Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sada , nesto slabo znam Ruski . pokusavam da ako je moguce da bude CC na Engleskom ako ne
gledam mape koje se stavljaju i hvatam smisao sta je u pitanju
Пар дана гледај и почеше да капираш. Језик нам много личи и када разумеш пола речи можеш укапирати суштину.

Nakon što Putin za koji mjesec izgubi ovaj bolesni rat koji je pokrenuo, slijedi raspad Ruske Federacije i kažnjavanje svih njegovih poslušnika. Jedva čekam

A ako već bude dovoljno lud da upotrijebi nuklearke, nadam se samo da ću prije nego što riknem vidjeti Moskvu kako gori. Nevjerojatno bolestan narod i nevjerojatno bolestan lider. Užas da takav divljak može uopće postojati u 21. stoljeću, a još veći je užas da ga bilo tko normalan podržava.
Игнорисани мисли да ће са новим ником проћи боље.
Идемо игнорсање, сви. Сви! Сви! Сви!

279024918_10159931710690818_435385156274491556_n.jpg

Пар дана гледај и почеше да капираш. Језик нам много личи и када разумеш пола речи можеш укапирати суштину.
znam , dok sam radio u Kanadi , imadoh dosta klijenata i Ukrajinaca i Rusa
pa smo se i sporazumevali i islo i je.
no , odavno sam na zalost samo sa Engleskim jezikom i najcesce radim sa njima.

odakle im nafta...ovo je fake snimak...zavoji su prečisti kao da su u bolnici...jedan vojnik koristi mobitel koji se naravno mora puniti ako ima 2000 vojnika koliko je to mobitela za punjenje ne uključivši druge potrebe za strujom a ne treba zanemariti ni dudajevu sudbinu u čečenskim ratovima....ovo je snimak iz severodonecka ili kramatorska ili slavjanska...ili
Azovstalj je građen za rad i u ratnim uslovima. Ima tu jakih generatora (možda i na nukelarni pogon).

Ако верујемо западним и прозападним медијима Руси су давно остали без свих родова војске и то пет пута.
Laz...Tamo se stalno prica o tome kako ce Rusija sigurno pobediti, tako vecma govore i analiticari...Sad im malo neprijatno sto ce to da se odugovlaci vise od procene, ali svakako znaju da ce pobediti...Pobediti u smislu oteti one teritorije gde zivi prorusko stanovnistvo..

Данас као и јуче доста погинулих укр војника и нешто заробљених.
Мучно ми да постављам па и под 18+.
Страшно како гину несрећници.
Ма, пусти, видиш како Руси ипак губе и рат, и технику, што би Срећком лагио...?:lol:

Laz...Tamo se stalno prica o tome kako ce Rusija sigurno pobediti, tako vecma govore i analiticari...Sad im malo neprijatno sto ce to da se odugovlaci vise od procene, ali svakako znaju da ce pobediti...Pobediti u smislu oteti one teritorije gde zivi prorusko stanovnistvo..
Па те процене долазе од самих аналитичара, од Руса никад.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back