Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
Češka se kurobeca oko otvaranja računa u Rubljama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У каквом ти то мрачњаштву живиш? Г-зица се не брише новинама, макар биле смеће попут Информера.Слажем се у потпуности. Али морам и напоменути да дезИнформер треба користити искључиво у хигијенске сврхе.

Razvalili su okupatore tamo, ne nadaj seKakav car izvukao je ranjeng druga a onaj hrvat postavlja skraćeni snimak sa pričom o pogibelji Rusa![]()
Kako kome.А може да доспе и до мозга и онда... Хммм...![]()
Kako ste vi komšije vidoviti.Само што с том азијском битангом делиш порекло.
Јадни Украјинци испадоше сервис за поткусуривање. Воза их ко како хоће.Rusi su Poljacima Ukrajince servirali kao najvecu bracu ikada. Za razliku od Rusu cenim oni ce postupiti dosta mudrije.

За то не треба бити видовит. То је ваљда елементарна ствар. Јесте ли Словени или нисте?Kako ste vi komšije vidoviti.
Znate cijelo porijeklo, di nam je deda ratovao i šta su nam preci bili prije 300 godina.
Ja sam iskreno fasciniran
Ne znam, ja nisam.За то не треба бити видовит. То је ваљда елементарна ствар. Јесте ли Словени или нисте?
Онда ниси релевантан.Ne znam, ja nisam.
Opet to nuklearno oružje?!? Stotinu puta je rečeno da se nisu mogli odreći nečega što nikada nije ni bilo njihovo. Amerikanci su insistirali da se to prebaci u Rusiju zato što su znali da Ukrajinci nemaju ni kadar a ni sredstva da to održavaju. Da su te bojeve glave ostale u ukrajini do sada bi prouzrokovale jedino ekološku katastrofu jer kodove za lansiranje istih svakako nisu posjedovali.Ако је тако онда се ниси ни нуклеарног оружја уствари одрекао ...
Da Rusi glupi pa ih uvek neko drugi navuice na tanak led, to oni danas pokusavaju da operu sami sebe pa lazu sami sebe, Rusi su uvek bili vecina i glavni u upravljnju SSSRom.Ово је тачно и сам сам то читао али зашто рећи да је то руска ујдурма?
Та аболиција великих совјетских играча ме опасно нервира.
Лењин, Стаљин, Троцки, Хрушчов, где ти овде видиш Русе.
Da Rusi glupi pa ih uvek neko drugi navuice na tanak led, to oni danas pokusavaju da operu sami sebe pa lazu sami sebe, Rusi su uvek bili vecina i glavni u upravljnju SSSRom.
Po postupcima obojica su bili vise Rusi nego Gruzin ili Ukrajinac, nijedan od njih nije progonio Ruse nego moguce konkurente, to je komuno mantra.I Staljin je bio Rus a i Hruščov.
Po postupcima obojica su bili vise Rusi nego Gruzin ili Ukrajinac, nijedan od njih nije progonio Ruse nego moguce konkurente, to je komuno mantra.
Nije ovo tacno...Da Rusi glupi pa ih uvek neko drugi navuice na tanak led, to oni danas pokusavaju da operu sami sebe pa lazu sami sebe, Rusi su uvek bili vecina i glavni u upravljnju SSSRom.
Ovi donji ubačeni iz Minecraft-a?66 dan borbe, agresorski polom kod Harkova je epskih razmera. Slava Ukrajini!![]()
![]()
Daj bre imas oci i procitaj da je to bilo pre konacne blokade naci Azovaca u katakombe, samog sebe zavaravas, ajd sto ti, nego sto i Glumac i ti oko njega sami sebe zavaravaju, evo cim i njihovi priznaju da Rusi napreduju na Donbasu, ovaj neuracunjivi Glumac pokrece opet neko pitanje o nekim izmisljenim grobnicama oko Kijeva i kako je tesko pregovarati ako Rusi vrse zlocine, covek ce Ukrajinu i Ukrajince da odvede u propast.Dakle Rusi još krvare po Mariupolju iako ste tvrdili da je oslobođen prije 32 dana.