Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Историја сведочи да 1941. године није само Немачка напала СССР. Напао је и остатак Европе, са изузетком Срба и Грка. Ушли су у СССР - шпанске дивизије и француске легије, војске Италије, Румуније, Мађарске, Финске, делови Чехословачке, Хрватске итд. Тада су Брестску тврђаву заузели Аустријанци, а Севастопољ Румуни и Италијани. Чак је и Албанија послала СС дивизију Скендербег да се бори у СССР. Румуни, Мађари, Хрвати, Словаци били су жељни да откину парче из СССР-а. Скоро сваки други возач гудеријанских тенкова био је Чех. И сви су они извршили зверства налогом од Немаца. Мађарски казненици нису заробљавали совјетске војнике, већ су их убијали. Баш као у грађанском рату, када су чудовишта већ била приказана. Под Лењинградом и Ржевом су чинили зверства. Холандска СС дивизија „Нортхланд”. Италијани, Шпанци, шездесет хиљада француских добровољаца СС дивизије „Шарл Велики” и безбедносних и казнених одреда, Швајцарци, Фламанци, Валонци. Данска и Шпанија су послале своје војнике чак и без формалне објаве рата Совјетском Савезу! Другим речима, у тренутку напада, непрестано надопуњујући „губитак“, у Хитлеровој војсци било је око милион војника. Савезничке земље фашистичке Немачке, сада чланице НАТО-а.
До краја д одругог светског рата, до милион и по Европљана је било у руском заробљеништву (без Немаца).
Изгледа да желе да понове историју?

У Мариуполу почиње школа.

FSyPEkEXsAIt0PC.jpg

Дошли смо да очитамо струју!
:Мегафон испред азовстала:

PODRŽAVAMO UKRAJINU - ZAPOŠLJAVAMO NJIHOVE STRIPTIZETE: Bizaran oglas kluba u Las Vegasu, gazda ne vidi nikakav problem! VIDEO

Striptiz klub u Las Vegasu podržava Ukrajince u njihovoj borbi protiv ruske invazije angažujući striptizete iz ratom razorene zemlje.

Mesto održavanja Litl Darlings je nedavno postavilo oglas na natpisima svog kluba koji kaže: „Sada imamo audiciju ukrajinskih striptizeta“.

Oglas takođe uključuje ukrajinsku zastavu i reči „Mi smo uz Ukrajinu“ ispisane ispod.

Menadžer kluba, Pit Dotor, rekao je za FOKS5 da su već angažovali jednu ukrajinsku plesačicu koji je primetila oglas.

Na pitanje da li je oglas neprikladan, Dotorre je insistirao: „Mi stojimo uz njih, nije [ništa] pogrdno prema njima.

Dodao je: „Osećamo da ako možemo da pomognemo na bilo koji način, to je najbolji način na koji to možemo da uradimo je da možda pomognemo nekome da radi.“

https://www.kurir.rs/planeta/393330...as-vegasu-gazda-ne-vidi-nikakav-problem-video

Експолатори спремни за свеже месо из Украјине , страшно шта су им урадили од државе .Запад им је разорио земљу , продаје им децу и девојке , убија мушкарце , пљачка и уништава инфраструктуру ...а они и даље мисле да је проблем Русија ...

буђење Укрјаине ће бити болно
Sjećam se jedne vijesti o smrti mlade Ukrajinke u Mostaru prije dosta godina, 15 i više, gdje je toliko mučnih detalja izašlo van i onda shvatiš da trgovina ljudima cvate i u našoj blizni. Prestrašno.

Sjećam se jedne vijesti o smrti mlade Ukrajinke u Mostaru prije dosta godina, 15 i više, gdje je toliko mučnih detalja izašlo van i onda shvatiš da trgovina ljudima cvate i u našoj blizni. Prestrašno.

Тачно , тада су мученице довођене на превару у бело робље и , то морамо да напоменом , да раде за УН , СФОР и остале ткз миротворне трупе ..

Те Украјинке су експолатисане , као и остале словенске девојке , од стране Запада последњих 30 година ..Приморане у бело робље , жалосно је да то још увек траје а трајаће све док се словени не пробуде и не схвате да је њихов највећи и јенди непријатељ Запад , док тај не буде поражен .

1652603247929.png

Ван сваке је сумње да ће бити проблема са храном ове и следеће године. Ако се ратовање протегне и на јул-август, нико неће моћи сачувати зрело жито по њивама од силних пожара од артиљерије нпр. Уз пожаре, неће нико смети ни на њиву са комбајнима и тракторима бар на трећини површине Донбас-Украјина.
Укри ће сигурно и тад изводити провокације-нападе по пољима Белгорода, Курска..Биће сигурно великих проблема са пожарима.

Историја сведочи да 1941. године није само Немачка напала СССР. Напао је и остатак Европе, са изузетком Срба и Грка. Ушли су у СССР - шпанске дивизије и француске легије, војске Италије, Румуније, Мађарске, Финске, делови Чехословачке, Хрватске итд. Тада су Брестску тврђаву заузели Аустријанци, а Севастопољ Румуни и Италијани. Чак је и Албанија послала СС дивизију Скендербег да се бори у СССР. Румуни, Мађари, Хрвати, Словаци били су жељни да откину парче из СССР-а. Скоро сваки други возач гудеријанских тенкова био је Чех. И сви су они извршили зверства налогом од Немаца. Мађарски казненици нису заробљавали совјетске војнике, већ су их убијали. Баш као у грађанском рату, када су чудовишта већ била приказана. Под Лењинградом и Ржевом су чинили зверства. Холандска СС дивизија „Нортхланд”. Италијани, Шпанци, шездесет хиљада француских добровољаца СС дивизије „Шарл Велики” и безбедносних и казнених одреда, Швајцарци, Фламанци, Валонци. Данска и Шпанија су послале своје војнике чак и без формалне објаве рата Совјетском Савезу! Другим речима, у тренутку напада, непрестано надопуњујући „губитак“, у Хитлеровој војсци било је око милион војника. Савезничке земље фашистичке Немачке, сада чланице НАТО-а.
До краја д одругог светског рата, до милион и по Европљана је било у руском заробљеништву (без Немаца).
Изгледа да желе да понове историју?

Тада су Руси "Совјети" били како илуструје ова сличица. По мени, сасвим је нормално било тада имати антисовјетски став, очекивано и није замерити.
Данашњи Руси ,надамо се нису овакви, па и однос треба да буде другачији.

1652603763690.png

На жалост малог села поред Подгорице, Цетиња, Српска Црна Гора је дала 12 поена Србији. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Pogledajte prilog 1153983

@NEzgodan pukli ovi tvoji za Cetinja z:D
Srpska Crna Gora je više puta rekla svoje, a ovo su rekli pre par dana u Nikšiću :)
Litija u čast Svetog Vasilija Ostroškog predvođena patrijarhom SPC.

5410525_viber-image-20220512-200620935_ff.jpg

meni deluje da je treci svetski rat sve izvesniji.

a mi se izvlacimo ko puvanjak :D
eto sanse za nas BDP... bicemo nova svajcarska :D
Bog da nas vidi al ce da se oparimo :D

ja vec gledam neke jahte....

Шанса је огромна. Ако ти Финци буду озбиљни у намери да на своју земљу населе неку агресивну и непредвидиву популацију звериња и ако наруше равнотежу свог екосистема, а видећи Русе како се пате по Донбасу, реално је да по Финској морају ударити нечим другим.

i posle mi u pp-u kazes kako ne provociras vec drugi tebe vredjaju.
Ајде овако. Обећају ми да нећеш дозволити Нини да ми обрише тему, а ја ћу са све скрин шотовима да покажем како се пристрасно модерише и како постоје кланови на форуму и не дупли него тродупли аршини!
За увреду свих православних Хришћана, на Васкрс, од стране острашћеног припадника ЛГБТ, и члана модерације, никоме ништа?!
Јеси ли за, да изнесемо прљав веш или ћеш овако, да извлачиш из контекста приватне преписке?
Узгред, тај Сизиф константно вређа моју државу и мог председника и само сам му реплицирао!

Ајде овако. Обећају ми да нећеш дозволити Нини да ми обрише тему, а ја ћу са све скрин шотовима да покажем како се пристрасно модерише и како постоје кланови на форуму и не дупли него тродупли аршини!
За увреду свих православних Хришћана, на Васкрс, од стране острашћеног припадника ЛГБТ, и члана модерације, никоме ништа?!
Јеси ли за, да изнесемо прљав веш или ћеш овако, да извлачиш из контекста приватне преписке?
Узгред, тај Сизиф константно вређа моју државу и мог председника и само сам му реплицирао!
imas skrinsotove a ne linkove zato sto su moderatori reagovali i brisali a nekad i kaznjavali tako da se mani skrinsotova..samo validne linkove salji.

naravno da ce se na forumu pojaviti neprikladni tekstovi, ne mozes odlucivati sta ce ko napisati, kao sto si ti sad provocirao sizifa na primer...
poenta je da se reaguje na neprikladne postove.

imas skrinsotove a ne linkove zato sto su moderatori reagovali i brisali a nekad i kaznjavali tako da se mani skrinsotova..samo validne linkove salji.

naravno da ce se na forumu pojaviti neprikladni tekstovi, ne mozes odlucivati sta ce ko napisati, kao sto si ti sad provocirao sizifa na primer...
poenta je da se reaguje na neprikladne postove.
Ја њега провоцирао?
Па погледај шта пише за мог председника? Тренутно Путин има највећу подршку руског народа а он га назива фирером. То значи да смо ми фашисти, јер габподржавсмо и теби то није провокација? Узгред, моја реплика те је насмејала, значи, мислиш што и ја са плаћеним постом.
Чему онда та еснафска солидарност? И после најтеже увреде коју сам прочитао на овом форуму, од стране твог модератора (локи мачак) он је или она је и даље модератор?
О каквим онда провокацијама мени спочитаваш?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back