Rat u Ukrajini (6)

Šta je po vašem mišljenju glavni cilj ruske vojne operacije?

• Ukupno glasova
    80
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rokaj babe kalibrom 50 po Buči i okolini

Ovo sam cekao celog zivota i molio Boga da dozivim, da oseti ova tvoja gamad NATO ustasko nacisticka - DA BATINA IMA DVA KRAJA . Da ne mozete doveka da ubijate ljude sirom sveta samo zato sto su slabiji, da ih pljackate, da im otimate resurse , da vam neko konacno stavi soli na rep i pokaze da vase zlo ne moze vise proci nekaznjeno.

Zato mi je prava sreca i gust da gledam kako vas Rusi aligatorisu, kalibrisu i iskanderisu i tako vase zlo brisu sa planete zemlje.

:cross:
јтзјтзј76ј76ј67ј6ј476ј.PNG

New York Times: Amerika streljivo za Ukrajinu kupuje i u Srbiji
Pa normalno, zašto ne, ako je Rusija službeno definirana kao agresor.
Zasto da ne,mi uzmemo pare,damo fasistima,rusi koknu skladiste i cirkus se nastavlja....jesi stvarno ogranicen a volis da mudrujes....
Okej, lažno sleanje nisu radili, a šta jesu?
Auto, telefon, televizor? Procesor? Softver? Nebitna država, potpuno
Kome nebitna,tebi,,ma ja tebe razumem,tebi je gen ostecen i ti moras ziveti tako,reci da je Rusija nebitna zemlja govori o tebi......samo ti nastavi da se radujes uspesima zapadnjacke kulture i tehnike ali ne zaboravi da sve sto su stvorili stvorili su krvavim dolarom,krvavim od krvi nevinih i neduznih,da su kolonizovali i pljackali celu svoju istoriju i tako gradili sebi lep zivot.Boli ih sada sto toga vise biti nece......nece indijski ili kineski IT strucnjaci ici vise na Zapad da prodaju znanje,ostaju u svojim drzavama.....ma uostalom..brzo ces se u sve uveriti.

Кинези су азијати....а као и сви азијати они не поштују савез и традицију него снагу. Ако осете слабост Руса напашће.
Турци су са Балканом завршили....они ће изгубити и Истанбул ако се буду играли рата са Русима, а камо ли Балкан.....
Erdoganu ne treba vjerovati. Kinezi imaju Afriku, to je već njihovo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back