Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok ne stignu Leopardi, tenkovi popravljeni kod kovača i potkivača iz sela
Top manje više, i nije neophodan

FRhgrEsWUAA-Lt-
FRhgr9CXwAEp52j

А зар се није Русија писмено обавезала 1994. да гарантује територијалну целовитост Украјине...
Ако до сада ниси чуо, границе нису никада ратификоване!
Русија може ладно да каже, не ово није граница Украјине!

Ако до сада ниси чуо, границе нису никада ратификоване!
Русија може ладно да каже, не ово није граница Украјине!

Па како је онда бомбаровање Берјанска агресија на Русију ако споразум није ратификован..

Кичма нацистима пуца у Донбасу, а кад пукне ко ће да заустави Русе да дођу и до Пољске ако желе?
који ће тамо и онако пољска треба да врати своје, Галиција је само била у саставу Древне Русије, није била чак ни у руској Царевини припадала је Аустоугарској, па потом пољској тек 1939 ушла у састав совјетске украјине тј СССР-а

стари пољски грб Лавова док је припадао њој / њима

1651270716133.png

Руденко:
Управо сам се вратио кући и видео сва срања о људима који су напустили Азовстал.
Жена није снајпериста, само изгледа као снајпериста. Проверена је и информација је 100%. Муж је идиот који је сликао пре десет година и сада се јако каје због тога. Дакле, реклама није успела.

Па како је онда бомбаровање Берјанска агресија на Русију ако споразум није ратификован..
Ти не разумеш пуно тога? Видиш, Јапан и Русија су практично у рату, нису до дана данапњег потписали споразум о миру јер нису ратификовали границе. Надам се да си чуо за Јапан и да се Русија граничи и са јапаном?
У ствари, Русиај се граничи са ким хоће али сад јој се са Украјином нешто неће?
То чак и ти не можеш изменити колико год се трудио својим незнањем!

Руденко:
Управо сам се вратио кући и видео сва срања о људима који су напустили Азовстал.
Жена није снајпериста, само изгледа као снајпериста. Проверена је и информација је 100%. Муж је идиот који је сликао пре десет година и сада се јако каје због тога. Дакле, реклама није успела.
а кога занима НАТО "реклама" уопште

Ајде не рисе

Ко је убио 14500 Руса ЦИВИЛА у Украјини од 2014?

Ни ја не могу да замислим те болесне умове на Косову да се дигну на оружану побуну. Еј против Србије која их је ратлуком хранила и киселом водом појила!

Руденко:

Знаш, мало је чудно, он, као био на послу а она са дететом исто?
Ок, он био на послу и тамо, како каже пар недеља а радно одело чисто као суза. Њено исто као и коса?
Баш чудно за таоце из катакомби после пар недеља?
Као да се нису померали са места и седели у чистом, оно, вода за туширање и прање веша?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back