Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snajka je u Parizu.Da, tu glupost je imao i Gerry Weber dućan u ZG, pa sam odustala od kupovine košulje. Nek ju kupi žena od Zelenskog ja neću.
Znaci Ukrajina bi napala Rusiju pa su Rusi morali krenuti prvi..
Па у контексту питања да ли планирају напад на друге земље, то није напад.
Ако неко.угрожава твоју сигурност и игнорише упозорења, логично је очекивати да нећеш чекати да први крене.
И онда те неко пита, јел ћеш ти овако и нас да нападнеш?
Наравно да хоћеш, али не планираш тако да се понашаш, ако те нико не угрожава..
Јбт, научите да читате са разумевањем.
.
Мали, опет пишеш небулозе. Да није било слома СССР питање је где би био Интел.Sta pricas zna da napravi cip za Commodore 32 i 64
Па код толике Русије она сеје кромпир на два квадрата??Жена је опуштено радила у башти када се у близини појавио мали медвед. Пажљиво је погледао како се понаша власница баште, а онда је и сам почео да помаже да сади кромпир. Наравно, нестандардна ситуација је брзо морала да се сними
...пуштена у промет?Snajka je u Parizu.
Ne Kinezi su ih spasili...glupko,ne mozes reci amerikanci su spasili Ruse
Ne. Ukrajinci su nas bratski narod. Kod nas je puno ukrajinskih izbeglica. Kao i ruski. I ukrajinska i ruska deca su nasi. Nasa krv. Mi za razliku od vas pedo fasistickih izroda imamo osecaj za porodicu.Tu kmečiš a rokao bi po ukrajinskoj djeci.
Tko je sad licemjeran?
napad na donbas republike su ukraine i nato planirali za 08.03.2022Znaci Ukrajina bi napala Rusiju pa su Rusi morali krenuti prvi.
To su gubici za dva dana. Prvi dan su izgubili 2 aviona (SU-24 i SU-27) 2 drona , 3 helikoptera i desantni čamac)Ууу, па тамо је био већи пичвајз.
![]()
Dok Rusi baš gađaju Ihora ili Ludmilu?
Ne znam, neki dobri ljudi su objavili njenu aplikaciju za vizu čim je zapucalo....пуштена у промет?
U tu svrhu su gradili betonske bunkere..napad na donbas republike su ukraine i nato planirali za 08.03.2022
Знам, знам...навалили на тај камен, још то мало што имају бацају.To su gubici za dva dana. Prvi dan su izgubili 2 aviona (SU-24 i SU-27) 2 drona , 3 helikoptera i desantni čamac)
Ovo ostalo je kad su išli da se ''vade'' drugi dan.
ne samo to zapad naoruzava ukraine vec minmum 15 godinaU tu svrhu su gradili betonske bunkere..
Kad nađeš ovakvu izjavu ruskih političara onda se javi. In the meantime ne kakaj na temi.Ihor i Ludmila su nacisti, njih i treba rokati.
Мала башта, видиш да је ограђено у више мини парцела.Па код толике Русије она сеје кромпир на два квадрата??
Nek uživa dok traje.Snajka je u Parizu.