su dobili za otkup zarobljenih civila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebali su im poslati prazne kutije hrane na paletama. Ili ih napuniti balegom pa nek se goste.zatrpati sve to sada sa sve hranom i lekovima koje su dobili za otkup zarobljenih civila
Ако су изгинули онда су били много глупи. Кад ми сви знамо да то острвце американци гледају као на длану, ваљда су знали и ониVagnerovci da je na Zmijskom otoku izginulo puno ruskih specijalaca u desantu. I da Rusi svoje gubitke iskazuju kao ukrajinske.
,
U strahu su velike oci. Al Kinezi mogu da se napale sad kad je Rusima krenuloPremijer Japana upozorava na mogućnost invazije Kine na Tajvan, slučaj kao Ukrajina.
https://twitter.com/SenekaSpiro
glupko,ne mozes reci amerikanci su spasili RuseŠta je bolio qurac Ruse ako su dobili sve sta su dobili..
I ja se to nadam.Још један дан до дана победе , надам се да ће дан победе да слави Одесса, да слави Дан победе без страха
Milica Rakic je sedela na noši kada je americka aviobomba od 500 kila pala na glavu i ubila je. Mozes li da nam pojasnis sta je ona to branila u tom trenutku i zasto pilot koji je pocinio taj zlocin nije uhapsen i osudjen? I bez lobotomije molim. Normalan odgovor??? Mozda???
ovo je sigurno neki umetnik,trebaju mu daske za performans "Ne trpa se patrioitzam u plinsku pec" .
"Branili" mostove, pricao mi je prijatelj koji je bio na Zezeljovom mostu da su avioni bacili dve bombe ili rakete u vodu u blizini mosta, raja se razbezala i posle ga mrcvarili danima bez da se iko vratio na most.Ameri namjerno ubijali civile? Zato su civili svojim tijelima branili mostove?
Sve se bojim kako bi ti svojim tijelom branio most od Rusa.
I ja se to nadam.
Многи су се надали.Још један дан до дана победе , надам се да ће дан победе да слави Одесса, да слави Дан победе без страха
Ja sam kupila prava bukova, a on se ovim neće ugrijati.Resite rebus...![]()