Bruner
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Možda je druga država, ali je njihova zemljaTrenutno se bore na teritoriji druge države, to svakako nije njihova zemlja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je druga država, ali je njihova zemljaTrenutno se bore na teritoriji druge države, to svakako nije njihova zemlja

I sta zelis reci s tim?Trenutno se bore na teritoriji druge države, to svakako nije njihova zemlja
Српски народ има свога представникаДаница Црногорчевић наступа у Москви поводом Дана побједе
Црна Гора има свуда своје представнике, а шунтАВи...

Rusi imaju drugi sustav vrijednosti.Pogledajte prilog 1150454
Дођу нацисти пред кућу нуде храну за заставу, баба враћа храну тражи заставу назад.
Ето како руски сељак размишља.
8 godina ispiraju im mozak cia i pentagon strucnjaci za propagandu, psihologiju i crne operacije taj narod tamo je zombiran ,pogotovo deca koja sad imaju 20+ godina i poslata u rat prisilnom mobilizacijomI sta zelis reci s tim?
Ni ukrajinski vojnici se ne bore za svoje kucne pragove zbog neke egzistencijalne ugrozenosti vec za politicke odluke ukrajinske vladajuce elite i nato pakta.
Ali ni jedan famozni kralj nije kovao svoj novac. Krajnje neobično za kraljeve tog perioda.Platežno sredstvo bila je robna razmjena.
Šalim se.
Postoji glagoljica i Baščanska ploča iz tog perioda.
Kasnije u personalnoj uniji s Mađarima, Zlatna bula. itd...
Бројчано стање се разликује од бригаде до бригаде.
Данас војска Украјине има и бригаде са нула припадника.
Азов је службено само батаљон па их има за три бригаде.
Шта је чије одлучиће оружје. У ситуацијама кад обе стране полажу
право на одређену територију то је једини начин решавања спора.
Постојао је до скоро и јефтинији начин, додела аутономије Донбаским
областима али украјинци су широке руке па нек кошта шта кошта.
Нисам приметио да сте се толико залагали за српске прагове.
Српске прагове и српску земљу могу сви да газе, у том случају
нико не диже глас. Чак смо се и ми Срби ућутали.
Nisam povjesničarka niti mi se da guglati radi forumskih rasprava, ali sasvim sam sigurna da kraljevi, njih 11 ako se dobro pamtim, nisu izmišljotina.Ali ni jedan famozni kralj nije kovao svoj novac. Krajnje neobično za kraljeve tog perioda.
To baca veliku sumnju na nezavisnost hrvatskih vladara. Biti u vazalnom položaju nije sramota. Sramota je izmišljati.
40 godina u rudnike kolime sve njihhhhJoš jedan kuvar koji nema veze sa nacizmom
![]()

I sta zelis reci s tim?
Ni ukrajinski vojnici se ne bore za svoje kucne pragove zbog neke egzistencijalne ugrozenosti vec za politicke odluke ukrajinske vladajuce elite i nato pakta.
Osporio?. Pa vatikanu i njihovim spisima se veruje 100% ipak su to bozji ljudi i oni sve znaju, to se ne proverava i ne sumnja, isto ko CNN i kristijan amanpuur....Nisam povjesničarka niti mi se da guglati radi forumskih rasprava, ali sasvim sam sigurna da kraljevi, njih 11 ako se dobro pamtim, nisu izmišljotina.
Pa zar već netko ne bi to osporio? Mislim, što kovani novac dokazuje?!

Izmisljeni u srednjem veku, ko albanci 1912 , i sad su oni kao najstariji na balkanu lebtejebo....Ове наше комшије имају од читаве историје само чишћење коњушарнице, и да чине злодјела које не би њихови господари да чине. И онда они продају причу о ратовању и култури.
Можда смо се убијали међусобно, али никада нисмо правили логоре и убијали друге селективно, као комшије и њихове газдеPa vaši su se međusobno ubijali. Jel to za pohvaliti se?
Eh, da, pa i premijera ste si likvidirali.
Niste baš za primjer.
Eto ti materijala za disertaciju![]()
Повукли? Испред Шиптарског оружја?Ništa, dobro je što si sam definisao pravo da odlučuju oružje, šta je čije
Ne znam zašto pominješ srpske pragove, ali mi smo se vojno puvukli sa Kosova, kad već smatraš da oružje odlučuje, tako da je po tebi to gotovoa stvar
Dokazuje da je vladar samostalan, dakle pravi kralj, rex. Njihove titule i imena, ponekad i lik, moraju biti na tim kovanicama.Nisam povjesničarka niti mi se da guglati radi forumskih rasprava, ali sasvim sam sigurna da kraljevi, njih 11 ako se dobro pamtim, nisu izmišljotina.
Pa zar već netko ne bi to osporio? Mislim, što kovani novac dokazuje?!
Pa disertaciju je vec odradio karl bilt koga svi znamo ovde kao srbozdera i psa nato pakta 90tih.Pa vaši su se međusobno ubijali. Jel to za pohvaliti se?
Eh, da, pa i premijera ste si likvidirali.
Niste baš za primjer.
Eto ti materijala za disertaciju![]()
Ustaški zločini su ljaga na hrvatskoj povijesti i meni je jako žao što hrvatski političari, izuzetak je Milanović i još par njih, nemaju hrabrosti to jasno izreći i odrediti se naspram istog. To podilaženje grupici debila iz HOS-a je preraslo u tragikomičnost. Niti oni imaju kakav značaj u društvu ozbiljnih ljudi niti ikad postižu išta u politici, ali su glasni i blesavi.Можда смо се убијали међусобно, али никада нисмо правили логоре и убијали друге селективно, као комшије и њихове газде
U rudnike, da vade litijum rukama40 godina u rudnike kolime sve njihhhh
I bice izleceni![]()
Pa to govori kolke su u vatikanu stipse , nece da zrtvuju par starih zlatnika i urezu im imena pa zakopaju na pogodno mesto , toliko i o njima bas su se olenjili ili smatraju posao dovoljno odradjenim posto lakovernih budala ima dosta...Dokazuje da je vladar samostalan, dakle pravi kralj, rex. Njihove titule i imena, ponekad i lik, moraju biti na tim kovanicama.
Takođe, grobnice kraljeva dokazuju nam da je kralj zaista postojao.
Sve to u Srbiji postoji i pored toga što su turci dugo vladali mačem i ognjem.
Ne sumnjam da su hrvatski vladari postojali, ali upitan je samo kraljevski status, jer ove dve bitne komponente nedostaju za svakoga od njih.