Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.315
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па шта чекају од '45. до данас !Da li si svjestan koliko su Ameri tehnološki napredniji od Rusa? O obuci da ne govorimo. Znači, pojeli bi ih za doručak.

Ma da.Ne, Rusi ne smiju da napadnu čeličanu...previše ih izginulo po ruševinama Mariupolja....u čeličani bi tek bila katastrofa za njih...zato svojoj stoki sitnog zuba i predstavljaju okruženje kao pobjedu umjesto da to oslobode pa da krenu dalje na neki drugi front sa tih desetak tisuća vojnika.
A kako glasi odgovor na moje pitanje?Sigurno, sigurno. Ako je ono "civilizacija" gde dementni matori izlapeli pedofil hvata za grudi devojčicu od 6 godina, onda neka Putin lansira nuklearku.
Bolje razmišljaj kako će ona hitlerovska kopilad da se predaju Čečenima. Ima da ih sunete na živo. I bez vatre.Opet po civilima.
Куц куц
Тко јее???
ТКалибрррр
https://t.me/RVvoenkor/9645
Pogledajte prilog 1143718Pogledajte prilog 1143719
Šta je to američka civilizacija tako stvorila? Sem ratova i s.ranja po svetu?A kako glasi odgovor na moje pitanje?
Hrabro vrdaš?
Ona izlapotina od Bajdena ce bombe da posalje saveznicima...ne zna on ni gde je RusijaIma da raspali Rusi poraze Civilizaciju.
Rađa se novi svjetski poredak!
On ne zna ni do klonjare da dođe. Verujem da d.upe briše prstom pa o zid. Jer nema mu mame, a ona ga je brisala.Ona izlapotina od Bajdena ce bombe da posalje saveznicima...ne zna on ni gde je Rusija
pa na tebi je da li verujes ili ne fotografija ti je predstavljena samo je lice zamagljenoNije da se ubijam d aim sve poverujem. Radije bih fotografiju kao dokaz, jer ta žena jeste jedan od najvećih zločinaca ovog veka.
Sve što te okružuje, imaš oči? Američka, evropska, japanska, korejska, čak i nešto kineske. Ali raspala ruska, ne.Šta je to američka civilizacija tako stvorila? Sem ratova i s.ranja po svetu?
nato jos manje nakon ove blamazeRuse nitko ne doživljava za ozbiljno nakon ove blamaže u Ukrajini![]()

Upravo tako.Moldavija bi i trebala da bude deo Rumunije.Rumuni posle svakog rata sve veci a Moldavija i jeste deo rumunskih zemalja.
Imali su takodje ogromne gubitke ili se tebi cini nedovoljno na obe straneAha, sigurno.
Napisah ja pre par nedelja da je to verovatno bila samo varka da vežu glavninu ukrajinskih snaga za "front" kod Kijeva.
Onda se Rusi povukli ka jugu, izravnali front, ukrajinske snage ostale praktično odsečene kod Kijeva.
Rusi su time rešili i svoje logističke probleme i preraspodelili snage za mnogo važniji front na istoku i jugu.
Kijev je nebitan, ima samo moralnu vrednost, nesrazmernu gubicima u ljudstvu i materijalu koje bi Rusi neizbežno imali.
Rusi su svakako imali određene gubitke, ali govoriti o "ogromnim" gubicima je preterano, šta su onda Ukri imali?
ne postoji americka posto su sve to narodi sa svih krajeva sveta sto znaci da amerika nista nije dalaSve što te okružuje, imaš oči? Američka, evropska, japanska, korejska, čak i nešto kineske. Ali raspala ruska, ne.
I upravo po tome vidiš koliko je USA uređena država. Čak i pajac Tramp može biti predsjednik a da država ne propadne.On ne zna ni do klonjare da dođe. Verujem da d.upe briše prstom pa o zid. Jer nema mu mame, a ona ga je brisala.
Dala je sistem i okvir. Tome i služi država. Zašto Tesla nije zapalio u Rusiju, ahahahahane postoji americka posto su sve to narodi sa svih krajeva sveta sto znaci da amerika nista nije dala
Наравно...али пре тога да нам врати српски Банат који су јој Енглези поклонили.Upravo tako.Moldavija bi i trebala da bude deo Rumunije.

Pa NATO ne ratuje.....čekaju da Rusima preleti jedna raketa na tlo Poljske.....a onda Ruse iza Uralanato jos manje nakon ove blamaze![]()

Evropa je izmislila zgrade i kuće na primer? Što se automobila tiče, jedino japanska i nemačka. Američka kola su teško smeće i otpad. Rasizam=najevidentniji u SAD. Najveća stopa ubistava i najbolesnijih zločina=SAD. Hvala, ali ne hvala za američku civilizaciju. Kakav predsednik takva i civilizacija.Sve što te okružuje, imaš oči? Američka, evropska, japanska, korejska, čak i nešto kineske. Ali raspala ruska, ne.

nervira me to sto se veliki filovi se ne mogu gledati na telegramu bez da imas nalog tamoУкрајински војници у шоку након што су налетели на Русе. Или су Руси налетели на њих.
18+
https://t.me/RVvoenkor/9676