Rat u Ukrajini (7)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    132
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MSzy_20140816_Self-Sanctions-c.jpg

Тачно 263 деце су убили, преко 1600 тешко ранили и обогаљили за цео живот, а преко 1500 тих несрећних амђела се још увек воде као нестали ...Ево како изгледа само једно гробље те невине дечице које су зверски убили укро-нацисти ...

Pogledajte prilog 1151026
Замерам Путину што је чекао оволико година да војно интервенише.

Аутор: СРНА

Захарова: Шмит је варалица јер нема међународну пуномоћ
Портпарол Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова изјавила је да је Кристијан Шмит варалица јер нема међународну пуномоћ да би био високи представник у БиХ.

- Имамо човјека који је уствари варалица, нема међународне пуномоћи, али преко медија, преко усаглашеног става колективног Запада прави се да има званични статус. Нема га! - нагласила је за АТВ Захарова, коментаришући улогу Шмита у БиХ.

Према њеним ријечима, Шмит нема званични статус, али се прави да је високи представник.

Она је навела да се свашта може фалсификовати, те указала на примјер Мисије ОЕБС-а.

- Мисија ОЕБС-а која више не ради од марта, за коју нису формално покренути поступци унутар ОЕБС-а. Упркос томе што је Русија рекла да мандат није продужен. Нема мандат - каже она.

извор РТРС

Nije blesav,voli mlado meso,iako se za normalnog coveka ovo granici sa pedofilijom,razlika je 31 g. Valjda je zato i njegova bivsa nasla 20g mladjeg.Elem sada ce i nju da sustignu sankcije,pa cemo videti kada pocne da mu zvoca,odjednom ce i njegova impotencija poceti da joj smeta,iako i do sada su "komsije verovatno dobro zivele"UH sto je ruzan ,sta je videla na njemu, valjda joj je mama rekla isto kao mama Jovanki Broz-Kceri moja mogla si se i bolje udati.:D

1651484811-profimedia-0687921896.jpg

Ја сам јуче на игноре поставио скоро све кроасане. Досадило ми је да читам њихову патологију.
Константно ђубре форум својим измишљотинама и мржњом.
Игноре је за њих најбоља опција! То са доказивањем њима било чега, то је губљење времена. Ко са гоовнима има посла може само да смрди.
Kmeeeeeee :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back